MarcusCamby Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 @Tecu @ozzy110 @SlaKB @Sylvinho. @karpik @Regis @polishllama69 @Wooden @BMF Jak dobrze policzyłem to ta dziewiątka wciąż nie zagłosowała, a deadline jest dzisiaj. Gra już właściwie idzie chyba tylko o Duranta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wooden Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 (edytowane) 19 minut temu, MarcusCamby napisał: @Tecu @ozzy110 @SlaKB @Sylvinho. @karpik @Regis @polishllama69 @Wooden @BMF Jak dobrze policzyłem to ta dziewiątka wciąż nie zagłosowała, a deadline jest dzisiaj. Gra już właściwie idzie chyba tylko o Duranta Zagłosuję, cały czas tu jestem, obserwuję sytuację z KD (hiperciasno, zdecydują detale). @Regis głosował przecież Mam wszystkie głosy w głowie, nie chcę tylko tego robić z telefonu żeby nie walnąć jakiegoś babola. Będę pracował gdzieś od 14-15 i wtedy wrzucę swoje głosy. Edytowane 21 Lipca 2019 przez Wooden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 @Wooden Jak liczyłem to posta Regisa jeszcze nie było Jak Wizards przegrają to Harden będzie kolejny raz wielkim przegranym na FA jako magnes na agentów. Rok temu okazał się mniejszym wabikiem od Butlera, teraz może przegrać z Doncicem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 31 minut temu, MarcusCamby napisał: @Tecu @ozzy110 @SlaKB @Sylvinho. @karpik @Regis @polishllama69 @Wooden @BMF Jak dobrze policzyłem to ta dziewiątka wciąż nie zagłosowała, a deadline jest dzisiaj. Gra już właściwie idzie chyba tylko o Duranta Przy remisie liczy sie bilans warriors czy wizards? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 1 minutę temu, fluber napisał: Przy remisie liczy sie bilans warriors czy wizards? Wizards moim zdaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wooden Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 9 minut temu, MarcusCamby napisał: @Wooden Jak liczyłem to posta Regisa jeszcze nie było Jak Wizards przegrają to Harden będzie kolejny raz wielkim przegranym na FA jako magnes na agentów. Rok temu okazał się mniejszym wabikiem od Butlera, teraz może przegrać z Doncicem. On już raz wrzucił post ale bez Jima. Już od dawna wiem że złamał Kevinowi serce Z tym Hardenem to by było dziwne wg mnie - on przez styl narzucony mu przez Moreya jest dziwnie underrated, tymczasem w RL i Paul i Westbrook się do niego pchali mimo nieoczywistego dopasowania. 6 minut temu, MarcusCamby napisał: Wizards moim zdaniem Też tak myślę - KD chce podpisać z Wizards a nie Warriors. Dlatego Wizards muszą tu wygrać jedynki, dwójki też już Heat wygrali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 22 godziny temu, Regis napisał: Khris Middelton wbrew temu co QCin pisze spółdzielnia jednak działa Bardzo się ciesze, ze udało się nam zwerbować Ignazza do Spółdzielni ! Teraz już jesteśmy nie do ruszenia Kasa nie kasa, to jest raptem 2mln na sezon a po podatkach to pewnie jeszcze mniej Jakby to była różnica 5 mln na sezon to joooo, nie byłoby większej dyskusji , ale tak nie licząc tych paru centów na waciki to: 1)Minnesota miała Khrisa na priorytecie 2)Minnesota daje Khrisowi lepszy zespół 3)Minnesota daje Bux godziwa zapłatę 4)Minnesota daje możliwość grania na Zachodzie zamiast rzezi na Wschodzie Jeśli uważacie ze 2 mln za sezon to wszystko rekompensują to spoczi, rozumiem takie podejście - imo Khris jako Murzynek z dziada pradziada, nie dałby się kupić kilkoma dolarami odrzucając wpojone mu w rodzinie wartości i wolałby okazać wdzięczność Bux niż ich zostawić z niczym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 2 minuty temu, Qcin_69 napisał: Khris jako Murzynek z dziada pradziada, nie dałby się kupić kilkoma dolarami odrzucając wpojone mu w rodzinie wartości i wolałby okazać wdzięczność Bux niż ich zostawić z niczym A ja myślę, że jakby go jego BIAŁY WŁAŚCICIEL spławił nie dając mu maxa to by nie miał skrupułów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 10 minut temu, Qcin_69 napisał: Bardzo się ciesze, ze udało się nam zwerbować Ignazza do Spółdzielni ! Teraz już jesteśmy nie do ruszenia Kasa nie kasa, to jest raptem 2mln na sezon a po podatkach to pewnie jeszcze mniej Jakby to była różnica 5 mln na sezon to joooo, nie byłoby większej dyskusji , ale tak nie licząc tych paru centów na waciki to: 1)Minnesota miała Khrisa na priorytecie 2)Minnesota daje Khrisowi lepszy zespół 3)Minnesota daje Bux godziwa zapłatę 4)Minnesota daje możliwość grania na Zachodzie zamiast rzezi na Wschodzie Jeśli uważacie ze 2 mln za sezon to wszystko rekompensują to spoczi, rozumiem takie podejście - imo Khris jako Murzynek z dziada pradziada, nie dałby się kupić kilkoma dolarami odrzucając wpojone mu w rodzinie wartości i wolałby okazać wdzięczność Bux niż ich zostawić z niczym Ignazz zagłosował za extension dla Ingrama, on się bawi w swoim własnym świecie NBA Middelton nie będzie chciał zrobić dobrze Bucks, bo jest zły, że nie dostał od nich maksa, na którego liczył. Summa summarum wyjdziesz na tym dobrze, bo KD powinien trafić do Heat, a wtedy Khris trafi do Ciebie, ale faktem jest że dla niego kasa była najważniejsza. Tak przy okazji, to czy osoby głosujące na Porzingisa w Kings mają świadomość, że ta wartość umowy w szablonie jest źle wpisana i w rzeczywistości nie może on dostać takiej kasy? Czy po prostu uważają, że KP po takiej kontuzji rezygnuje z roku maksymalnej umowy na rzecz gry w słabszej drużynie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Ja jestem murzynem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Ja jestem że spółdzielni a zagłosowałem na Heat, teoria się rypła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 23 minuty temu, cvbe napisał: A ja myślę, że jakby go jego BIAŁY WŁAŚCICIEL spławił nie dając mu maxa to by nie miał skrupułów Ja jestem śniady i dałbym mu maksa:P wyrównany zostanie pod stołem jakby co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 co to spółdzielnia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 5 minut temu, SlaKB napisał: Ja jestem murzynem To chyba jak byłeś młody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: wyrównany zostanie pod stołem jakby co nie chce wiedziec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Przemyślałem sprawę Butlera i skoro Jasiek ma wpaść wieczorem w furię to chyba warto zagłosować na Spurs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 56 minut temu, Regis napisał: Tak przy okazji, to czy osoby głosujące na Porzingisa w Kings mają świadomość, że ta wartość umowy w szablonie jest źle wpisana i w rzeczywistości nie może on dostać takiej kasy? Czy po prostu uważają, że KP po takiej kontuzji rezygnuje z roku maksymalnej umowy na rzecz gry w słabszej drużynie. Ma w szablonie już poprawionego maksa takiego jakiego by dostał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 16 minut temu, Qcin_69 napisał: Przemyślałem sprawę Butlera i skoro Jasiek ma wpaść wieczorem w furię to chyba warto zagłosować na Spurs Kuszące. To może i ja zmienię głos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Fakt, ale w ,,swoich'' szablonach nadal mieli błędne wartości. Generalnie chodzi mi o logikę głosowania, staram się zrozumieć czym się ludzie kierują w swoich wyborach, ale mi nie wychodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 Ja np. zagłosowałem na Butlera w Raptors bo jednak musiał być taki moment, gdy brał pod uwagę Toronto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi