Bogut Opublikowano 21 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2018 A.Bynum Jak stworzymy zabawę gdzie będziemy symulować ligę sprzed 10 lat to będzie jak znalazł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 21 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2018 Jak stworzymy zabawę gdzie będziemy symulować ligę sprzed 10 lat to będzie jak znalazł. Jesteśmy w końcu w dziale all-time fantasy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 21 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2018 Jesteśmy w końcu w dziale all-time fantasy:) Dlatego podpisałem Amar'e, Jose i JJ-a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 21 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2018 jeszcze będziecie się o niego bić w okolicach grudnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 21 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2018 Markieff Morris rozdarty na pół. Wciąż się waha i nie jest bliski ani na tak, ani na nie... 11:11 Niby w przyszłym roku jest kasa na rynku ale ponad 22 teamów ma obsadzone PF i jeszcze ten small ball. A tu może i 10M na rok ale aż na 4 lata... Markieff obyś sobie w brodę nie pluł mając te 34 na karku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 22 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2018 Podobnl thibs zamierza zignorować butlera tak jak january. Będziemy mieć okazje oglądać efekty w rl nba:) Nawet już mamy okazję zobaczyć, co się dzieje:) "There is a "real possibility" Jimmy Butler may not report to training camp if a trade has not been consummated, according to Jon Krawczynski of The Athletic." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 22 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2018 (edytowane) Mejri i Nogueira w Warriors, MCW w Rockets Zostali Morris i Faried Edytowane 22 Września 2018 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 22 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2018 Irving jak odchodził z Cavs marzył sobie o zespole gdzie będzie 1 opcja i światła reflektorów będą skierowane na niego. Teraz w Bostonie tak do końca nie jest, większa uwagę zwraca się na Tatuma, Horforda itd U nas w Knicks też Irving nie jest główna gwiazda zespołu, w Knicks jest Leonard, Gobert Irving jest trochę atencjuszem Jeśli w real nba Irving odejdzie z Bostonu i połączy siły z Butlerem to nie rozumiem czmu u nas takie Toronto miałoby by być na straconej pozycji w wyścigu o tych dwóch zawodników. Kasę mają, wysoki pick w drafcie mają, spełniają potrzeby zawodników. Jak dla mnie zarówno w Knicks jak i Lakers przyszłe lato może być ciekawe Irving said he's aware that he's been linked to Jimmy Butler in persistent free-agent rumors regarding a mutual desire to play together in New York, but he said he's had no such discussions with Butler. In fact, he said, the last time he talked to Butler at length was when they were both playing with USA Basketball, and the two engaged in a spitballing session along with Durant and Cousins about what the future held for each of them. "And that," Irving laughed, "was in 2016." "Who wouldn't be a part of this?" Irving said, gesturing to Boston's new practice facility. "Who wouldn't want to be a part of Jaylen Brown and Jayson Tatum and Al Horford and Gordon Hayward? People keep saying, 'Why won't he commit to Boston?'* "Who wouldn't be a part of this?" Irving said "Who wouldn't want to be a part of Ricky Rubio and Rudy Gobert and Kawhi Leonard and Dario Saric? People keep saying, 'Why won't he commit to New York?'* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 22 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2018 Irving said he's aware that he's been linked to Jimmy Butler in persistent free-agent rumors regarding a mutual desire to play together in New York, but he said he's had no such discussions with Butler. In fact, he said, the last time he talked to Butler at length was when they were both playing with USA Basketball, and the two engaged in a spitballing session along with Durant and Cousins about what the future held for each of them. "And that," Irving laughed, "was in 2016." "Who wouldn't be a part of this?" Irving said, gesturing to Boston's new practice facility. "Who wouldn't want to be a part of Jaylen Brown and Jayson Tatum and Al Horford and Gordon Hayward? People keep saying, 'Why won't he commit to Boston?'* Link or no exist. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 22 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2018 http://www.espn.com/nba/story/_/id/24756416/kyrie-irving-talks-boston-celtics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 22 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2018 http://www.espn.com/nba/story/_/id/24756416/kyrie-irving-talks-boston-celtics Jeśli tak rzeczywiście będzie no to jeszcze Kahwi Ci pozostał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 22 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2018 Jeśli tak rzeczywiście będzie no to jeszcze Kahwi Ci pozostał. Gdzie uważasz, że Kawhiemu byłoby u nas lepiej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 22 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2018 Gdzie uważasz, że Kawhiemu byłoby u nas lepiej? U mnie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 22 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2018 W Bucks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 22 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2018 w Warriors Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 22 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2018 Ja myślę, że jednak u mamusi przy kominku Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 22 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2018 A ja myślałem, że jest częścią chytrego planu Qcina i Rubio i że za rok zagości w Wolves... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 22 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2018 A ja myślałem, że jest częścią chytrego planu Qcina i Rubio i że za rok zagości w Wolves... ostatni raz Ci cos pisze.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 22 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2018 Leonard wróci do spurs. To był plan popa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 23 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 Morris 12:12 Dwóch pewnie nie zagłosuje plus ja nie mogę. 3 głosy zostały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi