fluber Opublikowano 6 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 9 minut temu, Tecu napisał: Markannen zrobił mu dobrą reklamę, szybki na nogach, rzut wygląda dobrze, choć w sezonie procenty nie wyglądały jakoś przepięknie. Dobre combine. Sam widzisz, a o pozostałych 30 nie byłeś w stanie napisać nic dobrego:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 6 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 Którym mockiem się podpieramy w przypadku gdyby ktoś nie wybrał w czasie gracza? Rok temu chyba nie było takiego przypadku ale lepiej to ustalić. Za 5 dni o tej porze myślę że będzie już wybrane TOP 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Będę się starał jak najszybciej wrzucić. W piątek już dostałem wiadomość kto ma zostać wybrany z nr 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 A ja mogę trochę wstrzymać jak cvbe weźmie inaczej niż antycypuję, bo na razie nie chciało mi się o takiej ewentualności myśleć, żeby nie marnować niepotrzebnie czasu. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 10 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 Może ruszymy wcześniej? Co w sytuacji gdy przykładowo nr 4 zostanie wybrany o 23:59? Ile czasu ma nr 5 i 6 na wybór? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 10 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 Ja #2 już na 100% nie będę zmieniał więc Longer wie co i jak, #6 i #10 póki co jeszcze tylko 99% pewności a jako że będę to kontrolował z uliczek Wenecji to może to chwilę potrwać. Ashigaru wie kogo ma wybrać ale jest proszony o wstrzymanie się do potwierdzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 10 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 Jeżeli ktoś znajdzie pod koniec drugiej rundy sleepera to mój pozyskany pick jest dostępny za późniejszy jakby co... ale to już na żywo wymiana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 10 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 Myślę że od 2 picku już polecę zaskoczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 10 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 Nie ma sensu przedłużać, a nie wiem o której bym mógł wybrać później. Bawcie się dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 10 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 6 minut temu, january napisał: Zaraz będę chciał zobaczyć minę Ashigaru Dlaczego?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 10 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 Garland z 3? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 10 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 7 minut temu, january napisał: Być może źle ocenił kolejność draftu ^.^ Kolejność jak na razie bez żadnego zaskoczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 10 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 Cieszę się ze pociąg ruszył szybciej Jest pare asów co nie głosuje czy opisuje wiec i tak spotka nas stacja Włoszczowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 10 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 Nasza #2 chyba pójdzie w realu #3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 10 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 (edytowane) 6 minut temu, january napisał: Czy ja wiem? Dla mnie #2 tu zupełnie nie była oczywista, a inny pick mógł wywrócić kolejność draftu w czołówce. Pytanie na co stawiał Ashigaru oddając 4 pick (w sensie czy tam przypadkiem pewien gracz nie był obstawiony do pójścia w top3). Nie miało to dla mnie znaczenia... I Ja i Darius mają swoje wady i zalety... Tak samo Jarrett czy De'Andre... ale co najważniejsze nie mają tylu atutów, by trzymać się ten pick, gdy pojawiły się ciekawe oferty. Obawiałem się jedynie czy RJ zostanie w drafice. Go już nie ma, więc mogę spać spokojnie... @january jeśli Cię interesuje moja mina, to wygląda ona mniej więcej tak: Edytowane 10 Czerwca 2019 przez Ashigaru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 10 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 Tu mnie BMF trochę zaskoczył tym wyborem Garlanda i będę potrzebował trochę więcej czasu niż zakładałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 10 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 nie bylo opcji BMF zejsc z tym pickiem w dół i dostac jakis gratis? czy mial ktos garlanda tak wysoko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 10 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 Ja Garlanda miałem z 1. Tzn. pewnie wybrałbym Ziona i go wymienił na Garlanda + bonus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 10 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 16 minut temu, człowiek...morza napisał: nie bylo opcji BMF zejsc z tym pickiem w dół i dostac jakis gratis? czy mial ktos garlanda tak wysoko? Trochę liczylem na Barretta (tzn. mialem go z Garlandem jako 2-3 ale moze lepszy fit), a po wyborze cvbe nie chcialo mi sie tego stopowac, samo ogarniecie kto ma jakie picki by mi zajelo trochę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 10 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 podejrzewam, ze moglbys dostac cos ciekawego jakbys sie oglosil i nie mowie o sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi