LONGER01 Opublikowano 6 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2023 (edytowane) Oj nie ma w tym sezonie zespołów które się wyprzedają, wszyscy chcą się wzmacniać. Edytowane 6 Lutego 2023 przez LONGER01 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Principe Opublikowano 6 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2023 34 minuty temu, LONGER01 napisał: Oj nie ma w tym sezonie zespołów które się wyprzedają, wszyscy chcą się wzmacniać. Wszyscy z assetami na Giannisa czekają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 7 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 Znikam na jakis czas, musze dojsc do siebie zdrowotnie, ale trzymam reke na pulsie - postaram sie pojawic w okolicach opisow/okienka transferowego, takze jak ktos chce handlowac z moimi super grajkami, to moze normalnie pisac na priv, skrzynka pusta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 7 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 Godzinę temu, Reikai napisał: Znikam na jakis czas, musze dojsc do siebie zdrowotnie, ale trzymam reke na pulsie - postaram sie pojawic w okolicach opisow/okienka transferowego, takze jak ktos chce handlowac z moimi super grajkami, to moze normalnie pisac na priv, skrzynka pusta. Zdrówka i udanej rekonwalescencji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 50 minut temu, ignazz napisał: Pozyskam gracza za 5x2 Rds łap cennik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 11 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2023 @kuba2419 Masz pełną skrzynkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 11 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2023 7 minut temu, ernie9005 napisał: @kuba2419 Masz pełną skrzynkę. Teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 11 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2023 Tak, do tankera. Wszyscy pierdola, ze juz mialem mistrza tylko dali mi bilans ujemny. Plus pozyskalem 2 Allstsrow i zrzucilem kipski kontrakt PG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 11 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2023 @january też zmuszasz do gry Paytona mimo kontuzji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 17 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2023 Shevcu i Eryko z nami jeszcze grają? Bo to wygląda na angielskie wyjście w stylu cvbe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 17 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2023 Bardzo dobre pytanie - z eryko miałem jeszcze kontakt w styczniu i nie wyglądało jakby miał gdzieś uciekac. natomiast z shevcu faktycznie dawno nie miałem - ktoś ma do niego jakiś inny priv niż forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 17 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2023 Cvbe tez dziwna akcja bo rzadko aktywni userzy znikają z dnia na dzien, ciekawe co się stalo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 17 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2023 Mogliby się pojawić bo to jednak 2 ekipy mniej do wymian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 18 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2023 @evitacre masz pełną skrzynkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 19 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2023 Teraz, Szulim napisał: Komunikat 94: Jako, że w poprzednim komunikacie tego jasno nie zapisałem i dostałem już kilka różnych zapytań to sprecyzuję: 11.02-19.02 - opisy + okienko transferowe do 23:59 DZISIAJ OSTATNI TERMIN Poganiam maruderów: @kolader @człowiek...morza @LONGER01 @Pablo81 @ozzy110 @evitacre @eMeS @tangiers @Sylvinho. @Regis @kuba2419 @MarcusCamby @ignazz @LeweBiodroSmoka @Qcin_69 @bogans2 @Ashigaru @Braveheart22 @Eryko @shevcu ja niestety nie ogarne opisu. nie mam czasu i glowy. nie chce mi sie wysilac. wybaczcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 19 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2023 17 godzin temu, kuba2419 napisał: @evitacre masz pełną skrzynkę Powinni być ok teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 19 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2023 Mój opis będzie koło 21-22, także proszę do tego czasu nie otwierać tematu z głosami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 19 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2023 12 minut temu, january napisał: Nie chwal dnia... Spokojnie. Ja właśnie siadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 19 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2023 13 minut temu, january napisał: Nie chwal dnia... Taa stypa z tymi opisami i ogólnie aktywnością kilku osób, szkoda że nie mamy rezerwowych chętnych na przejście drużyn od tych, którzy mają wyjebane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 19 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2023 54 minuty temu, january napisał: Nie chwal dnia... 39 minut temu, Reikai napisał: Taa stypa z tymi opisami i ogólnie aktywnością kilku osób, szkoda że nie mamy rezerwowych chętnych na przejście drużyn od tych, którzy mają wyjebane. No, Ashigaru przygrał w CH..., ale na spokojnie przecież widać, że to do uzupełnienia. Zluzujcie bokserki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi