MarcusCamby Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 1 minutę temu, Lucas napisał: Warriors nie wiem, może Tomek o zniżki nie walczył? A czemu Lakers mieliby dostawac zniżki? Knicks są mistrzem, głównym kandydatem do tytułu i są z big market. Z oczywistych rzeczy jako jedyni są w tej sytuacji w lidze. Ja się pytam o RL NBA. Na jakiej podstawie te zniżki mają być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 9 minut temu, MarcusCamby napisał: Ja się pytam o RL NBA. Na jakiej podstawie te zniżki mają być? Szans na pierścień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 13 minut temu, MarcusCamby napisał: Gdzie dla Lakers? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 8 minut temu, january napisał: Nie będę chamem choć może powinienem, ogłoszę to wcześniej. Bądźcie ludzcy i zmieńcie głosy na Riversa gdzieś poza NYK, bo jak Knicks dostaną Bazemore'a (prawdopodobne całkiem) i Riversa (niemal pewne) jednocześnie to im się to nie mieści (a warunki ładnie tam sprecyzowali, nie ma mowy o niedomówieniu) w MLE i poleci ban dla nich na 3+4 rundę FA. @człowiek...morza ? Prawda to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 12 minut temu, Eld napisał: Szans na pierścień. Cztery lata temu... Gdzie ja na jednego Westa odpowiadam Livingstonem i iguadolą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Cztery lata temu... Gdzie ja na jednego Westa odpowiadam Livingstonem i iguadolą. A ja Durantem gdzie też dawał rabaty GSW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 12 minut temu, january napisał: Nie będę chamem choć może powinienem, ogłoszę to wcześniej. Bądźcie ludzcy i zmieńcie głosy na Riversa gdzieś poza NYK, bo jak Knicks dostaną Bazemore'a (prawdopodobne całkiem) i Riversa (niemal pewne) jednocześnie to im się to nie mieści (a warunki ładnie tam sprecyzowali, nie ma mowy o niedomówieniu) w MLE i poleci ban dla nich na 3+4 rundę FA. Bazemore chyba i tak do Blazers trafi. Tylko Rivers chyba problemowy ewentualnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Teraz, january napisał: Bazemore dla Blazers jest warunkowy od T.Johnsona, a tam jest obecnie 7-6. Pachnie mega skandalem. Zaraz zrobię sobie obiad i zacznę orać głupoty @Eld Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 2 minuty temu, MarcusCamby napisał: Pachnie mega skandalem. Zaraz zrobię sobie obiad i zacznę orać głupoty @Eld Spoko. Dla mnie też jak możesz. Co jemy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Jak carbonara to mam nadzieję, że bez śmietany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Teraz, Eld napisał: Spoko. Dla mnie też jak możesz. Co jemy? Karkówka w sosie grzybowym z kluskami śląskimi i sałatka z sałatą, oliwkami i własnym sosem winegret Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 (edytowane) 7 minut temu, MarcusCamby napisał: Pachnie mega skandalem. Zaraz zrobię sobie obiad i zacznę orać głupoty @Eld przeciez sam alkowales ten temat pare stron temu, nie miesci sie w mid-level to po prostu nie przychodzi i tyle. przyjdzie bazemore, nie przychodzi rivers, bo mnie nie stac. logiczne Edytowane 29 Sierpnia 2019 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Teraz, MarcusCamby napisał: Karkówka w sosie grzybowym z kluskami śląskimi i sałatka z sałatą, oliwkami i własnym sosem winegret O ja prdl. Żałuję, że to przeczytałem na głodnego a jeszcze w biurze kwitnę. Ale bym wciągnął nosem. Karkówka długo duszona czy smażona? A ja od rana na dwóch jajkach na bekonie z tostami i 2x kit kat.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 18 minut temu, MarcusCamby napisał: Cztery lata temu... Gdzie ja na jednego Westa odpowiadam Livingstonem i iguadolą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 7 minut temu, człowiek...morza napisał: przeciez sam alkowales ten temat pare stron temu, Chodzi mi to, że skandalem jest wynik głosowania u Tylera Johnsona Daj mi trochę czasu, by odnieść się do postu Elda. 1 minutę temu, człowiek...morza napisał: Ja mówię o przykłady z ostatnich trzech lat! Kiełbaso! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 (edytowane) 5 minut temu, MarcusCamby napisał: Chodzi mi to, że skandalem jest wynik głosowania u Tylera Johnsona Daj mi trochę czasu, by odnieść się do postu Elda. Ja mówię o przykłady z ostatnich trzech lat! Kiełbaso! no ale z jakiego powodu ograniczamy sie do ostatnich 3 lat? Przykladow jest wysatrczajaco do stwierdzenia, ze ktos z pewnoscia do mnie by trafil z vetsow za minimum po to by wygrac misia. jeden lub dwoch zawodnikow. no ale przez zero-jedynkowe podejscie wiekszosci nie ejst to mozliwe (nie ma realnej opcji by w realu ktos do knicks przyszedl. do lakers taka opcja jest) Edytowane 29 Sierpnia 2019 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Teraz, człowiek...morza napisał: no ale z jakiego powodu ograniczamy sie do ostatnich 3 lat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 1 minutę temu, człowiek...morza napisał: no ale z jakiego powodu ograniczamy sie do ostatnich 3 lat? Ponieważ rozmawiamy o obecnych realiach, które się zmieniły w kontekście "ring chesterów" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 36 minut temu, january napisał: Nie będę chamem choć może powinienem, ogłoszę to wcześniej. Bądźcie ludzcy i zmieńcie głosy na Riversa gdzieś poza NYK, bo jak Knicks dostaną Bazemore'a (prawdopodobne całkiem) i Riversa (niemal pewne) jednocześnie to im się to nie mieści (a warunki ładnie tam sprecyzowali, nie ma mowy o niedomówieniu) w MLE i poleci ban dla nich na 3+4 rundę FA. A cm nie pisal cos ze chodzi mu o mle i jak sie nie zmiescil to zeby zmniejszyc propozycje kontraktu przed glosowaniem??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 (edytowane) 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Ponieważ rozmawiamy o obecnych realiach, które się zmieniły w kontekście "ring chesterów" nic sie nie zmienilo 1 minutę temu, fluber napisał: A cm nie pisal cos ze chodzi mu o mle i jak sie nie zmiescil to zeby zmniejszyc propozycje kontraktu przed glosowaniem??? ale po co te dywagacje wgl? to ejst oczywiste, ze dzialam w ramach mozliwosci. nie stac mnie to oferta niewazna i tyle. to szukanie dziury w calym jest mocno irytujace. Edytowane 29 Sierpnia 2019 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi