Wooden Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Sources: Kevin Durant bez chwili wątpliwości wybrał sign and trade z Washington Wizards Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 No to Kevin Durant w Wizzards, Bledsoe w GSW. @Wooden wisisz mi Kurucsa i abonament na 6gracza za nie zmienienie głosu. @tangiers gratulacje Khrisa!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 To jest piękne co się dzieje. Dziękuję Wam, że pozwoliliście mi wrócić . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 szacunek dla sylvinho. swietna robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wooden Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Dzięki @kungfubestia i paru innych za brak zmiany głosu mimo zalewania was od paru dni argumentami. To był mój najfajniejszy moment (godzina!) w beGM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Pamiętajcie wszystko to kwestia perspektywy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Jesli jest mozliwosc to zagłosuje za 10 minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Teraz, Lucas napisał: Pamiętajcie wszystko to kwestia perspektywy Dodajmy tez to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Qcin wiedział, że przepłacił za ten SnT i chciał wyjść z dealu. Teraz się śmieje i gratuluje sobie w spółdzielni dobrej roboty, a lud mu współczuje. Tak czy siak graty dla Sylvka, chociaż ja sądzę, że Durant nie wróci już na ten poziom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 No nie ma, bo pilnujemy się regulaminu i było na to wiele dni. Myśle, ze kwestia trade deadline wyjasnila takie przypadki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Teraz, SlaKB napisał: Jesli jest mozliwosc to zagłosuje za 10 minut Obawiam się, że takiej możliwości już nie ma. Ale zawsze możesz powiedzieć jak byś zagłosował :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Teraz, MarcusCamby napisał: Qcin wiedział, że przepłacił za ten SnT i chciał wyjść z dealu. Teraz się śmieje i gratuluje sobie w spółdzielni dobrej roboty, a lud mu współczuje. Tak czy siak graty dla Sylvka, chociaż ja sądzę, że Durant nie wróci już na ten poziom. Tak, właśnie dlatego połowa GMow dostała ode mnie PMy z prośba o dokładne przeanalizowanie sytuacji Marcus za dużo kosmicznych opowieści na YT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Jak nie ma to trudno, po prostu nie zawsze mam czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Teraz, SlaKB napisał: Jak nie ma to trudno, po prostu nie zawsze mam czas Napisz nam tylko, jak chciałeś zagłosować w sprawie Duranta. Reszta i tak była przesądzona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Chyba nikt nie uwierzy, ze w ciagu prawie tygodnia nie miales chwili na wrzucenie głosów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 2 minuty temu, Lucas napisał: Chyba nikt nie uwierzy, ze w ciagu prawie tygodnia nie miales chwili na wrzucenie głosów ja uwierze :d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Mam gdzies to w co kto wierzy. Nad glosami trzeba tez sie zastanowic. Druga sprawa to taka, że nieprawidłowe oferty przechodzą, ale zaglosowac 30 minut pozniej już nie można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wooden Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 5 minut temu, człowiek...morza napisał: ja uwierze :d Ja też! I będę współczuł! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Jakby co to czekam na decyzje rady w sprawie mojego głosowania (tak, wiem ze sa terminy ale to tez tylko zabawa) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi