Skocz do zawartości

Philadelphia 76ers 2017/2018 Hinkie died for our sins

fluber

Rekomendowane odpowiedzi

Niestety 'wyciekły' nowe filmy z Fultzem, radzę nie oglądać. Lepiej sobie strzelić w łeb.

Jak oni mogli dopuścić do czegoś takiego to mi się nie mieści w głowie.

Oby pick Lakers trafił do Bostonu bo jako sympatyk Sixers mam już dosyć upokorzeń.

Możesz podlinkować?

76ers sfrajerowali się z tym wyborem. Wzięli rozgrywającego mając już Simmonsa. Ktoś powie, że nie było fitu, że Fultzl był hajpowany, ale stracili głupio jeden pick i mają dwóch zawodników na pozycję rozgrywającego, z czego ani jeden ani drugi, jak wychodzi, nie potrafi rzucać...

A Celtics jeszcze przejmą pick Lakers w wyniku tej wymiany i śmiało będzie można mówić, ze to nie Pacers, nie Knicks, nie Bulls, ale własnie 76ers zrobili najgorsza wymianę w zeszłym roku.

Boston w tym roku tego picku nie przejmie, Lakersi są zbyt mocni  za mało słabi.

Jeśli zaś chodzi o Fultza, to się wstrzymajcie. Oni go mieli na workoutach tak samo jak Boston. wzięli go nie bez powodu, sam zaś Markelle wygląda jakby nadal nie mógł tych rąk podnosić, czyli zwyczajnie nie wyzdrowiał jeszcze.

Ostrzegałem, ja też mam spaprany humor przez to.

Jeśli zaś chodzi o Fultza, to się wstrzymajcie. Oni go mieli na workoutach tak samo jak Boston. wzięli go nie bez powodu, sam zaś Markelle wygląda jakby nadal nie mógł tych rąk podnosić, czyli zwyczajnie nie wyzdrowiał jeszcze.

Niestety nie da się dłużej grać kartą 'kontuzjowany bark' bo już wyzdrowiał jakiś czas temu.

Ja rozumiem dlaczego brali Fultza, sam tego chciałem zresztą. Problem w tym, że to nie jest ten Fultz z NCAA tylko jakiś k**** podrabianiec, połamali mu ręce podczas jakiegoś rookie-chrztu albo nie wiem co, ale te protezy są słabe.

https://twitter.com/KyleNeubeck/status/952607076483780609

Oglądacie na własną odpowiedzialność.

Nie dziwię się, że trzymają go w piwnicy i ciągle nie gra. Powinni go wcale nie pokazywać w tym sezonie i myśleć jak z tego wybrnąć.

Czy jest jakiekolwiek wytlumaczenie co sie mu stalo?Gosc rzuca jakby nigdy w kosza nie gral.

No właśnie kurcze nie chce mi się wierzyć, bo on dalej tych rąk nie podnosi...

Tylko że jeśli trenuje rzuty to chyba sztab medyczny uznał ,że wyleczył kontuzje. No chyba że pracują tam kretyni i karzą mu trenować z niewyleczonym ramieniem

To tak jakby teraz kazali biegać Haywardowi - nikt tego nie zrobi dopóki sztab medyczny nie da zielonego światła

Jedyne wyjaśnienie jest takie że uszkodzenie było poważniejsze próbował się ratować przez zmianę techniki rzutu ale mu to kompletnie nie wychodzi a co gorsza nie może wrócić do starej

Widziałem go w lidze letniej i był dość daleki od czegoś takiego . Tak czy siak jest

To musi być jedna z dziwniejszych kontuzji w historii.

Tym bardziej po co trenować, jeśli ma się takie kartofle rzucać? Bo bez sensu jest "sobie porzucać", jeśli nie możesz podnieść rąk, come on. To nie może być żadna zmiana techniki rzutu, bo z takim ograniczeniem się nie da funkcjonować w grze. Nie interesuję się bliżej Sixers, ale może lepiej gościa wyłączyć na stałe na sezon. Już to przerabiali, bo przecież to się musi dać wyleczyć, w końcu...

Wczoraj Jazz miało 3 godzinny trening gdzie Rudy mial być non contact a grał na full 3 godzinną przepychankę z Bradleyem

Mimo to drużyna go nie puszcza na mecze.

Niemniej już na etapie treningów gracz nie trenuje dopóki nie jest w 100% zdrowotnie sprawny

Te treningi Fultza wyglądają paskudnie jakby jego ramię nie pozwalało mu wykonać rzutu a skoro trenuje to w teorii powinien być już wyleczony. Nie ma opcji by mu pozwolono rzucać z niewyleczonym urazem