człowiek...morza Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 (edytowane) 2 minuty temu, Lucas napisał: No wlasnie to jest ciekawe. Ja Tristana wykluczyłem (tak jak choćby Lena czy Ibakę), bo sądziłem że za grube oferty pójdą w sensie tristan thompson? ogolnie to mimo ze fanem nie jestem wolalbym wbic w jamala murray'a anizeli w brogdona+dejounte (nie wspominajac o monte) Edytowane 20 Sierpnia 2019 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Teraz, człowiek...morza napisał: w sensie tristan thompson? Tak, myslalem ze ktos mu da jakies 12/2 z PO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 @Principe oferta na Finney-Smith nie kwalifikuje się. To jest RFA, co najmniej dwa lata gwarantowane. Nance bez oferty? Duża potwarz dla Niego. @Lucas Willy to też chyba RFA Jednak oferta Ashigaru jest z TO, więc Tyler póki co w Pels Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 (edytowane) 2 minuty temu, MarcusCamby napisał: @Lucas Willy to też chyba RFA Kurde musiałem przeoczyć. Mogę rozpisać w reofercie czy straciłem jedną ofertę i zostały mi 4? Chociaż widzę, ze dostawał też min vet 1+1 TO, wiec tam tez nie ma 2 lat minimum gwarantowanych i rozpiski. Edytowane 20 Sierpnia 2019 przez Lucas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 (edytowane) 22 minuty temu, julekstep napisał: NY Knicks 1. Kent Bazemore 1-roczna umowa na 7.68 mln z mid-level 2. Tyler Johnson vet min 1+PO 3. Wesley Matthews vet min 1+PO 4. Austin Rivers vet min 1+PO (jeśli podpisze jedynie dwoch z pierwszej trojki) 5. Patty Mills vet min 1+PO (jeśli podpisze jedynie dwoch z pierwszej czworki) trocche chyba niefortunnie ujalem te warunki z riversem i millsem. chodzilo mi o to, ze jak podpisze "do dwóch". czyli, ze jak tylko jednego, to oferty pozostaja aktualne Edytowane 20 Sierpnia 2019 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 ta oferta na Złote Ręce to niezły mindfuck albo czegoś jeszcze nie wiemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 @MarcusCamby chyba jednak nie przeoczyłem, bo sprawdzałem tu i nie ma nawiasu z RFA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 1 minutę temu, Lucas napisał: Kurde musiałem przeoczyć. Mogę rozpisać w reofercie czy straciłem jedną ofertę i zostały mi 4? Chociaż widzę, ze dostawał też min vet 1+1 TO, wiec tam tez nie ma 2 lat minimum gwarantowanych i rozpiski. Chyba jednak Wizards musieli go zrzucić podpisując Duranta, więc oferta jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 (edytowane) @MarcusCamby @Lucas Wizards zrzucili Willyego przy podpisaniu KD Edytowane 20 Sierpnia 2019 przez ozzy110 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Zgadza się. Ja zrzuciłem Hernangomeza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 W ogóle RFA, którzy nie dostali teraz ofert biorą z góry QO po zakończeniu tury? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Za to do Chicago trafia niejaki Hermangomez. Wspanialy skauting, ja o nim nigdy nie słyszałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 (edytowane) niezle pozydziliscie kasę zobaczymy jak pójdą kontroferty ale jak narazie chyba wszystko co chciałem wygrywam btw. Po cholerę braliście znowu kucia, już zawalił pierwszy termin jak przypuszcZalem... Edytowane 20 Sierpnia 2019 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 1 minutę temu, ozzy110 napisał: W ogóle RFA, którzy nie dostali teraz ofert biorą z góry QO po zakończeniu tury? Nie. Czekają do końca FA. 1 minutę temu, RonnieArtestics napisał: niezle pozydziliscie kasę zobaczymy jak pójdą kontroferty ale jak narazie chyba wszystko co chciałem wygrywam Bardzo dużo chamskiego gamblowania. Skoro dla wielu kolejność ofert ma znaczenie to dzwonienie z ofertą minimalną powinno być potwarzą. U mnie każdy gambler jest na ostatnim miejcu, bo jako agent nie odbieram już telefonu z reofertą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 3 minuty temu, RonnieArtestics napisał: btw. Po cholerę braliście znowu kucia, już zawalił pierwszy termin jak przypuszcZalem... Przeciez sa oferty Kucia @Eld robił za niańkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 4 minuty temu, MarcusCamby napisał: Bardzo dużo chamskiego gamblowania. Skoro dla wielu kolejność ofert ma znaczenie to dzwonienie z ofertą minimalną powinno być potwarzą. U mnie każdy gambler jest na ostatnim miejcu, bo jako agent nie odbieram już telefonu z reofertą. Ktore oferty masz na mysli?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 3 minuty temu, Lucas napisał: Przeciez sa oferty Kucia @Eld robił za niańkę. A to nie oferty od rady? Tak to wyglądało dla mnie ten „Bonus” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Odniosę się do swoich ofert i konkurencji. Przede wszystkim mam jeszcze zapas w salary i na pewno go użyję aby jeszcze bardziej przekonać kogoś z wysokich do zagoszczenia u mnie. Zubac - 28/4 Memphis vs 32/4 z PO ode mnie. Na razie chłopak ma prosty wybór. Nance - jestem jedynym który mu złożył ofertę. Zobaczymy co w kontrofertach pójdzie Len - pierwotnie miało być wyżej, ale że mamy reoferty to powalczę w przypadku przegrania Zubaca i Nance. Denver dało mu lepszą ofertę bo 20 > 17,5, ale wystarczy jak mu podniosę pierwsze trzy lata o 5M na co mnie stać to nawet z TO powinien się skusić. 76ers z minimum, PTB z BAE, Spurs z 4,5M i Bucks z DPE się do czasu reofert tu nie liczą. McGruder - gwarantowane 9,8M ode mnie ale tylko w dwóch latach. Za rok koleś grając w RL Clippers zadecyduje co robi. 12/4 z TO @Alonzo, czyli 3M/rok to nie jest żadna konkurencja dla mojej oferty Finney-Smith - 7,2M gwarantowane w dwa lata. Za rok może decydować co robi. Oferta Celtics z TO na ten moment nie może być wzięta przez niego pod uwagę. Generalnie udało mi się elegancko wyczuć rynek. Zaskoczony jestem małą ilością ofert dla Zubaca ale pewnie skutecznie odstraszyłem prawie 10M cap space ( czyli więcej niż MLE ) i nie chcieliście marnować oferty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Teraz, RonnieArtestics napisał: A to nie oferty od rady? Tak to wyglądało dla mnie ten „Bonus” Mi sie wydaje, ze Kucio nie wpisal jaki klub prowadzi i dlatego jest nick podany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Teraz, Lucas napisał: Mi sie wydaje, ze Kucio nie wpisal jaki klub prowadzi i dlatego jest nick podany. Excalty. Nawet rozmawiałem z Kuciem na 20 minut przed upływem terminu więc to na 100% jego oferty. Ja w II turze też nie wpisałem nazwy drużyny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi