Tomek9248 Opublikowano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Ktoś przy terminarzu zapomniał napisać o buyoutach (bo po 3T też nie ma) Nikt o niczym nie zapomniał, nie zmyślaj. Gracz wykupiony to FA. Działa tak każde okienko od samego początku zabawy to raz Dwa, mimowolnie przez świadomy stek propagandowego bajdurzenia przebiło się, że Lakers desperacko rzucają się na 36?7?8? letniego Chandlera, co samo w sobie mówi o prawdziwym obliczu Lakers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Ktoś przy terminarzu zapomniał napisać o buyoutach (bo po 3T też nie ma) A to w zeszłym sezonie po 3T było przewidziane podpisywanie graczy po buyoutach? Ja sobie nie przypominam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 Nie no panowie na pewno rok temu było, że zwalniać graczy (i miejsca w rosterze sobie) można było do ustalonej daty, a potem były buyouty. Ogólnie nie zamierzam jak coś pod siebie drzeć szat, ale tak było^ Dobrze to przemyślcie, bo ja jestem ZA jakby co Wtedy mi znika kasa za Tylera Zellera i mam kasę na jednego FA, którego bardzo chętnie bym podpisał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 No chyba, że jesteś drugim Eldem. Do czego znów pijesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 jak nie masz zamiaru żegnać się z porzingisem i bledsoe, to nie masz żadnego większego hajsu. No chyba, że jesteś drugim Eldem. Ma. Okradli go z 15 mln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 do twojego nieodpowiedzialnego szastania hajsem w lato. Chyba Ci trzeba coś na sklerozę załatwiclć bo już chyba ze trzy razy opisywałem swoją sytuację a Ty znów wracasz do tego samego. Zupełnie jak moja ex. Przydupi się do jednego i będzie w kółko to mielić. Pilnuj swojego ogródka i poczekaj jak ja będę miał tyle expa w grze co Ty. I lepiej spuść z wymaganiami dla nowo przybyłych GMów bo Twoje stawianie wysokiej poprzeczki dla kogoś kto dopiero przyszedł bywa zniechęcające. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 (edytowane) Jezu przestań się sapać. to było tylko ostrzeżenie dla lbs'a, a Ty posluzyles jedynie jako przyklad. zupełnie jak moja ex. robisz z igly widly. Edytowane 6 Stycznia 2019 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Jezu przestań się sapać. to było tylko ostrzeżenie dla lbs'a, a Ty posluzyles jedynie jako przyklad. Narazie uczę się od najlepszych. Jak schodzić z salary-od Alonzo i DNC. Jak wyłudzać picki-od Qcina. Ale chyba sapania się od najlepszego uczył nie będę na wszystko do okoła. W tym elemencie nawet nie będę próbował osiągnąć 10% Twej normy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 LBS powinien dostać statuetkę taką z Sarniego Żniwa za największy rozpierdol w arkuszu Nie dziwię się, że liczy na tego Monte tak pewnie, skoro tam w Denver używają liczydeł z kulkami jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 ale ja nic w arkuszy nigdy nie robie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 (edytowane) ale ja nic w arkuszy nigdy nie robie To nieładnie Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka Edytowane 6 Stycznia 2019 przez ozzy110 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Spoko Znaczy tak: 1. Klikam sobie po tej kasie w Denver, coś mi się nie zgadza. Patrzę, a tam jest salary ręcznie policzone łopatologiczne i wpisane na sztywno do komórek O k**** 2. No to poprawiłem to tzn. wrzuciłem w formuły żeby się autosumowało przy zmianach 3. Nagle ucięło 8 mln prawie. Myślę sobie, o c***, dawno nie aktualizował :D 4. Patrzę dalej, k****, no nie zgadza się na pewno. Za mało pokazuje. Przyglądam się, a tam połowa kwot jest w formie tekstu i to jeszcze z $ dodanym z przodu ładnie i nie była liczona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Przepraszam, że nie odpisałem paru osobom dzisiaj wieczorem, ale byłem poza domem. Mam nadzieję, że brak Grega Monroe'a nikomu nie zrujnuje sezonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Spoko Znaczy tak: 1. Klikam sobie po tej kasie w Denver, coś mi się nie zgadza. Patrzę, a tam jest salary ręcznie policzone łopatologiczne i wpisane na sztywno do komórek O k**** 2. No to poprawiłem to tzn. wrzuciłem w formuły żeby się autosumowało przy zmianach 3. Nagle ucięło 8 mln prawie. Myślę sobie, o c***, dawno nie aktualizował :D 4. Patrzę dalej, k****, no nie zgadza się na pewno. Za mało pokazuje. Przyglądam się, a tam połowa kwot jest w formie tekstu i to jeszcze z $ dodanym z przodu ładnie i nie była liczona przepraszam, ale ja naprawdę nigdy żadnych kwot nie wpisywałem, wiem, że to niezbyt ładne, ale ktoś to robił na tyle regularnie, że sie przyzwyczaiłem już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Ridiculous game by Shabazz Muhammad in China. 60p/15r double-double! 20-31 FG, 4-8 3P, 16-19 FT vs Zhejiang Lions Shabazz improved to 29.3 PPG, 11.8 RPG for the season. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 (edytowane) Nuggets i Thunder mają po 13 graczy. Zaraz pójdzie karny bolec dodatkowo. Kucio chciał w stylu Ignazza. Być pod podatkiem bez kompletowania kadry Thunder to się zaraz dopisze Kendricka Nunna, ale z Nuggets to nie widzę innej opcji niż jakiś Karnowski. Ewentualnie LBS może myślał, że Jokic zajmuje dwa miejsca w rosterze Edytowane 6 Stycznia 2019 przez MarcusCamby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Dziękuję za uzupełnienie arkusza, ale o ile mnie pamięć nie myli to: 1) Randle dostał ode mnie PO w 2 roku 2) Wallace miał TO w 2 roku 3) Pinson miał TO w 2 roku Chyba, że coś mi się pomerdało, kto uzupełniał mój arkusz o te najnowsze głosowania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Też uczciwie przyznam, że mam 13 zawodników w zespole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Fakt, masz dziwnie tabelkę, więc nie zauważyłem No to Kurucs/Niang/Hicks Spoko, Kurucsa jak najbardziej przyjmę z otwartmi ramionami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 (edytowane) tbh przemyśl czy chcesz go na 1.5 roku, czy za pół roku na 3 lata jak tam wolisz^ Jak tak stawiasz sprawę to jednak wolę na ten moment podpisać Nianga Edytowane 6 Stycznia 2019 przez Sylvinho. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi