Skocz do zawartości

Free Agency 2017

zalias

Rekomendowane odpowiedzi

Lepsze to, niż nie mówić nic i po prostu odejść.

Jeśli Lakers wykorzystają stretch provision na Mozdenga, a następnie spuszczą gdzieś Clarksona, to następnego lata będą mieć kasę na George'a i jeszcze jednego maxa (lub niewiele mniej).

Lepsze byłoby dać klubowi po cichu znać, a tu eweidentnie poszedł leak. Not cool at all. Co do finansów - spoko, ale ty mówileś o jakichś wzmocnieniach jeszcze. Przy dzisiejszym markecie byle fujara kosztuje 10-15baniek. 

IMO Clippersy powinny mocno zaatakować George'a.

Skoro chce grać w rodzinnym mieście - proszę bardzo, a gdyby latem staną przed wyborem - CP3, Blake, DAJ, czy DAR, Ingram, Ball to sądzę, że mógłby 2x przemyśleć temat odejścia do Lakers będąc już w upragnionym, ciepłym LA :) 

Chętnie pomogę Pacers w zdobyciu elementów do budowy zespołu bez PG

Przechwytywanie.png

:panda:  :panda:  :panda:  :panda:  :panda:  :panda:  :panda:  :panda:  :panda:  :panda:

Dorzucę nawet #12

A to dzisiaj jest dzień kto wymyślisz głupszy dla Indiany deal??

Niby czemu PAcers ma oddawać Turnera który jest ich najlepszym graczem po Georgu?

Lepsze byłoby dać klubowi po cichu znać, a tu eweidentnie poszedł leak. Not cool at all. Co do finansów - spoko, ale ty mówileś o jakichś wzmocnieniach jeszcze. Przy dzisiejszym markecie byle fujara kosztuje 10-15baniek. 

IMO Clippersy powinny mocno zaatakować George'a.

Skoro chce grać w rodzinnym mieście - proszę bardzo, a gdyby latem staną przed wyborem - CP3, Blake, DAJ, czy DAR, Ingram, Ball to sądzę, że mógłby 2x przemyśleć temat odejścia do Lakers będąc już w upragnionym, ciepłym LA :smile:

Nie wiemy czy nie dał. Wieści o chęci odejścia George'a krążą od dłuższego czasu, a mimo to Pacers zapowiedzieli, że chcą go zatrzymać przez rok.

Rynek będzie się powoli uspokajał, ale jak mówiłem, Lakers mogą spokojnie ustawić się tak, że będą mieć kasę na George'a, drugiego maxa oraz grupę Russell, Ingram, #2, Nance, Zubac, Randle. 

Clippers nie mają nic do zaoferowania.

Edytowane przez Jendras

Na początku jak to wrzucałem nie użyłem ani jednej  :panda:, bo myślę sobie, że to logiczne, że to żart i ironia, bo wszędzie upycham Batuma, a Hornets wzięło Franka over Turnera. Potem jednak zmieniłem zdanie i chciałem dodać jedną  :panda:, aby podkreślić ironię, ostatecznie użyłem 10  :panda:, aby dobitnie wskazać na to, że to żarcik z follow upem do moich wymian za Batuma za cokolwiek, ale ostatecznie nie wystarczyło.

Dziś już widziałem propozycje: 

Frye + Shumpert za PG13

Rivers + Johnsons za PG13 

więc raczej ta Twoja, to cytując klasyka "TADEUSZA NIE WZRUSZA"

Na początku jak to wrzucałem nie użyłem ani jednej  :panda:, bo myślę sobie, że to logiczne, że to żart i ironia, bo wszędzie upycham Batuma, a Hornets wzięło Franka over Turnera. Potem jednak zmieniłem zdanie i chciałem dodać jedną  :panda:, aby podkreślić ironię, ostatecznie użyłem 10  :panda:, aby dobitnie wskazać na to, że to żarcik z follow upem do moich wymian za Batuma za cokolwiek, ale ostatecznie nie wystarczyło.

Ale bez Mylesa też ten deal przechodzi

Ale jakby co to podpowiadam, że jest wątek Ubaw po pachy

Po prostu nie kumam po co od wczoraj widze upychanie Mylesa do wymiany PG

Paczkę chipsów to i Lakers mogą wysłać.

Ale jeden dobry pick od Celtics Lakers mogą przebić, a gdyby Celtics złożyli normalną paczkę to Lakers nie mieliby szans.

Wg mnie nie zlozyliby takiej bo za duze ryzyko i skladanie jakiejkolwiek oferty przez Lakers nie pasuje do ich wczesniejszego planu pt "czekamy i nie ruszamy assetow za gracza, ktorego i tak podpiszemy".

Wg sources Ainge nie zamierza dawać nic w ogóle ciekawego za one-year rental PG13.

To dziwne bo dwoma slabymi pickami i wypelniaczami chyba warto byloby rzucic.

Jak PG13-rental pojdzie taniej niz typowe trade-deadlinowe wypozyczenia na playoffy to bede rozczarowany ;-)

Pacers go cenią, bo cenisz to co u Ciebie jest najlepsze. Ogólnie mało się o Turnerze mówi, pisze itd. Każdy z fanów go chce na tym forum, albo prawie każdy, ale ogólnikowo to raczej Turner nie ma opinii milestone wśród szerokiej rzeszy fanów NBA.

Nie wiem co myśli szeroka rzesza fanów NBA i chyba nawet nie chciał wypowiadać się w ich imieniu niemniej nawet Vivek nie był na tyle głupi by tracąc  DMC dorzucał do niego jeszcze młode gwiazdy np WCS

Skoro George chce odejść to ostatnią rzeczą , który by robiła Indiana to dorzucała Turnera i w zamian brała jakieś 5 letnie umowy

Każdy kto dorzuca Mylesa do takiej wymiany z miejsca ustawia ją w oparach absurdu

a czy George też pójdzie do Lakers jeśli za rok wygrają 25-30 spotkań a 2 pick okaże się bustem? aż tak wielka jest jego miłość do LA, jeśliby miał decydować między tym, a graniem o misia w CLE? nie zapędzajmy się - to że George wyjechał z takim komentarzem to próba zbicia własnego trade value, żeby mieć więcej opcji i nie wylądować w jakimś zapiździejewie tylko w contenderze

a czy George też pójdzie do Lakers jeśli za rok wygrają 25-30 spotkań a 2 pick okaże się bustem? aż tak wielka jest jego miłość do LA, jeśliby miał decydować między tym, a graniem o misia w CLE? nie zapędzajmy się - to że George wyjechał z takim komentarzem to próba zbicia własnego trade value, żeby mieć więcej opcji i nie wylądować w jakimś zapiździejewie tylko w contenderze

Są 2 kluby w LA ;)