Eld Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 18 minut temu, ozzy110 napisał: Czy my możemy dodawać bonusy do umów typu za zostanie All starem albo otrzymanie jakiejś nagrody? Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 W dniu 23.08.2021 o 18:11, LONGER01 napisał: Oczywiście, jutro o północy wjadą oferty. Frekwencja do tej pory: 14/30 Jak tam? Moja poprawka dotarła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Ostatnie 5min na oferty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Teraz, LONGER01 napisał: Ostatnie 5min na oferty Doszły moje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Bardzo dużo modyfikacji na parę minut do końca. Dajcie 10min i będzie wszystko wrzucone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 (edytowane) Podobnie jak w I turze: CM, BMF i Ashigaru nie przesłali żadnej informacji. PS: Trade Kicker praktycznie nie używany u nas Edytowane 24 Sierpnia 2021 przez LONGER01 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Nie jestem przekonany czy oferta Pacers po Nurkića jest prawidłowa. Właśnie zrzucili wszystkie cap holdy co oznacza, że należy im doliczyć 4x phantomy ( puste sloty ) po $ 925 258 co daję kwotę 3,7M. Tym samym Indiana nie ma 13M cap space a 9,3M cap space co jest stanowczo za mało aby zaproponować Nurkićowi taki kontrakt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Ale, że tylko 1 oferta na Trenta? Ja rozumiem, że RFA, ale co liczyłem na jakieś podbitki od ekip typu Hawks, Jazz albo Spurs Teraz, Eld napisał: Nie jestem przekonany czy oferta Pacers po Nurkića jest prawidłowa. Właśnie zrzucili wszystkie cap holdy co oznacza, że należy im doliczyć 4x phantomy ( puste sloty ) po $ 925 258 co daję kwotę 3,7M. Tym samym Indiana nie ma 13M cap space a 9,3M cap space co jest stanowczo za mało aby zaproponować Nurkićowi taki kontrakt. Ale pamiętasz, że wystarczy mieć tylko 50% oferty w momencie składania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 1 minutę temu, ozzy110 napisał: Ale, że tylko 1 oferta na Trenta? Ja rozumiem, że RFA, ale co liczyłem na jakieś podbitki od ekip typu Hawks, Jazz albo Spurs Ale pamiętasz, że wystarczy mieć tylko 50% oferty w momencie składania? Tak, pamiętam. Acz pole manewru tutaj skromne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Duncan Robinson jest w 76ers, że go podpisują z praw birdowych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 1 minutę temu, eMeS napisał: Duncan Robinson jest w 76ers, że go podpisują z praw birdowych? Polecam zajrzeć do arkusza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Szczerze powiedziawszy to spodziewałem się więcej emocji po ofertach II tury. Mam nadzieję, że w reofertach będzie ciekawiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Porównując oferty z reala, to u nas mega żydostwo. Zobaczymy jak będzie po kontrach i reofertach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 1 minutę temu, Eld napisał: Szczerze powiedziawszy to spodziewałem się więcej emocji po ofertach II tury. Mam nadzieję, że w reofertach będzie ciekawiej. Też się mocno zawiodłem. Myślałem, że wleci jakaś ciekawa bomba a tu lipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 18 minut temu, LONGER01 napisał: PS: Trade Kicker praktycznie nie używany u nas 28 minut temu, LONGER01 napisał: Orlando Magic: 15% Trade Kicker do dotychczasowych kontraktów dla - KAT, D. Mitchell, K. Lowry i A. Gordon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Normalnie mogłem dać Trentowi 58/4 i gość by to jeszcze klepnął xdddd Teraz, january napisał: Trae Young składający trade Request to mało:) ? A kolega niech już zacznie pisać narracje pod pozostanie Capeli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 3 minuty temu, ozzy110 napisał: Też się mocno zawiodłem. Myślałem, że wleci jakaś ciekawa bomba a tu lipa Widzę dla siebie piękny cel na jedną kontrofertę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 5 minut temu, ozzy110 napisał: Polecam zajrzeć do arkusza Wow, to jakoś nie zakodowalem tego a co do ofert, to przecież każdy się czai na razie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Teraz, eMeS napisał: Wow, to jakoś nie zakodowalem tego a co do ofert, to przecież każdy się czai na razie W ogóle chyba coś tam pisałeś, że White dostanie podbitą ofert. Mam nadzieję, że słowa dotrzymasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 24 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2021 (edytowane) Ile tych kontrofert można wysyłać? 2? I dowolnie na liście priorytetów? Edytowane 24 Sierpnia 2021 przez Eld Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi