Tecu Opublikowano 2 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2017 (edytowane) Do handlu:4 Bismack Biyombo 25 26,65 5 Allen Crabbe 25 25,85 6 Monta Ellis 32 25,75 7 C.J. Miles 30 25,45 12 Tyler Ennis 23 15,00 Pierwszych dwóch drożej, ale trzech ostatnich bardzo tanio sprzedam. Jak ktoś chce sprzedać wysoki pick w tym drafcie to proszę się zgłaszać, mam sporo assetów Edytowane 2 Września 2017 przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 3 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Do kiedy mogę być ponad capem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 3 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 (edytowane) Pkt 5 w temacie rookie.Czyli Tizz ma czas do 9:52 na swój pick a jak nie to dostaje Tatuam i wybiera Ronnie? Edytowane 3 Września 2017 przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 3 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 wywalam Roziera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 3 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Sallary musi być poniżej progu 48h po ostatnim wyborze w drafcie.....Jeżeli Tizz nie zdąży w limicie ze swoim wyborem dostaje pierwszego niewybranego rookie czyli w tym przypadku Tatuma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 3 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 (edytowane) Sprzedam:Trevor Booker 30 36,30 Ersan Ilyasova 30 34,25 Taj Gibson 32 28,75 Jeremy Lamb 25 26,10 pick Rockets 2018 Edytowane 3 Września 2017 przez t_omko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 3 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 nie chcialem by mi zostal jackson, przy bledsoe i bookerze moze w sumie c***a robic, smith to raczej pewniak tym bardziej szkoda ze go wziales ronnie ;] dobry wybor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 3 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Jak chcesz to możemy handlować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 3 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 dzięki, mam nadzieje ze smith będzie chociaż coś w stylu lillarda robił w Fantasy za pare lat.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 3 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Iggy tanio pick 7 da radę Na serio to iggy zizizc i yabusele za pick /picki w tym drafcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 3 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 dzięki, mam nadzieje ze smith będzie chociaż coś w stylu lillarda robił w Fantasy za pare lat.. Patrząc na rosters mavs na to co o nim mówią na to co gra do tej pory może już w tym roku być prawdziwym kocurem. Strasznie go chciałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirakocza Opublikowano 3 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2017 Jonny Flynn nim też się podniecałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 4 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Julius, teraz czekamy na twój wybór w drafcie... a czasu zostało ci już niewiele. Przy okazji wyczyść sobie skrzynkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 4 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Lauri - może hype na mistrzostwach, ale wydaje mi się, że może być naprawdę kimś w NBA. W Chicago będzie miał czas by się rozwinąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 5 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 wywalam Payne'a za tego Tatuma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 5 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Czyżby kolejny pick z automatu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 5 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Jaka jest kolejność waivers ? 1 New York Knicks 2 San Antonio Spurs 3 Milwaukee Bucks 4 Minnesota T-Wolves 5 Memphis Grizzlies 6 Phoenix Suns 7 Portland TrailBlazer 8 Indiana Pacers 9 Charlotte Bobcats 10 Orlando Magic 11 Detroit Pistons 12 Boston Celtics 13 Philadelphia 76ers 14 Sacramento Kings 15 OklahomaCity Thunder 16 Atlanta Hawks 17 Los Angeles Galaxy 18 Miami Heat 19 New Orleans Pelicans 20 Houston Rockets Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 6 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Asafa Powell lub Muhammad Ali za pick w tym lub nastepnym roku, anyone? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 7 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Trade: Do Orlando: Joe Crowder, Lance Stephenson + pick Miami 2018 Do Miami: Allen Crabbe Orlando zrzuca C.J. Miles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obi Opublikowano 7 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Potwierdzam! Wyrzucam Justina Andersona, przy okazji również Jordan Crawforda i do jasnej cholery jestem poniżej kreski. Więcej strat niż zysków, ale trudno... liderzy są w formie, Crabbe, Sarić i Clarkson zaliczą progres, zostaję w walce o mistrzostwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi