tangiers Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 (edytowane) Uff, witam w zespole Richauna Holmesa. Dobry team defender i pasuje do Vuca (i Ibaki). W realu dostal room/2, a u nas to chyba troche steal za minimum. Stanowi duze wzmocnienie lawki. Nie mam pojecia kogo podpisze za room, zastanawiam sie wrecz czy w ogole kogos podpisze, znowu @shevcu mnie dobil z oferta dla drugiego blizniaka. Najpierw Wielki Tadek, teraz Morris. Daj Boze, zeby warunki sie dobrze ulozyly. Edytowane 23 Sierpnia 2019 przez tangiers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 4 minuty temu, tangiers napisał: Uff, witam w zespole Richauna Holmesa. Dobry team defender i pasuje do Vuca (i Ibaki). W realu dostal room/2, a u nas to chyba troche steal za minimum. Stanowi duze wzmocnienie lawki. Nie mam pojecia kogo podpisze za room, zastanawiam sie wrecz czy w ogole kogos podpisze, znowu @shevcu mnie dobil z oferta dla drugiego blizniaka. Najpierw Wielki Tadek, teraz Morris. Daj Boze, zeby warunki sie dobrze ulozyly. Marcus Morris to miał być w Pels, brutusie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 2 minuty temu, tangiers napisał: Uff, witam w zespole Richauna Holmesa. Dobry team defender i pasuje do Vuca (i Ibaki). W realu dostal room/2, a u nas to chyba troche steal za minimum. Stanowi duze wzmocnienie lawki. Nie mam pojecia kogo podpisze za room, zastanawiam sie wrecz czy w ogole kogos podpisze, znowu @shevcu mnie dobil z oferta dla drugiego blizniaka. Najpierw Wielki Tadek, teraz Morris. Daj Boze, zeby warunki sie dobrze ulozyly. Tak. Jest Twój. Gratulacje. @january i @Sylvinho. zasadzili się na Craiga, ale 3 i 6 miejsce na liście prio może sprawić, że trafi on do...OKC. No chyba że @fluber podniesie kapustę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Teraz, Eld napisał: Tak. Jest Twój. Gratulacje. @january i @Sylvinho. zasadzili się na Craiga, ale 3 i 6 miejsce na liście prio może sprawić, że trafi on do...OKC. No chyba że @fluber podniesie kapustę. Craig jest warunkowy wzgledem davisa i lopeza wiec jezeli ktorys z nich trafi do mnie to craig spada do 4 rundy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Teraz, fluber napisał: Craig jest warunkowy wzgledem davisa i lopeza wiec jezeli ktorys z nich trafi do mnie to craig spada do 4 rundy:) Nie spada a trafi do mnie Misiu. Ja go mam niezależnie od pierwszych 4 ofert. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 1 minutę temu, Eld napisał: Nie spada a trafi do mnie Misiu. Ja go mam niezależnie od pierwszych 4 ofert. 5.32b Jeśli zawodnik otrzyma jedynie oferty warunkowe i wszystkie nie wypalą, to traktowany jest jakby nie otrzymał w danej turze żadnej oferty (i kontry się nie liczą) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 U mnie sprawa w miarę jasna: Kanter na 100% u mnie, a pozostaje jeszcze Robin Lopez, który u mnie będzie miał z 14-16 minut parkietu a w Lakers będzie 3 wyborem na tej pozycji. Oferta, gdzie dostaje grube miliony raczej nie dojdzie do skutku. W przypadku pozostałej czwórki to Ross już u mnie odpada. Carroll na dziś raczej u mnie. Spurs nie dają mu tyle kasy na rok, ile ma u mnie, plus u mnie za rok może wejść na rynek a u ignazza będzie się kisił. Jeżeli nie dojdzie do skutku to Marcus już namawia Kieffa na wspólną grę w Sacto. Możliwy jest też powrót Burksa do Kings, który ode mnie ma chyba najlepszą opcję na dziś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Janek dobrze widział co Craig robił z Lakers swego czasu, cieszy wiara w typka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 3 minuty temu, january napisał: Jakie złoto że szykuje się nam ban na 3 i 4 rundę FA dla Knicks To chyba jest 4-letnia oferta. Ten sam zapis co u polishlamy. @Qcin_69 Co to za Thomas? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 7 minut temu, MarcusCamby napisał: Marcus Morris to miał być w Pels, brutusie... Marcus wiesz komu ofertę składałeś:)?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Teraz, fluber napisał: 5.32b Jeśli zawodnik otrzyma jedynie oferty warunkowe i wszystkie nie wypalą, to traktowany jest jakby nie otrzymał w danej turze żadnej oferty (i kontry się nie liczą) Ale to jest bezsens. To po co w takim razie nam te kontroferty? Przecież wiadomo, że aby wygrać kogoś przez kontrofertę, to oferty i reoferty muszą nie wypalić. Kto to wymyślił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 1 minutę temu, shevcu napisał: Marcus wiesz komu ofertę składałeś:)?? Fakt, zajebałem się z bliźniakami Ale dawałem ofertę Markieffowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 10 minut temu, MarcusCamby napisał: Marcus Morris to miał być w Pels, brutusie... Widzisz, jakbys zima zgodzil sie na moja szczodra propozycje za Davisa to mialbys dzisiaj kase nawet na dwoch Morrisow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Dobry kocioł w NYK się szykuje... Jest big3 i co dalej.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 1 minutę temu, january napisał: Fluber dostać może gładko Matthewsa. A nie bucks?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Teraz, MarcusCamby napisał: Fakt, zajebałem się z bliźniakami Ale dawałem ofertę Markieffowi. Luzik tak śmiesznie wyszło. Marcus braciaka już zaprosił do Sacto i jak coś to chyba ignazz może im tylko pokrzyżować plany wspólnej gry.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Ej Rado. @MarcusCamby i @january o co chodzi z tym, że mogę nie wygrać Craiga przez kontroofertę? Ja rozumiem, że przede mną go mogą ściągnąć Lakers i Wizzards, no ale po co nam te kontroferty jak nie można przez nich gracza pozyskać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Ok, to teraz na spokojnie: @LONGER01 Cody Martin - Room MLE maksimum dwuletnie, oferta nieważna Matt Thomas - nie masz z czego dać trzyletniego minimum, ani cap space, ani wyjątku. @karpik Złe warunki na Thomasa i Martina. Dyskusyjną sprawą jest czy można zmienić wyjątek w trakcie, raczej tak, bo pisanie go nie jest obowiązkiem, ale skoro dajesz cztery lub trzy lata to nie możesz do tego użyć Bi-Annual @Qcin_69 Kurt Thomas nie brał udziału w III turze. @polishllama69 Oferta na Smitha nie mogła zostać przedstawiona @LeweBiodroSmoka Z zapisu wynika, że WCS jest twoim priorytetem... @Regis Tu trzeba głosować czy oferty są ważne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 3 minuty temu, Eld napisał: Ale to jest bezsens. To po co w takim razie nam te kontroferty? Przecież wiadomo, że aby wygrać kogoś przez kontrofertę, to oferty i reoferty muszą nie wypalić. Kto to wymyślił? Nie wiem ale przeciez ross spadl do 3 tury dokladnie z tego samego powodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 5 minut temu, january napisał: Przy wygraniu Josepha i Bazemorea dostają pieknego bana. Fluber dostać może gładko Matthewsa. Co ty wymyślasz. Nie ma obowiązku pisania, że MLE do wykorzystania zapasów, To jest oczywiste, że wykorzystujesz je do kiedy masz fundusze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi