Gość eF. Opublikowano 22 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 (edytowane) Dallas wygrało ten draft, bez dwóch zdań. Chodzą plotki, że być może Cousins się z nimi zwiąże. Jeśli DeMarcus by do nich trafił i grał na poziomie 20/11/4 to uważam, że będą PO z marszu. Tak czy siak graty dla fanów Mavs. Luka pokaże klasę, jestem tego pewien. ladna ma luka mame - mama curry`ego bedzie miala godna konkurentke http://www.marca.com/buzz/album/2018/06/22/5b2ca42ae2704e91a58b4677_1.html mi wpadła w oko mama Bridgesa co pracuje w Sixers bodajże, niezła jest https://deadspin.com/mikal-bridges-was-the-sixers-nice-hometown-story-for-ab-1827038170 Edytowane 22 Czerwca 2018 przez eF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 22 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 Ile Mavs maja cap space?Zmieszcza ewentualnie Randla i Cousinsa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 22 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 Ile Mavs maja cap space?Zmieszcza ewentualnie Randla i Cousinsa? Nie ma na to najmniejszych szans. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 22 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 Nie ma na to najmniejszych szans. Chyba że cousins w ramach sign and trade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 22 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 Ile Mavs maja cap space?Zmieszcza ewentualnie Randla i Cousinsa? Oni nawet na maxa nie mają dla DMC. Tzn moga mieć ale to wymaga pozbycia się praw do Ferella, Klebera, Setha Curry, McDermotta, Mejriego i Doriana Finney-Smitha.. Wtedy będą mieć 31 mln mln i to jest ich absolutny max co moga wycisnąć.. Więc moze coś blisko maxa znajdą dla DMC i De Andre ale juz na kolejną umowę nie będą mieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 22 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 Z Aarona Holidaya może być coś więcej niż zawodnik, który grywa po 15 minut w meczu? Za rok wygryzie Collisona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 22 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 Dallas wygrało ten draft, bez dwóch zdań. Chodzą plotki, że być może Cousins się z nimi zwiąże. Jeśli DeMarcus by do nich trafił i grał na poziomie 20/11/4 to uważam, że będą PO z marszu. Tak czy siak graty dla fanów Mavs. Luka pokaże klasę, jestem tego pewien. mi wpadła w oko mama Bridgesa co pracuje w Sixers bodajże, niezła jest https://deadspin.com/mikal-bridges-was-the-sixers-nice-hometown-story-for-ab-1827038170 Mam nadzieje ze obejdzie sie bez Kuzyna. Jaka jest szansa bo zerwanym achillesie ze bedzie grał 20/10? Jaka jest szansa ze pod lepszym trenerem bedzie sie starał grac w obronie? A poza tym Dallas to w tej chwili DDD Dirk, DSJ, Doncic Dirk- 40 lat, 3 dni DSJ, Doncic- 39 lat, 323 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaqjordan Opublikowano 22 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 Też mam nadzieję, że nie podpiszą DMC. Niby nie bazuje na dynamice, ale to nadal Achilles. W tak młodym wieku? Pytanie kiedy drugi strzeli. Lepiej niech Marcina ściągną. Bardziej pasuje do koncepcji Ricka. Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 22 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 Mam nadzieje ze obejdzie sie bez Kuzyna. Jaka jest szansa bo zerwanym achillesie ze bedzie grał 20/10? Jaka jest szansa ze pod lepszym trenerem bedzie sie starał grac w obronie? A poza tym Dallas to w tej chwili DDD Dirk, DSJ, Doncic Dirk- 40 lat, 3 dni DSJ, Doncic- 39 lat, 323 dni Można spróbować zrobic snt z pelicans i puscić matthewsa i bareę lub mcdermotta. Pelucans przydadza sie gracze do rotacji. A kasę z salary przeznaczyc na randla. No i cousinsa to można podpisać za 20 milionów a nie za 30 rocznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaqjordan Opublikowano 22 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 Myślisz, że Cousins na to pójdzie? Zawsze się znajdzie wariat, który mu będzie dawał te 30 baniek. I to jeszcze na długim kontrakcie. Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 22 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 Myślisz, że Cousins na to pójdzie? Zawsze się znajdzie wariat, który mu będzie dawał te 30 baniek. I to jeszcze na długim kontrakcie. Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka Ja nie widze takich drużyn które dałyby mu 30 milionów na długim kontrakcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 22 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 Myślisz, że Cousins na to pójdzie? Zawsze się znajdzie wariat, który mu będzie dawał te 30 baniek. I to jeszcze na długim kontrakcie. Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka Problem w tym, że ilość wariatów z kasą jest bardzo ograniczona, a kilku ciekawych graczy będzie. Ja od Mavs oczekuje tylko dwóch rzeczy. Nie pakować się w Cousinsa i Randle, temu drugiemu to jedynie z nadzieją, że się potem będą Lakers męczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaqjordan Opublikowano 22 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 22 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 Cousins to do tankowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 22 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 22 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 Dajcie mu coś więcej niż 5/mln na rok i minuty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eF. Opublikowano 22 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 (edytowane) Dajcie mu coś więcej niż 5/mln na rok i minuty. Być może trafi do GSW. Zdeka niedoceniany role player. Myślę, że w dobrym systemie i w trakcie 30min byłby wstanie robić DD co noc. Pozdro! Edytowane 22 Czerwca 2018 przez eF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaqjordan Opublikowano 22 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 22 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 Plotka o KOQ i Warriors jest stara i przebrzmiała. Więc zamiast pakować się w jakiś Kuzynów czy innych Pabli z Mielna rodem z Lakers, lepiej dać mu trochę sosu i zadbać o minuty. Gryzie parkiet, zbiera, broni, blokuje, coś rzuci, zna swoje miejsce w szeregu i przywali pięścią w stół w szatni ja trzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 22 Czerwca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2018 Ile Mavs maja cap space?Zmieszcza ewentualnie Randla i Cousinsa? https://docs.google.com/spreadsheets/d/1X-cMLsheFN7usklzqdq4Sp3rQgXzCS2Kpl7DJy--JUE/edit#gid=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi