Tecu Opublikowano 1 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 Pytanie mam co do opisów 1 rundy, kiedy mniej więcej jest deadline? Bo długi weekend i do niedzieli to będzie problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 1 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 5 minut temu, Tecu napisał: Pytanie mam co do opisów 1 rundy, kiedy mniej więcej jest deadline? Bo długi weekend i do niedzieli to będzie problem. W weekend dopiero pierwsza runda się kończy, trochę trudno byłoby napisać opis nie wiedząc jak poszczególni zawodnicy zagrali. Ale jakieś daty poznać by nie zaszkodziło ofc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 1 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 17 minut temu, karpik napisał: W weekend dopiero pierwsza runda się kończy, trochę trudno byłoby napisać opis nie wiedząc jak poszczególni zawodnicy zagrali. Ale jakieś daty poznać by nie zaszkodziło ofc. Racja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 1 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 Godzinę temu, karpik napisał: Czy opisy komuś wysyłamy czy je wklejamy po prostu w poszczególnych tematach? Pytam, bo w niektórych wątkach już jest jakaś dyskusja i trochę słabo będzie wyglądać jak opisy spadną na jakąś drugą czy trzecią stronę, więc lepiej byłoby, żeby to @Eld je wkleił do pierwszego posta i były łatwe do znalezienia. Wklejajcie do tematów, ja je później przeniosę ma początek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 3 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2021 58 minut temu, january napisał: Przejrzałem sobie dla informacji niektóre on/off z PO. Batum na już nie tak znikomych dawkach (zarówno on jak i off) jest net +54/100, to jest jakiś absurd , nie spodziewałem się, iż ktoś przebije Capelę (również absurdalne +38/100) czy LeBrona (+35/100). Z drugiej strony wiadomy dramat Butlera (-26/100), prawie na poziomie Tatuma (-29/100). xD January prime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 3 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2021 58 minut temu, Qcin_69 napisał: xD January prime Jak January wchodzi na poziom flubera i powoływania się na on/off to czuć desperacje. Chyba Wolves są moim nowym faworytem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 3 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2021 1 godzinę temu, MarcusCamby napisał: Jak January wchodzi na poziom flubera i powoływania się na on/off to czuć desperacje. Chyba Wolves są moim nowym faworytem. Szybki jesteś z tym Wolves lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 3 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2021 2 godziny temu, MarcusCamby napisał: Jak January wchodzi na poziom flubera i powoływania się na on/off to czuć desperacje. Chyba Wolves są moim nowym faworytem. CambyGOAt 3-3-1 @człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 3 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2021 50 minut temu, RonnieArtestics napisał: Szybki jesteś z tym Wolves lol Miałem długo Lakers i tego nie ukrywałem lolku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2021 (edytowane) @Eld czy ktokolwiek z radnych... 15 głosów za Charlotte zamyka głosowanie? Knicks też mają 15 więc można otwierać nowy temat;) Edytowane 3 Czerwca 2021 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 3 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2021 56 minut temu, january napisał: Capeli, trzeba było jakoś na nich zwrócić uwagę^ Ekhm... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 3 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2021 53 minuty temu, fluber napisał: @Eld czy ktokolwiek z radnych... 15 głosów za Charlotte zamyka głosowanie? Knicks też mają 15 więc można otwierać nowy temat;) Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 3 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2021 1 godzinę temu, MarcusCamby napisał: Miałem długo Lakers i tego nie ukrywałem lolku dla mnie na zachodzie denver faworyt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 3 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2021 1 minutę temu, człowiek...morza napisał: dla mnie na zachodzie denver faworyt Nie zapomnij, jak jeszcze niedawno propsowales Golden Tez postaram się namieaszac. Chociaż oczywiście Denver to bardzo silna druzyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 3 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2021 51 minut temu, MMM2121 napisał: Nie zapomnij, jak jeszcze niedawno propsowales Golden Tez postaram się namieaszac. Chociaż oczywiście Denver to bardzo silna druzyna Zajmij się lepiej póki co pierwszą rundą. Nie będzie lekko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 3 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2021 9 minut temu, karpik napisał: Zajmij się lepiej póki co pierwszą rundą. Nie będzie lekko. A Zion gra, czy leczy złamany palec? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 3 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2021 4 minuty temu, MMM2121 napisał: A Zion gra, czy leczy złamany palec? Nawet jak wyleczył to Draymond złamie mu drugi. Albo kopnie w jajca, albo coś innego sobie wymyśli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2021 @Eld weź urlop proszę. Przecież nie chodziło karpiowi ze Charlotte czy inny zespół jeszcze nie przeszedł eliminacji tylko ze zrobiłeś pare wschód zachód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 3 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2021 Teraz, ignazz napisał: @Eld weź urlop proszę. Przecież nie chodziło karpiowi ze Charlotte czy inny zespół jeszcze nie przeszedł eliminacji tylko ze zrobiłeś pare wschód zachód \Nie mogę na razie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 3 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2021 12 minut temu, MMM2121 napisał: A Zion gra, czy leczy złamany palec? Gra. Złamany palec to zwykle jakieś 2-3 tygodnie przerwy. A u Ciebie gra LaVine? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi