Alonzo Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 1 minutę temu, Eld napisał: Ja zagłosuję w niedzielę pięć minut przed terminem. Znając życie jeszcze coś jebnie. Byle nie Twój internet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Teraz, Alonzo napisał: Byle nie Twój internet Mam dwa na chacie + z telefonu jeszcze mogę a na końcu zawsze zostaje opcja napisać komuś na fejsbuczku, tak jak zrobił to...a nie stój. Mam tylko jednego ziomka z e-nba na fb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Ale tu cicho się zrobiło... Od 5 godzin nic. Aż lepiej sprawdzę tego neta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Wylądowałem w Irlandii właśnie. 3 godziny lotu plus transfer i zero wpisów;) właśnie pije ginesika ale tego prawdziwego bo 95% produkcji to Nigeria i w Polsce tez ten szajs tylko Zdrowie Jimmy abyś trafił tam gdzie będziesz miał dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 11 minut temu, ignazz napisał: Wylądowałem w Irlandii właśnie. 3 godziny lotu plus transfer i zero wpisów;) właśnie pije ginesika ale tego prawdziwego bo 95% produkcji to Nigeria i w Polsce tez ten szajs tylko Zdrowie Jimmy abyś trafił tam gdzie będziesz miał dobrze A gdzie zdjęcie tego zamku? Urlop GMa w trakcie głosowania...uuuu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Dziwny zastój w głosowaniu, zwłaszcza że zagłosowało sporo tych zwykle ociągających się. Panowie budzimy się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Mi już wczoraj się śniło gdzie idzie Butler, dzisiaj Kawhi/KD i jutro ten pozostały i w piątek wjeżdżam z głosami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 19 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2019 (edytowane) Walker i Brogdon przegłosowani. Możesz się już Ignazz zastanawiać albo potwierdzić czy podpisujesz Brogdona za: 1. 21 205 357 2. 22 901 785 3. 24 598 215 4. 26 924 643 Edytowane 19 Lipca 2019 przez LONGER01 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 19 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2019 14 godzin temu, january napisał: LeBron trzyma Butlera w domu i wpycha mu tacos, którymi Jimmy się zajada szczęśliwie Mówisz, że budują formę przed startem RS? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 19 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2019 21 minut temu, january napisał: Widziałeś fotkę Brona bez koszulki jak idealnie wygląda? Naprawdę ignazz sugerujący w temacie obok, że Bron się opierdala na treningach to już jest poziom takiej abstrakcji przy kombinowaniu pod głosy, że WTF Widziałem, ale dlaczego przy okazji głodzi DMC w RL Lakers to nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 19 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2019 Może to nie ma znaczenia, a może ma. Przy ofercie Kings dla Porzingisa dalej widnieje nielegalna ilość pieniędzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 19 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2019 1 godzinę temu, karpik napisał: Może to nie ma znaczenia, a może ma. Przy ofercie Kings dla Porzingisa dalej widnieje nielegalna ilość pieniędzy. Dobrze, że sprawdziłeś. Omyłkowo przepisałem jak max dla Butlera. Już poprawione. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2019 11 godzin temu, LONGER01 napisał: Walker i Brogdon przegłosowani. Możesz się już Ignazz zastanawiać albo potwierdzić czy podpisujesz Brogdona za: 1. 21 205 357 2. 22 901 785 3. 24 598 215 4. 26 924 643 Spurs wyrównują ofertę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 20 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2019 2 GMów głosowało w poniedziałek 11 GMów we wtorek 0 GMów w środę 1 GM w czwartek 3 GMów w piątek. 13 ostaje się tradycyjnie na ostatnią chwilę. Coś niezdecydowani ci FA w I rundzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 20 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2019 19 minut temu, Alonzo napisał: 2 GMów głosowało w poniedziałek 11 GMów we wtorek 0 GMów w środę 1 GM w czwartek 3 GMów w piątek. 13 ostaje się tradycyjnie na ostatnią chwilę. Coś niezdecydowani ci FA w I rundzie A kto jeszcze nie zagłosował? Znając Ciebie na pewno masz taką liste . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 20 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2019 Listy nie, ale to łatwe do sprawdzenia Ronnie, Wooden, Tecu, SlaKB, Ozzy, Sylvinho, Karpik, Ignaś, Regis, Kungfubestia, BMF, LBS, Polishlama (jak już może) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kungfubestia Opublikowano 20 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2019 Ja to standardowo chciałbym zagłosować jako jeden z ostatnich, żeby spełnić słowa @Eld o cichych, nieudzielających się decydujących ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 20 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2019 (edytowane) Na ten moment największą niewiadomą jest sytuacja Duranta - Heat i Wizards maja tu praktycznie takie same szanse, Butler niby skłania się ku Lakers, ale Spurs cały czas mają tu spore szanse. Leonard jest na drodze ku pozostaniu w Knicks.Middleton niby woli Heat od Wolves, ale czeka na decyzję innych graczy z absolutnego topu, tym bardziej, że Vucevuc raczej zostaje w Heat. Porzingis również nie podjął jeszcze jednoznacznej decyzji. Gallo już oficjalnie w Raptors. Brogdon otrzymał juz sygnały od Spurs, że ci będą przebijali ofertę Raptors. Informacje o trade Davisa do Knicks niekorzystnie wpłynęły na szanse podpisania kogoś w I rundzie FA przez Kings. Mnie osobiście najbardziej cieszy zaufanie KATa jakim do tej pory obdarza organizację Orlando Magic. Kemba wstępnie planuje pozostać w Bucks, Klay w 76ers, a Irving pomimo zamieszania z PO przy jego kontrakcie raczej zostaje w Knicks. Edytowane 20 Lipca 2019 przez Alonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 20 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2019 18 minut temu, Alonzo napisał: Listy nie, ale to łatwe do sprawdzenia Ronnie, Wooden, Tecu, SlaKB, Ozzy, Sylvinho, Karpik, Ignaś, Regis, Kungfubestia, BMF, LBS, Polishlama (jak już może) Elegancko. Same pewne osobowości prócz jednej. Lama sześć na dziewięć pewnie, że może głosować. Ja mogłem rok temu po paru dniach od dołączenia to on też. 16 minut temu, kungfubestia napisał: Ja to standardowo chciałbym zagłosować jako jeden z ostatnich, żeby spełnić słowa @Eld o cichych, nieudzielających się decydujących ;)) Przemówił! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 20 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2019 Kevin Durant Nic się nie zmieniło, uważam że jedyną sensowną opcją dla KD jest Miami Heat. Knicks, nawet bez wymiany po Davisa nie byliby opcją, bo raz że KD nie chciałby drugi raz dołączyć do najlepszej ekipy w lidze, dwa że nie byłby szczęśliwy z bycia opcją rezerwową dla Kawhi. Głosy dla Wizards to kolejna z zupełnie niezrozumiałych dla mnie decyzji w historii FA beGM, było tego już tyle że przestaje mnie to dziwić dla mnie oczywiście nie ma najmniejszej szansy na to, że KD chciałby grać, w tym momencie swojej kariery i przy swoich priorytetach, razem z Hardenem i to jeszcze w DC. Z dwójki MIA/TOR to Jest są lepszą miejscówką i, z uwagi na Donica, mają lepszy skład. 1. MIA 2. TOR 3/4. NYK/WAS Jimmy Butler To jedyny zawodnik, przy którym jeszcze się nie zdecydowałem. Oczywistym wyborem było MIA, ale jednak TOR i SAS wydają się być bardziej zdeterminowani do pozyskania JB, co dla niego może mieć znaczenie. To pomiędzy tą trójką Butler powinien wybierać. Miami to miejsce gdzie chciał trafić w realu, więc tutaj lekką przewagą, która jednak niwelowana jest tym, że dla TOR i SAS Butler to priorytet. Lakers daleko z tyłu u mnie z uwagi na LeBrona. To, że to Butler był w LAL wcześniej nie ma znaczenia, tym bardziej że bez LeBrona on nawet do PO nie wszedł. Przyjście LBJ z automatu oddaje drużynę w jego ręce. Akcja z snt też nie pomaga Lakers. Kawhi Leonard Zostaje w Knicks. Opcją rezerwową Lakers, ale oprócz chęci przenosin do LA nie bardzo widzę powód aby miał odejść z Knicks. Khris Middelton Kasa, więc tylko Heat. Te głosy dla T'Wolves w sytuacji, gdy pożałował kasy to dowód na to, że wbrew temu co QCin pisze spółdzielnia jednak działa, inaczej tego wytłumaczyć sobie nie potrafię Pozostałe wybory są chyba oczywiste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi