Vic Opublikowano 20 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 20 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 Nie ma co się podniecać tymi waiverami (może poza Bogdanem i misiem Yogi) Lepsze kąski będą na początku sezonu jak się jakieś kontuzje posypią.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 20 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 (edytowane) Jogi bedzie 3cim pg przeca.. Bogdan jeszcze nie tera, zmarnowany waiver;] poszukuje produkującego coś pg, w niezbyt starym ciele, prawie kazdym moge dilowac. Edytowane 20 Września 2017 przez Tizz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 20 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 Jogi bedzie 3cim pg przeca.. Bogdan jeszcze nie tera, zmarnowany waiver;] poszukuje produkującego coś pg, w niezbyt starym ciele, prawie kazdym moge dilowac. Czemu zmarnowany? Skoro teraz i tak idzie licytacja o waiverów to musiałem to pierwsze miejsce na coś wykorzystać. Więc na co jak nie na Bogdana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 20 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 @up Imo ok wybór na co kisić ta 1 - Evi lubi to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 20 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 Na pierwszej stronie są aktualne składy... i tylko falcao zakończył dzień z miesięcznym banem.Mac możesz już działać, koniec forów:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 20 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 Ban liczy sie od dzisiaj rozumiem? Czy od startu sezonu? Shiieeet podpalilem sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 20 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2017 Ban liczy sie od dzisiaj rozumiem? Czy od startu sezonu? Shiieeet podpalilem sie Od dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 21 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Buła czizas, spośród wszystkich dostępnych graczy kilpatric ?! :-) wtf ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 23 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 to są ruchy dezinformacyjne jest jeszcze dużo tygrysów na FA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 6 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 Jest trejd z Juliusem Dragic+Tyreke za Vucevic + Ed Davis Salary u mnie pod kontrolą sracie już w gacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 6 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 sracie już w gacie? ja jestem przerażony od pobrania Killpatrick'a - boję się logować na yahoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 6 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 (edytowane) (...)Dragic+Tyreke za Vucevic + Ed Davis Salary u mnie pod kontrolą (...) Jeszcze raz to sobie przelicz:> LeBron James 1 33 74,85 Kevin Durant 2 29 70,85 Goran Dragic 3 31 48,95 Rudy Gay 4 31 38,90 Kenneth Faried 5 28 34,15 Sean Kilpatrick 6 27 28,70 Tyreke Evans 7 28 28,35 Rodney Hood 8 25 28,05 E'Twaun Moore 9 28 25,60 Dewayne Dedmon 10 28 25,45 Patrick Patterson 11 28 24,20 Jonathon Simmons 12 28 17,10 [wirtualny gracz] 13 15,00 Salary Cap: 460,15 Edytowane 6 Października 2017 przez t_omko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 6 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 Buła, opróżnij skrzynkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 6 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 to wyrzucam ze składu jeszcze kilpatrica do tego trejdu, bo to jakiś pedał jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 6 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 Ok, nie zapomnijcie o zrobieniu wymiany na yahoo.Buła możesz sobie dobrać dwóch gości... tylko licz dokładnie bo błąd przy takiej operacji skutkuje banem:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 8 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 W naszej lidze nie ma IL? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 8 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Przydało by się - np teraz rozwalił się Exum na cały sezon i nie chcę z niego rezygnować ale ławka mi się kurczy,zwłaszcza przy jeszcze wracającym Jabari Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 8 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 @up - bardzo dobrze mam Twój pick przyszłoroczny bez IŁ gramy ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 8 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 To jest keeper i dealowanie złamasami to część strategii BTW nie interesuje kogoś Batum... oddam w dobre ręce za kogoś produktywnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi