Tecu Opublikowano 29 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 Czy można prosić kogoś by w excelu u mnie wyrzucił Sandersa i ewentualnie sprawdzić czy reszta ok? Dodatkowo na razie jak nie muszę o tym decydować to nie podpisuję Iwundu i Thornwella. Rozumiem, że decyzję co do nich mogę podjąć później. Też prosba by na razie ich usunąć. Jestem na wakacjach i z komórki mi nie idzie. Wielkie dzięki. Dodatkowo jak przegladałem rostery to w Bostonie jest Rozier a został sprzedany do Sacramento. Dziękuję - kimkolwiek jesteś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 29 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 Kucio i kungfubestia to nawet nie otworzyli tego zbiorczego PW... W razie co można by zrobić tak, że drużyny duchy płacą capspace swoim agentom. Wiem,że propozycja z dupy i na szybko, ale to może by uchroniło przed całkowita degradacja. Bo później nikt tego nie przejmie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 29 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 Wydaje mi się, że od drugiej rundy możemy na Nich ewentualnie naciskać w PW. W pierwszej, ani Rappar, ani Kungfubestia, ani Kucio nie liczą się w grze, więc ne będą opóźniać. Cavs, Memphis, Hornets, Spurs, Kings, Blazers ( tu się upewnię dla przyzwoitości ), Oklahoma City Thunder ( tu też ewentualnie można pytać ), Rockets, Mavs, Bucks nie są aktywni w I turze, To jest, aż 10 zespołów. Pozostała 20, to raczej aktywni gracze, więc nie powinno być zamuły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 to ja zanim zacznę wydawać te moje 67 mln i przepłacać róznych średniaków, zapytam po raz ostatni: Chce ktoś zrzucić jakiś niewygodny kontrakt żeby wejść do gry na rynku FA? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 to ja zanim zacznę wydawać te moje 67 mln i przepłacać róznych średniaków, zapytam po raz ostatni: Chce ktoś zrzucić jakiś niewygodny kontrakt żeby wejść do gry na rynku FA? ja też mogę przyjąć niewygodny kontrakt i Lee dalej na stole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Ktoś jest fanem Ryana Andersona i zaoferuje coś rozsądnego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Ktoś jest fanem Ryana Andersona i zaoferuje coś rozsądnego? Panie tu trzeba dopłacać, by ktoś go wziął ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Ktoś jest fanem Ryana Andersona i zaoferuje coś rozsądnego? daj jakiś lottery pick to pogadamy i Lee dalej na stole nie wiem jakie masz oczekiwania, ja generalnie nie jestem zainteresowany, ale słuchając różnych offseason preview już kilka razy o Lee słyszałem, że jest uznawany za zerowy kontrakt albo nawet "slightly negative", czyli jeśli ktoś Ci da byle jaki drugorundowy pick za niego to możesz być zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Niech ktoś sprecyzuje jak ma wyglądać prawidłowa oferta na FA, bo się już pogubiłem. Wysłałem tylko standardowy format "267/2" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Niech ktoś sprecyzuje jak ma wyglądać prawidłowa oferta na FA, bo się już pogubiłem. Wysłałem tylko standardowy format "267/2" W przypadku ufa tak. Jak podbijasz po rfa to ma wyglądać 80/4 20/20/20/20 Tak zrozumiałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 daj jakiś lottery pick to pogadamy nie wiem jakie masz oczekiwania, ja generalnie nie jestem zainteresowany, ale słuchając różnych offseason preview już kilka razy o Lee słyszałem, że jest uznawany za zerowy kontrakt albo nawet "slightly negative", czyli jeśli ktoś Ci da byle jaki drugorundowy pick za niego to możesz być zadowolony ciekawe gdzie to słyszałeś. Ja na tego typu opinie nie trafiłem. Lee w obecnych warunkach salary jest z pewnością na "zdrowym"kontrakcie i jest wart wydanych na niego pieniędzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Tyle to wiem, ale chodzi mi o te backload i frontload. Czy są teraz konieczne. I czy pierwsza wartość kontraktu musi być podana. Jeśli dobrze rozumiem, to Arenas provision ma możliwość skorzystać tylko Cavs i Blazers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 (edytowane) Niech ktoś sprecyzuje jak ma wyglądać prawidłowa oferta na FA, bo się już pogubiłem. Wysłałem tylko standardowy format "267/2" 1. podać łączny gwarantowany hajs i liczbę lat 2. wskazać opcje i ew. niegwarantowane lata lub częściowo gwarantowane 3. przy RFA rozpisać płatności w latach, żeby było wiadomo jaki dokładnie kontrakt jestdo zmatchowania to tyle bo w trade kickery i no trade clausy się nie bawimy aha, no i niech nikt nie odwali numeru stylu oferta 5-letnia dla obcego agenta do którego nie ma się full birdów, bo taka oferta będzie nieważna Tyle to wiem, ale chodzi mi o te backload i frontload. Czy są teraz konieczne. I czy pierwsza wartość kontraktu musi być podana. Jeśli dobrze rozumiem, to Arenas provision ma możliwość skorzystać tylko Cavs i Blazers. Arenas free agentem jest Joanthon Simmons, chyba też jakieś ludki z Miami jak Willie Reed ale nie jestem pewien, generalnie każdy RFA do którego drużyna nie ma full birdó bo grał tylko dwa lata lub mniej ciekawe gdzie to słyszałeś. Ja na tego typu opinie nie trafiłem. Lee w obecnych warunkach salary jest z pewnością na "zdrowym"kontrakcie i jest wart wydanych na niego pieniędzy. Lee jest stary i nie wiadomo jak długo jeszcze będzie starterem w lidze, słyszałem może z jedną opinię, że jest wart późnego 1szo rundowego picka i jedocześnie za cztery, że jest nie wart nic, to znaczy jakiś contender by go może wziął za friko albo za badziewny pick lub low level prospekta edit: dla porównania taki Beverley jest wart dobrego picka bo jest lepszym graczem i na lepszym kontrakcie, ale i tak lottery picka za niego nie dostaniesz tylko coś w granicach 15-25, więc co byś chciał za takiego Lee dostać to nie wiem Edytowane 30 Czerwca 2017 przez BothTeamsPlayedHurd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Czyli np. Harrell z Houston też będzie miał Arenas rule? Bo chyba podpisał na innych warunkach, jako MLE, a nie cap space. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 (edytowane) Lee jest stary i nie wiadomo jak długo jeszcze będzie starterem w lidze, słyszałem może z jedną opinię, że jest wart późnego 1szo rundowego picka i jedocześnie za cztery, że jest nie wart nic, to znaczy jakiś contender by go może wziął za friko albo za badziewny pick lub low level prospekta A ja się spotkałem z opiniami, że jest wart picku w top10 lol Adekwatna reakcja do żadnych konkretów z twojej strony. A wystarczy spojrzeć na kontrakty Bazemora, Fourniera, Crawforda, Riversa, Salomona Hilla, Clarksona, Smitha, Shumperta itd spodziewanych ofert dla Reddicka, Korvera i wtedy się zastanowić, czy Lee na pewno nie jest wart swojego kontraktu Edytowane 30 Czerwca 2017 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 dobrze że mam jednego RFA i raczej nie walcze na FA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Harell ma chyba kontrakt 3-letni i jest agentem dopiero za rok, to czy jest podpisany za MLE czy cap space nie ma znaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 A ja się spotkałem z opiniami, że jest wart picku w top10 lol oplułem prawie monitor - kto takie bzdury wypisuje? jeśli chodzi o konkrety to nie chcę pomylić ale Nate Duncan i Danny Leroux uważają go za zerowy kontrakt albo nawet lekki negatyw, Sam Vecenie chyba dałby late first round/ early second za niego. Clarkson to z dupy porównanie bo jest ewidentnie negatywnym kontraktem, Bazemore i Rivers to samo, Crawford jest de facto expiring a Courtney Lee wisi jeszcze 3 lata i w ostatnim roku będzie miał 35 lat. Faktycznie warto oddać lottery pick za taką inwestycję, aha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 30 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi