RonnieArtestics Opublikowano 27 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 (edytowane) Hahaha długo nie był na wolności :] Edytowane 27 Października 2017 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 27 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 Do wzięcia: James Johnson 30 39,70 (w tym sezonie 50,5) Dion Waiters 25 37,95 (w tym sezonie 32,9)Justin Holiday 28 21,90 (w tym sezonie 38,2) Mogą się przydać zespołom walczącym o mistrzostwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 28 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 @up ej ale mogę skomentować zeby bronić swoją inwestycje <pick> ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 28 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Nie bardzo rozumiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 28 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Trade: do Sacramento: Justin Holiday do Nowego Jorku: pick 2018 Sacramento t_omko, jak możesz to przerzuć Justina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 28 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Potwierdzam i wywalam beasleya. Tomko jak możesz to dołącz mi holidaya Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 28 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Puszczę to wieczorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 28 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 i jak mozesz to zaaktualizuj sklady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 29 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 (edytowane) Załatwione.Edit.Antek (LAL) zbanowany na miesiąc. Edytowane 29 Października 2017 przez t_omko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 29 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Jarek Jack waży prawie 34,osz k**** Czyli dalej gram w siedmiu i jestem ostatni w totalu mając za liderów duet Westbrook-Jokic Dla tankerow: mam Holmesa, Miroticia, Rondo itd itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 1 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 Panowie(chyba żadna z dam z nami nie gra?), wiem, że nie piszemy posta pod postem, świadomie popelniam grzech łamiąc regulamin. Cóż wyspowiadam się z tego w konfesjonale, ale... Rodacy pomóżcie, czuję się trochę jak powodzianie w 97 roku czy też mieszkańcy Rytla i okolic po letniej nawałnicy. Z mojego pięknego domu zostały tylko solidne fundamenty. Westbrook-Jokic grają swoje, ale ja tak na prawdę gram w pięciu, mając bana na Fa. Rodacy, pomożecie? Każda pomoc się przyda, konserwy, koce, starcy, weterani, aby produkowali więcej niż np Rabb, Zizic, Rondo, Mirotic czy Holmes. Rozeslalem parę PMow, ale odzew niewielki, ratujcie, sos.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 1 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 Wiem, że będę się smazyl w piekle, ale napiszę kolejnego posta... Otóż się udało coś sklecić, nie jest to Trade marzenie, ale chociaż będzie kim grać Ryan Anderson + Wesley Matthews + DJ Wilson Za Niko Mirotic + Ryszard Holmes + Miłosz Theodosic Dodatkowo Ronnie dorzuca 40 metrów bieżących papy na pokrycie mojego rozwalonego przez wichure dachu, paletę paprykarza szczecińskiego firmy Dega i rzecz jasna pokrywa koszty transportu ww dóbr. PS, dzięki Ronnie, masz wielkie serce Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 1 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 (edytowane) Hahaha spoko, szczerze to byłeś w trudnej pozycji do negocjacji i grzechem byłoby nie skorzystac.. jeśli holmes odpali kiedys albo po prostu zmieni team to mogłeś faktycznie dać Wilsona chandlera który cieniuje i jeśli zostanie w nuggets nigdy już chyba do 40 nie wróci (millsap..) Ale rozumiem ze przecież chodziło tylko o ten sezon i udało się zrobić to co chciałeś czyli oddać 3 połamańców jednym ruchem... Potwierdzam jak ktoś jeszcze nie zdążył się skapnąć :-) Edytowane 1 Listopada 2017 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 1 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 Najbardziej mi właśnie szkoda Holmesa, reszty mniej. Do oddania mam Rondo i masę młodzieży:DJ Wilson, Ivan Rabb, Ante Zizic, Patrick McCaw oraz Norman Powell. Wiem, że nazwiska nie powalają, ale są to jakieś prospekt i niektórzy na pewno mają czas by w nich zainwestować, by za jakiś czas czerpać z nich korzyści... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 1 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 Oddam JJ i Waitersa za przyszłoroczne picki lub prospecty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 2 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 Oddam JJ i Waitersa za przyszłoroczne picki lub prospecty zerknij na yahoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 8 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Do mojej listy na sprzedaż dołączają: Reggie Jackson (34,45 a robi 45,1) Bogdan Bogdanović (15! a robi 26,5 z potencjałem na więcej jak się zaaklimatyzuje) Ponadto nadal na liście są: James Johnson (39,7 -> 45,6) Dion Waiters (37,95 -> 34,9) Przyjmę kontuzjowanych obudowanych przyszłorocznymi pickami, prospecty, ale w zasadzie rozważę wszystkie oferty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Reddicka ktoś z walczących o top1 nie chce?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 16 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Hej, poniżej wymiana z New Orleans Do Phoenix wędruje Gobert + pik New Orleans 2018 Do Mac-a Aron Gordon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 19 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 Potweierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi