SlaKB Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Masz Najstarszy jaki posiadam w swoich zbiorach. Jak możesz to podrzuć na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Dzień 44 (na pierwszym miejscu goscie) Nets 84 - 76ers 110 play-by-play Celtics 115 - Magic 90 play-by-play Nuggets 100 - Suns 93 play-by-play Warriors 95 - Cavaliers 78 play-by-play Bucks 100 - Mavericks 113 play-by-play Sonics 77 - Pistons 114 play-by-play Rockets 113 - Heat 105 play-by-play Wizards 89 - Jazz 85 play-by-play Pacers 112 - Raptors 134 play-by-play Grizzlies 63 - Hornets 113 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Ricky Pierce (Nuggets) - 5 dni (dislocated finger)Derek Harper (Nuggets) - 27 dni (scratched cornea)Randy Holcomb (Warriors) - 18 dni (broken collarbone)John Stockton (Pacers) - 9 dni (broken finger) ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 6 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 O k****. No to jestem ugotowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 6 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 W meczu na szczycie Cavs gorsi od Warriors!!! Ak47 last 5 games: 23.5p (44%, 50%, 86%) 7 rb 4.5 as 1 stl 2.5 bl Nie powiem żebym był niezadowolony :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnelll Opublikowano 6 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 McGrady chyba chciał nam coś powiedzieć ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 6 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 (edytowane) W meczu na szczycie Cavs gorsi od Warriors!!! Ak47 last 5 games: 23.5p (44%, 50%, 86%) 7 rb 4.5 as 1 stl 2.5 bl Nie powiem żebym był niezadowolony :] Co by nie mówić to z AK trafiłeś niesamowicie, podczas draftu był spoko, ale nic nie wskazywało na to, że będzie takim kozakiem, a dalej ma 19 lat i masę potencjału. Jeszcze co do TMaca to streszczając dyskusję Geddo i Stro to gdyby TMac miał te skille co teraz i >70 potencjału to byłby bardzo fajny, ale że tego potencjału ma mniej to już tak fajnie nie jest. McGrady ogólnie jest ok, ale problem z nim jest taki że on teraz w wieku 20 lat praktycznie ma swój prime i może się okazac, że w wieku 28-30 lat będzie gościem za minimum. Edytowane 6 Lipca 2017 przez SlaKB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 6 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 O k****. No to jestem ugotowany. taki Del Negro by ci się przydał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 6 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 taki Del Negro by ci się przydał Nie skorzystam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 6 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 taki Del Negro by ci się przydał ja, ja!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 7 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Dzień 45 (na pierwszym miejscu goscie) Wizards 74 - Lakers 104 play-by-play Knicks 118 - Hawks 111 play-by-play Suns 106 - Kings 119 play-by-play Cavaliers 66 - Trailblazers 143 play-by-play Timberwolves 106 - Clippers 110 play-by-play Hornets 80 - Rockets 127 play-by-play Bucks 88 - Grizzlies 82 play-by-play Warriors 82 - Sonics 93 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: - ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 7 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Camby tanio coś poszedł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 7 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Hawks maja c***nie pod koszem i oddaja Cambiego i biora SF/SG, majac Worthiego i Hughesa? Chyba ktos ich lekko wydymal..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LTP Opublikowano 7 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Hawks i tak w takiej formie byli w zasadzie do zaorania (max 2 runda po) a konkretnie wpieniało mnie 30% skuteczności typa na spadającym kontrakcie, który teoretycznie rzuca tylko spod kosza. Może to błąd młodości i nieznajomości realiów FBB z 2001 zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 7 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Camby tanio coś poszedł. Przebijajcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 7 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Przebijajcie LTP uważa tą ofertę za lepszą od mojej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LTP Opublikowano 7 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Tego nie napisałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Trejd jest z pendingiem można śmiało przebijać. Co do tekstu o dymaniu (ze strony osoby, która chciała wcisnąć zwłoki Walla na wielkim kontrakcie za Sabonisa ), to LTP sam się Rosem zainteresował. Ofc Camby jest lepszy (a w zasadzie są porównywalni, ale C ma zazwyczaj większy impact niż SF) + ja i tak na 3 lata jestem wyłączony z FA (więc mogę go przepłacić) tak więc dla mnie to był no-brainer, ale pytanie LTP jakie ma plany - jeśli planuje komuś w to/przyszłe FA rzucać maxy to jest to jak najbardziej zrozumiałe (Camby dostanie luźnio kontrakt na ok 10 baniek rocznie, ba - może się zakręcić w okolicy maxa). Rose nie ma większych wad i ma bardzo przyjemny kontrakt. Jednak tak jak napisałem - wolny rynek, żadnego no-pending (ze względu na staż LTP) nawet nie proponowałem - można smiało podbijać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 7 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 LTP uważa tą ofertę za lepszą od mojej. To zrób three-way'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 7 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 To zrób three-way'a Nie mam trzeciego chętnego, a julek mi Cambyego nie odda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 7 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Dzień 46 (na pierwszym miejscu goscie) Timberwolves 125 - Lakers 118 play-by-play Wizards 112 - Suns 120 play-by-play Nets 109 - Heat 124 play-by-play Spurs 121 - Pistons 115 play-by-play Raptors 111 - Magic 105 play-by-play Rockets 103 - Warriors 86 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi