MarcusCamby Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 2 minuty temu, Lucas napisał: Tu się nie zgodzę. RL mamy Twittery i jakby po fakcie gwiazdor się dowiedział, że to np właściciel zmusił GM i trenera do podpisania z nim umowy to mógłby być niesmak. U Nas to niby GM składa normalnie. Jakbyś dostawał kilka milionów za rok to byś inaczej urlop planował, ale my to jednak tylko w grę internetową gramy za darmo* * nie licząc @fluber ale on jest wart każdej złotówki jego dwuletniego kontraktu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 No wiadomo, dlatego jak Qcin napisał o wakacjach to inaczej na to spojrzałem. Najpierw zrozumiałem bez większego kontekstu, ze Ignazz zapomniał/nie chciał LMA i Rada to wymusiła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 2 minuty temu, january napisał: Pogadamy jak tam będziesz 21 w lidze w RS za rok jak to się Griffinowi podobać będzie Tylko ja siedząc w Pelicans gram na very hard, a ty w Lakers na very easy. Duża różnica i sam to podkreślałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Tylko ja siedząc w Pelicans gram na very hard, a ty w Lakers na very easy. Duża różnica i sam to podkreślałeś. A że się spytam wprost. Nie czy, a kiedy oddasz Griffina? Ja tam swój pick na pewno obronię, ale Ty aby obronić swój musisz się jeszcze postarać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Teraz, Eld napisał: A że się spytam wprost. Nie czy, a kiedy oddasz Griffina? Ja tam swój pick na pewno obronię, ale Ty aby obronić swój musisz się jeszcze postarać. Nie oddam Blake. Kultura organizacji jest mi droższa niż wszystkie picki świata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Trochę szkoda Blake po takim sezonie w zespole lotto. Z drugiej strony to nie wiem jak jego value u nas w porównaniu do umiejętności, bo zawsze jest ten alert zdrowotny u niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 @julekstep dziś o 22 prosimy o kontroferty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Mamy tylko dwie kontroferty? I np Iguodali nie moge teraz nic zaoferowac? (Wole sie upewnić) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 26 minut temu, SlaKB napisał: Mamy tylko dwie kontroferty? I np Iguodali nie moge teraz nic zaoferowac? (Wole sie upewnić) Iggiemu nie. Dopiero w reofertach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 13 minut temu, MarcusCamby napisał: Gdzie są kontroferty? o_O Sobota 23:10 stawiam ze Julek jest między koksem i metaxa a nie na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 @człowiek...morza skąd kasa na Rossa? Ty masz jakiś cap space? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 dla uściślenia: WCS i Dwight to priorytetowo ostatni gracze w tej kolejności reszta jak wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Sporo widzę problemowych sytuacji. @shevcu tłumacz od razu swoje warunki. @karpik jak chcesz dać z Bi-annual 4-letni kontrakt? Moim zdaniem oferta nieprawidłowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 8 minut temu, Qcin_69 napisał: Sobota 23:10 stawiam ze Julek jest między koksem i metaxa a nie na forum Chyba Ty jestes gdzies miedzy koksem i metaxa skoro myslisz ze jest sobota:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Teraz, fluber napisał: Chyba Ty jestes gdzies miedzy koksem i metaxa skoro myslisz ze jest sobota:) A jo, piątek dzisiaj , sorry , od 5 lat nie odróżniam dni tygodnia i roku (w sumie to nie wiem nawet czy od 5,3 czy 7) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Pytanie do agentów Napiera. Wolicie minimum i PO czy więcej kasy i TO? Przypominam że RL podpisał niegwarantowane minimum, bo więcej chętnych nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Obie oferty @LONGER01 chyba też złe.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 2 minuty temu, MarcusCamby napisał: Sporo widzę problemowych sytuacji. @shevcu tłumacz od razu swoje warunki. @karpik jak chcesz dać z Bi-annual 4-letni kontrakt? Moim zdaniem oferta nieprawidłowa Morris i Burks to opcje warunkowe. Obie opcje zależne od pozyskania Carrolla i Rossa. Priorytetowo wyglada to tak:Carroll, Ross, Morris i Burks. Podpisuje jednego z tych graczy z cap space. Robin Lopez i Enes Kanter ida z wyjatku i sa niezalezne od tej 4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 2 minuty temu, MarcusCamby napisał: Obie oferty @LONGER01 chyba też złe.. Jeśli nic nie pomyliłem to Wood, Robinson i Oni już są u mnie , tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 23 minuty temu, julekstep napisał: Jazz: 1. Dorian Finney-Smith 8/2+1TO Nie bardzo @polishllama69. Kontroferty możesz dawać tylko do zawodników którzy w ofertach dostali legalne i prawidłowe oferty a obie jakie dostał DFS były nieprawidłowe ( OKC i Celtics ). Więc tym samym nie masz do czego złożyć kontroferty. Ale dzięki, że napisałeś ile chcesz mu dać. Przyda się na IV turę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi