Regis Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 Sorry za spóźnienie, ale byłem od dwóch tygodni na wakacjach, nie miałem czasu i dopiero teraz z telefonu udało mi się coś wrzucić. Pewnie te głosy i tak nic nie zmieniają, czy zostaną uwzględnione to już zależy od Was. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 Ennis jak dobrze policzyłem 14-12 na korzyść Raptors, minimalnie też wygrała opcja QO nad ofertą Warriors w sprawie Harta. Oczywiście to wszystko jakby nie doszło do oferty Thunder. @january sprawdza jeszcze drugi raz, ale można też zgłaszać własne uwagi w razie czego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 Cavaliers dziękują Buddy'emu Hieldowi oraz Jakobowi Poeltlowi za udane rozmowy w sprawie przedłużenia kontraktów i życzą zarówno graczom jak i sobie, długiej i owocnej współpracy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 No ładnie. 17 osób pozwoliło Hieldowi stracić potencjalnie 18 mln. Auć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 4 minuty temu, cvbe napisał: Cavaliers dziękują Buddy'emu Hieldowi oraz Jakobowi Poeltlowi za udane rozmowy w sprawie przedłużenia kontraktów i życzą zarówno graczom jak i sobie, długiej i owocnej współpracy! Hield wziął extension? Gratulacje, byłem orędownikiem tego rozwiązania, ale w nie nie wierzyłem Czyli chyba wszyscy gracze wzięli. W sumie mnie dziwi tylko Murray. A ja podpisałem więcej graczy niż chciałem 1 minutę temu, january napisał: Chyba nam tak samo wyszło co nie Marcus ? Wyszło tak samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: A ja podpisałem więcej graczy niż chciałem A ja mam teraz problem z Carterem bo nie myślałem, że go podpiszę i chyba będzie trzeba się pożegnać przed 4 turą/początkiem sezonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 14 minut temu, MarcusCamby napisał: Ennis jak dobrze policzyłem 14-12 na korzyść Raptors, minimalnie też wygrała opcja QO nad ofertą Warriors w sprawie Harta. Oczywiście to wszystko jakby nie doszło do oferty Thunder. @january sprawdza jeszcze drugi raz, ale można też zgłaszać własne uwagi w razie czego. A Ennis nie był warunkowy od wygranej mojej oferty dla VanVleeta? Jeśli nie to luzik James mile widziany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 1 minutę temu, ozzy110 napisał: A ja mam teraz problem z Carterem bo nie myślałem, że go podpiszę i chyba będzie trzeba się pożegnać przed 4 turą/początkiem sezonu To ja mam podobnie z Matt Thomas, bo myślałem, że oferta na Melli przepadnie. @karpik śmieje się zza monitora 2 minuty temu, LONGER01 napisał: A Ennis nie był warunkowy od wygranej mojej oferty dla VanVleeta? Jeśli nie to luzik James mile widziany Warunkowy od Stanleya był tylko wg zapisu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 @MarcusCamby Jak potrzebujesz miejsca to moge wziac od Ciebie tego Gilesa za 2nd roundera. Albo Brooksa, twoj wybor. btw. Rozumiem, ze tura jest juz zamknieta i gracze sa podpisani. W tym wypadku moge juz podpisac Brunsona i Spellmana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 5 minut temu, january napisał: Jak coś to u mnie gra rzucający za 3 Lopez z Bucks, oglądajcie na słabych pikselach. Liczysz, że go z tym drugim pomylimy? Fryzury inne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 Teraz, tangiers napisał: @MarcusCamby Jak potrzebujesz miejsca to moge wziac od Ciebie tego Gilesa za 2nd roundera. Albo Brooksa, twoj wybor. btw. Rozumiem, ze tura jest juz zamknieta i gracze sa podpisani. W tym wypadku moge juz podpisac Brunsona i Spellmana? Ty hieno i sępie podstępny! Tak żerować na nieszczęściu kolegi! Jeszcze mojego Markieffa mi zabrałeś To koniec przyjacielskich relacji na linii Miami - Nowy Orlean! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 6 minut temu, tangiers napisał: @MarcusCamby Jak potrzebujesz miejsca to moge wziac od Ciebie tego Gilesa za 2nd roundera. Albo Brooksa, twoj wybor. btw. Rozumiem, ze tura jest juz zamknieta i gracze sa podpisani. W tym wypadku moge juz podpisac Brunsona i Spellmana? Ja ci chętnie Metu i Swanigana oddam za jednego 2nd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wooden Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 25 minut temu, MarcusCamby napisał: Ennis jak dobrze policzyłem 14-12 na korzyść Raptors, minimalnie też wygrała opcja QO nad ofertą Warriors w sprawie Harta. Oczywiście to wszystko jakby nie doszło do oferty Thunder. @january sprawdza jeszcze drugi raz, ale można też zgłaszać własne uwagi w razie czego. Haha, nawet nie pomyślałem że mogę w tych dwóch przypadkach przegrać i nawet nie robiłem zakulisowej propagandy w tych tematach. Zwłaszcza Ennis zaskakujacy po tym jak wział minimum od Philly zamiast wyższych ofert po to żeby grać o mistrzostwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 Gilesa to i ja bym przytulił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 Za moj 2nd 2026 wezmiesz sobie nowego Markieffa. Swietnie sie ten nabor zapowiada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 5 minut temu, tangiers napisał: Za moj 2nd 2026 wezmiesz sobie nowego Markieffa. Swietnie sie ten nabor zapowiada Oferuję lepszy 2nd niż z drugiej połowy przyszłej dekady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 Musze miec cap space zeby podpisac stashow za minimum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 1 minutę temu, tangiers napisał: Musze miec cap space zeby podpisac stashow za minimum? Jak na dwa lata nie, ale ty chyba chciałeś na trzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 Ok, a jakbym podpisl na 1+1 TO, to po drugim roku sa RFA? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 (edytowane) Ok, nie wiedzialem, to w takim razie 1+1 TO. Trulem o tym przed tura Cambemu na PW, ale nie dopytalem czy musze miec cap space Edytowane 1 Września 2019 przez tangiers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi