MarcusCamby Opublikowano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Podobno ktoś tu miał przyjąć niewygodne kontrakty? Oni Ci zrobią grzeczność jak im grubo pickami posmarujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Proponuję też (to tylko detal, ale może ułatwić życie) jeden schemat tematu wiadomości z ofertami. Żeby nie było wątpliwości, żeby nic nie zgineło. Np. beGM - Warriors - I tura Jak ktoś jeszcze nie wysłał to byłoby sympatycznie chyba to ujednolicić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 (edytowane) Ciekawe jakie oferty będą u nas latały Myslicie, że przebijemy real NBA? Czy będziemy większymi sknerami? Edytowane 30 Czerwca 2017 przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Sknery do potęgi stawiam. Dla Nas każdy gracz drugiego szeregu jest overpaid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Rubio, Dunn, LaVine opuścili Wilki. BTPH zgadnij kto jest w tym momencie starterem u nowego contendera Zachodu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Na zachodzie są jacyś contenderzy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Rubio, Dunn, LaVine opuścili Wilki. BTPH zgadnij kto jest w tym momencie starterem u nowego contendera Zachodu? ten stan potrwa zapewne jedynie kilka godzin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 1 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 UWAGA !!! MAMY PIERWSZĄ AFERĘ !!! Wg dobrze poinformowanych źródeł, zespoły Minnesota Timberwolves oraz Oklahoma City Thunder mają JEDNEGO właściciela. IP użytkowników SamPresti oraz shevcu pokrywa się. Ciekawe co teraz z tradem Westbrooka... Shevcu masz szansę się jakoś wytłumaczyć. KONIEC OGŁOSZENIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 1 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 (edytowane) SamPresti to login mojego brata a to chyba zadna afera? Jezeli uwazacie, ze tak, no to mozecie mnie banowac. Edytowane 1 Lipca 2017 przez shevcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 1 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 (edytowane) SamPresti to login mojego brata a to chyba zadna afera? Jezeli uwazacie, ze tak, no to mozecie mnie banowac. Ok, a pisałeś komuś o tym wcześniej? Bo w tym kontekście trade Westbrooka to raczej kiepska sprawa. Edytowane 1 Lipca 2017 przez karpik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 1 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Nie pisalem bo nie uwazalem tego za konieczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 1 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Wolne żarty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 1 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Mnie to nie przeszkadza. Ja się nie wtrącywiuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 1 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Brat rejestruje sie 15 maja, żadne info na ten temat, brat oddaje najlepszego zawodnika bratu. Grubo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 1 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Przejrzałem trading block i jedyna aktywnością Sama Prestiego jest oddanie RW Shevcowi za Wigginsa, Rubio i jakiś spadających dziadków chyba. Po tym jak od razu ktoś zapytał czyje to drugie konto, że akurat pojawia się w momencie zabawy i braku 1 gm od razu odpowiedź, że niemiłe powitanie, oskarżenia. Przecież normalną odpowiedzią w takiej sytuacji jest, że Shevcu to jego brat i powiedział mu o projekcie. Imho ten deal jest mocno wątpliwy. Co na to komisarz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 1 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Na pewno w tej sprawie trzeba szybko decyzje podjąć, aby potem kwasów nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 1 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 gorzej to wygląda niż McHale wysyłający Garnetta Dannemu niefajnie, że dopiero teraz się o tym dowiadujemy, w sumie jeśli tak długo to było ukrywane to nie wiadomo czy ten brat w ogóle istnieje, czy jest wymyślony - w tej chwili wygląda mi to na gruby wałek btw salary cap oficjalnie na poziomie 99,093,000 USD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 1 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Może nie jest to idealne rozwiązanie, ale dla mnie tutaj ewidentnie było to trzymane w tajemnicy i chyba nie da się udowodnić, że rzekomy brat istnieje i gra z nami. Imho w takim wypadku ten trade jest do odkręcenia niestety. Brak wymian na linii OKC - Wolves to realne wyjście? Bo chyba nie chcemy się zastanawiać ciągle What if ani analizować każdego tradu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 1 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 (edytowane) teraz za późno na odkręcanie, sam deal nie był totalnie jednostronny, Wiggins to dobry prospekt i wielu w niego wierzy - no a jesteśmy w trakcie free agency czyli nie można teraz nic zrobić moim zdaniem trzeba szukać nowego GMa OKC bo takiej sytuacji nie może być na dłuższą metę a co do Minnesoty jakaś drobna kara za taką akcję też by się przydała np. brak wyboru w 1szej rundzie za rok Edytowane 1 Lipca 2017 przez BothTeamsPlayedHurd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 1 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Ok deal mozemy cofnac dla mnie nie ma problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi