Qcin_69 Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Dobra, to czekam na nowego GM Bulls bo mam kilka propozycji wymian Nowy Gm i wymiany. :wink: :wink: Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 LTP to nie znam. Kojarzę z fantasy, ale nie miałem przyjemności zagrać a przynajmniej nie pamiętam Mam kandydata, ale jakoś nikt nie chciał się nad nim pochylić, choć ręczę za niego. Mam nadzieję, że jest chociaż na Waszej short liście Jakby to zależało tylko od mnie, to dostałby Thunder z miejsca Dobra, to czekam na nowego GM Bulls bo mam kilka propozycji wymian Przypominam wszystkim chętnym do strzyżenia, że wymiany nowego GMa są objęte okresem ochronnym i podlegają ocenie rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Przypominam wszystkim chętnym do strzyżenia, że wymiany nowego GMa są objęte okresem ochronnym i podlegają ocenie rady Biorę to oczywiście pod uwagę, dlatego też będzie to propozycja dzięki której Chicago będzie mogło się wzmocnić swój skład Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Żebyś z PO nie wypadł ;d Wydaje mi się że mu to nie grozi, mimo słabej gry Gasola w T2. Nie mniej T3 jak Gasol się nie poprawi a Jrue już podobno nie ma może nie być zbytnio kolorowy. Z tym, że nadal tam są Beal i Porter i nie zdziwię się nic a nic jak RL Wizz dociągną do PO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Wydaje mi się że mu to nie grozi, mimo słabej gry Gasola w T2. Nie mniej T3 jak Gasol się nie poprawi a Jrue już podobno nie ma może nie być zbytnio kolorowy. Z tym, że nadal tam są Beal i Porter i nie zdziwię się nic a nic jak RL Wizz dociągną do PO. Porter już podobno w Wolves, jeśli wierzyć zapewnieniom Zdzicha Ptaka. Bledsoe - Beal - Winslow - Jeff Green - Marc Gasol Still better than Cavs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 (edytowane) Żebyś z PO nie wypadł ;d Miałem dość dobry drugi trymestr, ponieważ do ekipy dołączył Winslow, który pokazał się z bardzo dobrej strony. Także będzie mi bardzo ciężko wypaść z PO Edytowane 1 Lutego 2019 przez Sylvinho. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Porter już podobno w Wolves, jeśli wierzyć zapewnieniom Zdzicha Ptaka. Bledsoe - Beal - Winslow - Jeff Green - Marc Gasol Still better than Cavs A no widzisz umknęło mi. And yes, still better than Cavs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Nie tylko od Cavs panowie, jeśli chodzi o playoff race Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Porter już podobno w Wolves, jeśli wierzyć zapewnieniom Zdzicha Ptaka. Bledsoe - Beal - Winslow - Jeff Green - Marc Gasol Still better than Cavs No ja nie mam podjazdu do takiej piątki, zwłaszcza że Wizards będą tylko powiększać nade mną przewagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Gdyby na PF grał tam jeszcze Jabari Parker to już w ogóle contender pełną parą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Gdyby na PF grał tam jeszcze Jabari Parker to już w ogóle contender pełną parą Pięknie się uczysz mój drogi Padawanie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Wszyscy wiemy ze to Noel jest brakującym elementem układanki . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Pięknie się uczysz mój drogi Padawanie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Coś wyciągnąłem z tych negocjacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Przypominam wszystkim chętnym do strzyżenia, że wymiany nowego GMa są objęte okresem ochronnym i podlegają ocenie rady Moje też? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Coś wyciągnąłem z tych negocjacji Wyciągnąłeś tez zajebistego grajka wiec nie bądź taki skromny Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Moje też? Ja Cię zapamiętałem jako dobrego negocjatora, który potrafił wyczuć odpowiedni moment, by zgarniać graczy w odpowiednim momencie przy niskim trad value Niby Bulls są w kiepskiej sytuacji, ale raczej nie z twojego powodu. Nie pamiętam już jednak co oddałeś za DeRozana. Myślę, że ty nie będziesz objęty kwarantanną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Ja Cię zapamiętałem jako dobrego negocjatora, który potrafił wyczuć odpowiedni moment, by zgarniać graczy w odpowiednim momencie przy niskim trad value Niby Bulls są w kiepskiej sytuacji, ale raczej nie z twojego powodu. Nie pamiętam już jednak co oddałeś za DeRozana. Myślę, że ty nie będziesz objęty kwarantanną. U mnie i tak jeśli cokolwiek to kosmetyka będzie więc powodów nie bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Chciałem wyniuchać co tam się w Wizards dzieje Na stagnacje kibice w stolicy nie mają co narzekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 (edytowane) Na stagnacje kibice w stolicy nie mają co narzekać nie żebym był złośliwy ale kto w stolicy? Edytowane 1 Lutego 2019 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 nie żebym był złośliwy ale kto w stolicy? Turyści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi