Reikai Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 1 minutę temu, january napisał: Można swoim FA z nonbird Ale Lofton chyba nie był w Bucks, skoro dopiero teraz był jego draft? A tu dostał 2+1PO. Teraz, MarcusCamby napisał: Czyli Dean Wade idzie na trzyletnie minimum do Bucks? Ładny steal @evitacre w takim razie, skoro w RL NBA dostał 18/3 I do tego może dostawać nieźle minuty w tych Cavs, ładna robota GM Bucks. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 Tylko zerknij @january czy Bucks podpisując Wade i Craiga zmieszczą się pod hardcapem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 (edytowane) Myles Turner ma wziąć taki hajs ? Szczególnie , ze w przyszłym roku na rynku będzie bardzo dużo kasy do wydania, a dobrych zawodników względnie mało. Edytowane 4 Października 2022 przez Sylvinho. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 Teraz, Sylvinho. napisał: Myles Turner ma wziąć taki hajs ? Szczególnie , ze jw przyszłym roku na rynku będzie bardzo dużo kasy do wydania, a dobrych zawodników względnie mało. Fluber za chwilę nie będzie miał komu składać ofert za rok Zwłaszcza że za chwilę wchodzi nowa umowa telewizyjna, która w 2016 skończyła się umowami 17mln dla Biyombo czy Mozgova, a 20mln dla Ryana Andersona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 8 minut temu, Sylvinho. napisał: Myles Turner ma wziąć taki hajs ? Szczególnie , ze w przyszłym roku na rynku będzie bardzo dużo kasy do wydania, a dobrych zawodników względnie mało. Tez mnie dziwią głosy na tak. Jest łamliwy ale nie na tyle. Latem dostanie więcej. 7 minut temu, MarcusCamby napisał: Fluber za chwilę nie będzie miał komu składać ofert za rok Zwłaszcza że za chwilę wchodzi nowa umowa telewizyjna, która w 2016 skończyła się umowami 17mln dla Biyombo czy Mozgova, a 20mln dla Ryana Andersona Ta nowa umowa wchodzi od 24/25 czy sezon później? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 1 minutę temu, Reikai napisał: Ta nowa umowa wchodzi od 24/25 czy sezon później? Od 2024/2025. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 Godzinę temu, january napisał: Z wyjątku też można jak coś. A jest napisane z jakiego wyjątku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 35 minut temu, Tecu napisał: A jest napisane z jakiego wyjątku? rookie min i vet min - to są wyjątki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 1 minutę temu, Szulim napisał: rookie min i vet min - to są wyjątki To z nich nie można dać 3 lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 3 minuty temu, Tecu napisał: To z nich nie można dać 3 lat. jeśli tak jest to oferty będą nieważne - ale to niech wypowie się CBA expert @karpik pytanie tylko czy wtedy nie zmniejszyć tych ofert na 2 lata, bo już nie ma innych rund FA... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 4 minuty temu, Szulim napisał: jeśli tak jest to oferty będą nieważne - ale to niech wypowie się CBA expert @karpik pytanie tylko czy wtedy nie zmniejszyć tych ofert na 2 lata, bo już nie ma innych rund FA... To ja w takim razie bym chciał zmienić Daysa na TO, bo się pomyliłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 1 minutę temu, Reikai napisał: To ja w takim razie bym chciał zmienić Daysa na TO, bo się pomyliłem. PO czy TO to nie są kwestie zmian bardziej pytanie pozostanie jeśli @karpik potwierdzi co z zawodnikami bo taki Dean Wade zostanie wtedy w ogóle bez umowy co jest średnio korzystne dla niego, a 2way to słabe rozwiązanie w jego przypadku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 2 minuty temu, Szulim napisał: PO czy TO to nie są kwestie zmian bardziej pytanie pozostanie jeśli @karpik potwierdzi co z zawodnikami bo taki Dean Wade zostanie wtedy w ogóle bez umowy co jest średnio korzystne dla niego, a 2way to słabe rozwiązanie w jego przypadku Ja jestem zawsze przeciwny naprawianiem takich błędów GMów, którzy mieli 5 tur na ogarnięcie co można, a czego nie. Ale róbta co chceta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 Ja nie mam żadnego interesu w tym zastanawiam się tylko jak to zrobić z korzyścią dla zawodników o ile w przypadku Loftona wtedy sprawa sama się wyjaśni, o tyle w przypadku takiego Wade nie ale no to nie ja jestem od CBA i jego interpretacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 2 godziny temu, Tecu napisał: To z nich nie można dać 3 lat. dokladnie, oferty nieważne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 @bogans2 od Raptors Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 4 godziny temu, Szulim napisał: jeśli tak jest to oferty będą nieważne - ale to niech wypowie się CBA expert @karpik pytanie tylko czy wtedy nie zmniejszyć tych ofert na 2 lata, bo już nie ma innych rund FA... Ja aktualnie wakacjuję, więc dajcie mi spokój Oczywiście minimum exception jest max 2 lata, ale jak zostało coś z innego wyjątku, np.mle to można wtedy skorzystać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 Dla mnie Bucks wyrównali Vincenta z BiAnnuala i zostało im 2,2 mln z full mle i z tego biorą Wade'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 @ozzy110 a mle nie zostało im jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 7 minut temu, Szulim napisał: @ozzy110 a mle nie zostało im jeszcze? Fonte i Barton Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi