mac Opublikowano 10 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2021 A19 years ago today, John Stockton became the first (and only) player to record 15,000 assists in NBA history. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 18 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2021 13 godzin temu, january napisał: Nie pisze o potencjale poszczególnych graczy Heat, tylko o ich grze w tym sezonie, a to jest dramat i po prostu szkoda genialnej gry tegorocznego Butlera. 4 godziny temu, january napisał: Ale sophomore mający w NBA kilkanaście gier doświadczenia i wjeżdżający teraz z buta z poziomem all-D+ (tak, wiem że to wciąż małe dawki - ledwie 9 spotkań) to warta odnotowania kwestia, bo taki idealnie pasujący dodatek dla Nets (mających ciecia DAJ na C wcześniej) to może być gamechanger w PO. Ehhhh już czuć zapach opisów po T2 w powietrzu. Takie wpisy Jaśka to jak zapach mandarynek przed Bożym Narodzeniem. Tylko z jednym się może kojarzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 19 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 1 godzinę temu, january napisał: Skończ mnie elf w tym sezonie już zaczepiać Bo już mnie po prostu wkurwiasz. Nie denerwuj się tak Misiaczku . Cieszyć się powinieneś, a nie wkurwiać bo T2 zapowiada Ci się o wiele lepszy niż T1. Brokół Ci wrócił i gra kosmos. LeBron idzie po MVP. Znów kolejnego gówniarza ustrzeliłeś ( Nic ) za co masz mój podziw, pomalowane sprawnie połatałeś. Włącz że se jakiś joke resistance, a nie że wyglądasz jak ten gość non stop: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 29 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2021 2 minuty temu, Eld napisał: Przygotowania do zamknięcia T2: Mecze od 25 do 49 ( 24 ). Rozegrane: Celtics - 46 Nets - 46 76ers - 46 Knicks - 46 Raptors - 46 Bulls - 44 Cavaliers - 46 Pistons - 45 Pacers - 44 Bucks - 45 Hawks - 46 Hornets - 45 Heat - 46 Magic - 46 Wizards - 44 Mavericks - 44 Rockets - 45 Grizzlies - 43 Pelicans - 45 Spurs - 43 Nuggets - 46 Timberwolves - 46 Thunder - 45 Blazers - 46 Jazz - 45 Warriors - 46 Lakers - 47 Clippers - 47 Suns - 45 Kings - 46 To widzę, że jako ostatni będę mógł dopiero wrzucić opis przez moich dwóch kluczowych wariatów ze Spurs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 29 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2021 Teraz, cvbe napisał: To widzę, że jako ostatni będę mógł dopiero wrzucić opis przez moich dwóch kluczowych wariatów ze Spurs Nie patrzyłem na terminarze poszczególnych drużyn. Możliwe, że jakoś nadgonią ale nawet jeśli nie - to się nie martw. Będziesz miał dość czasu albo po prostu wrzucisz wcześniej bez jednego meczu. Przy okazji Cvbe - jest sprawa. Zapraszam na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Otwieram temat z opisami. Jak Wasi kluczowi gracze rozegrali już 48 mecze, a dokładnie mecze od 25 do 48 to możecie się pokusić o opis. Oficjalne daty wjadą najpóźniej do Niedzieli. Opis jest dla wszystkich obowiązkowy. Tyczy się to też nowego narybku czyli @Szulim i @evitacre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Godzinę temu, MMM2121 napisał: Ja tak samo. Dodatkowo chętnie wysłucham ofert za graczy Real Okc Nie wysłuchasz żadnych ofert. No chyba że skrzynkę wyczyścisz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Godzinę temu, Eld napisał: Nie wysłuchasz żadnych ofert. No chyba że skrzynkę wyczyścisz . Udało się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2021 49 minut temu, MMM2121 napisał: Udało się A teraz to ja już nie pamiętam co miałem pisać do Ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2021 2 minuty temu, Eld napisał: A teraz to ja już nie pamiętam co miałem pisać do Ciebie. Pewnie propozycja SGA za Dorta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2021 1 minutę temu, MMM2121 napisał: Pewnie propozycja SGA za Dorta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 @Ashigaru sprawdź sobie gdzie gra olynyk:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 5 godzin temu, fluber napisał: @Ashigaru sprawdź sobie gdzie gra olynyk:) Przecież jak byk pisze Rockets. Nie wiem o co chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Pany dziś Piątek, Piąteczek, Piątunio. Tak tylko przypomnę, że do Niedzieli jest czas na wrzucenie opisów. Odpalcie jakieś alko na wieczór celem dezynfekcji organizmu i skrobnijcie parę słów. Jutro pewnie niejednemu się nie będzie chciało bo pogoda ma być świetna i niejeden będzie korzystał tym bardziej, że w przyszłym tygodniu znów zapowiadają śnieg... Mamy raptem tylko 8 opisów. Suabo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 W dniu 9.04.2021 o 10:11, Eld napisał: Pany dziś Piątek, Piąteczek, Piątunio. Tak tylko przypomnę, że do Niedzieli jest czas na wrzucenie opisów. Odpalcie jakieś alko na wieczór celem dezynfekcji organizmu i skrobnijcie parę słów. Jutro pewnie niejednemu się nie będzie chciało bo pogoda ma być świetna i niejeden będzie korzystał tym bardziej, że w przyszłym tygodniu znów zapowiadają śnieg... Mamy raptem tylko 8 opisów. Suabo. 9 opisów. Niecałe 35h do końca. Ruszyć leniwe dupska! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 (edytowane) Chłopaki wnoszę do rady o nowy punkt w regulaminie, wpadłem na pomysł ze powinna być tak jak w realnym świecie możliwość dogadania się z zawodnikiem w sprawie buyoutu. Podobnie jak w realu mielibyśmy opcje zaproponowania zawodnikowi żeby sam „ wykupił „ część swojego kontraktu w zamian za możliwość uwolnienia się ze słabego zespołu. Później by bylo Głosowanie normalne jak przy extension , czy PO (tak/nie). Zmiana by weszła jak coś od zeszłego sezonu oczywiście jesli byście byli na tak ( ale nie widzę powodu czemu mielibyście być na nie, dla każdego to win-win ) Edytowane 10 Kwietnia 2021 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Godzinę temu, RonnieArtestics napisał: Chłopaki wnoszę do rady o nowy punkt w regulaminie, wpadłem na pomysł ze powinna być tak jak w realnym świecie możliwość dogadania się z zawodnikiem w sprawie buyoutu. Podobnie jak w realu mielibyśmy opcje zaproponowania zawodnikowi żeby sam „ wykupił „ część swojego kontraktu w zamian za możliwość uwolnienia się ze słabego zespołu. Później by bylo Głosowanie normalne jak przy extension , czy PO (tak/nie). Zmiana by weszła jak coś od zeszłego sezonu oczywiście jesli byście byli na tak ( ale nie widzę powodu czemu mielibyście być na nie, dla każdego to win-win ) A jak mielibyśmy ustalać wysokość buyoutu ile zawodnik bierze, a ile odpuszcza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 2 godziny temu, Eld napisał: A jak mielibyśmy ustalać wysokość buyoutu ile zawodnik bierze, a ile odpuszcza? Głosowanie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Klub proponuję wysokość, a każdy jako agent zawodnika ocenia, czy jest to dla gracza korzystne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 23 minuty temu, Pablo81 napisał: Klub proponuję wysokość, a każdy jako agent zawodnika ocenia, czy jest to dla gracza korzystne. No już widzę jak Ignazz proponuje Drummondowi wzięcie 15M zamiast 29M i znajduje się 15 GMów którzy uważają to za "korzystne" dla gracza. Tym bardziej że gracz nie ma pewności gdzie trafi po zwolnieniu bo to wcale nie musi być contender, a na przykład Thunder którzy dalej mają room MLE do wydania. Kupy mi się to nie trzyma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi