Wujek Wójcik Opublikowano 28 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Po sezonie czy po karierze? szkoda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 28 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Jest dobrze, bo wracają Ingram i Hart. Oby operacja Thomasa przekreśliła ostatecznie opcję przedłużenia po sezonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 28 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Operacja nic nie przekresla a wyglada na to (plotki) ze lakers mu obiecali kontrakt na rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 29 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Andy Murray miał taką samą operacje w styczniu i ma wrócić przed Wimbledonem. Jak mu Lakers dadzą jakaś roczną jednocyfrową umowę to może być win/win situation.,Dla Lakers może być asset w trade,a Karakan w przyszłorocznej FA ma szanse na większy kontrakt,gdyż w 2019 rynek się zresetuje i będzie więcej wolnej kasy.Mimo wszystko nie będzie to Brinks truck,tylko co najwyżej, w porywach walizka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 29 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Operacja nic nie przekresla a wyglada na to (plotki) ze lakers mu obiecali kontrakt na rok Chyba tylko w przypadku gdy Lakers nie podpiszą z nikim maxa, chyba że Thomas zgodził się na jakąś małą kwotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 29 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Chyba tylko w przypadku gdy Lakers nie podpiszą z nikim maxa, chyba że Thomas zgodził się na jakąś małą kwotę.Pewna rola 6th mana po operacji to super opcja na powrót do formy. Ale on mniej niż MLE nie podpisze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 29 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 To już zależy jak definiujesz slump, bo on robił jakieś 13ppg na 50%ts przez prawie pół sezonu. Więc no, cieszę się, że zagrał w końcu serię dobrych meczów skoro tak potrzebujesz mojej opinii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 29 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 To już zależy jak definiujesz slump, bo on robił jakieś 13ppg na 50%ts przez prawie pół sezonu. Za to drugie pół sezonu grał bardzo dobrze więc myślę, że jak na rookiego ogólnie zagrał bardzo dobry sezon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 29 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Styczeń i luty, czyli jakieś 25 meczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 29 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Styczeń i luty, czyli jakieś 25 meczów Końcówka grudnia, połowa marca, czyli jakieś 34 mecze. Za to drugie pół sezonu grał bardzo dobrze więc myślę, że jak na rookiego ogólnie zagrał bardzo dobry sezon. January nie uważa Kuzmy za rookiego. Ale owszem, zagrał dobry sezon, tylko dalej nie wiem dlaczego zostałem przywołany w tym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 29 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Jasiu jakbyś tak przypadkiem zaglądał... Jak tam Zubac? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 29 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 nie mam problemu z tym, by thomas dostal 1 roczna umowe. kwota, to kwestia tego, kto do nas przyjdzie i ile bedziemy w stanie zaoferowac. niemniej z lawki jako scorer fajnie sie pokazal kilka raz tyw tym roku. imo to gosc, ktory moze zatrybic a jak nie to mozna go wymienic, tez ma fajna wartosc transferowa, jakiegos rolesa bedzie mozna ugrac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 29 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Końcówka grudnia, połowa marca, czyli jakieś 34 mecze. January nie uważa Kuzmy za rookiego. Ale owszem, zagrał dobry sezon, tylko dalej nie wiem dlaczego zostałem przywołany w tym temacie. W pierwszej połowie marca miał może z 2-3 słabsze mecze. Zresztą, jak jesteśmy tacy dokładni, to końcówka grudnia i większość stycznia przeplatał słabe mecze z dobrymi i dopiero pod koniec miesiąca miał faktycznie słabą serię. Te 34 mecze to liczba z kosmosu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 29 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 (edytowane) Jedyne co pisałem, to "Kuzma to steal", "jest stary jak na rookie, więc na pewno nie jest lepszym prospektem niż Markkanen", "nie sądzę by był kimś więcej niż bardzo dobrym starterem w przyszłości", "nie jest tak dobry jak jego początek sezonu", "kiepsko broni", i "wpadł w slump". Co tutaj jest nieprawdą, co się zmieniło, i co mam przyznać po 30-kilku meczach, gdzie robił średnio 13ppg na 48%ts? Edytowane 29 Marca 2018 przez BMF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 29 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Co tutaj jest nieprawdą, co się zmieniło, i co mam przyznać po 30-kilku meczach, gdzie robił średnio 13ppg na 48%ts? Po 25. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 29 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Po 25. Nieprawda, od ASG do meczu z Orlando (6 meczów) miał 11.6ppg na 51%ts i jeden dobry mecz w ataku. Więc okej, 31 meczów, i nie prawie połowa sezonu, a jego 40%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 29 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 A w jaki sposób okres od ASG do meczu z Orlando przeczy moim słowom? Aż przejrzałem logi, od ostatniej dekady grudnia do początków marca Kuzma miał 25 meczów ze skutecznością poniżej 45% (nie wiem jak to wygląda w TS). W grudniu miał kilka stinkerów i jakieś dłuższe serie słabszych meczów to dopiero okres koniec stycznia-luty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 29 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Od meczu z Memphis (4/24) po Świętach do meczu z Orlando to 31 meczów gdzie miał średnio 12ppg na 47%ts i tylko trzy mecze ponad 20pts. Zresztą, możemy założyć, że miał slump przez 25 meczów i przesadziłem, możemy nawet założyć, że w ogóle nie miał slumpu, tylko dalej nie wiem które opinie spowodowały przywołanie mojej osoby tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 29 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 (edytowane) To nie do mnie, ja Cię nie przywołałem. Tylko wykłócam się o zajebiście istotną kwestię, czy 25 czy połowa sezonu. btw. skąd bierzesz dane? Czy na szybko przeliczasz w excelu? ;] Edytowane 29 Marca 2018 przez Jendras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 29 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Na bkref w gamelogach masz wszystko, trzeba tylko dać ''switch to advanced game log''. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi