Dnc Opublikowano 20 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 Mówicie że Ibaka w cenie? Trzeba będzie dużo dac bo Minny przecież musi go zatrzymać by w przyszłym roku wbijac s top 6 na zachodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 20 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 Widze ze Magic to maja za malo scisku pod koszem i potrzeba jeszcze wiecej;-) Musze Ibake przedluzyc, musze zatrzymac KCP, nic w tym nowego oraz odkrywczego. Schody zaczna sie u mnie po sezonie 2018/19. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 20 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 trzeba polepszyć PR w Magic wieć niewazne co ale żeby mówili o Tobie jak najwięcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 20 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 Oddales go w wymianie a teraz chcesz go brac z powrotem. Niezbadane sa Twoje ruchy...:-))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 20 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 pewnie ze nie chcę mam dziurę na C ale bez przsady chodzi że inni powinni dużo dać kasy bo będziesz licytował też grubo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 20 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 mavs? magic, zawsze na dole - tego sie trzymajmy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 20 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 Heat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 20 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 (edytowane) FA może dużo zmienić, ale wg mnie Magic wypadli z gry o top5. Wg mnie 1. Sacramento 2-5 Mavs, Nets, Suns, Detroit 6-8 Heat, Magic, Atlanta, Edytowane 20 Czerwca 2017 przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 20 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 No nie, na miejscu Atlanty i Heat to bym się obraził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Spoko spoko, nie ma co sie dac prowokowac, Tecu bez wzmocnien sam w top8 wyladuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Ale Heat to jak dla mnie tankują wyprzedając srebra rodowe za picki, więc raczej się nie obrażą. A Heat załozyłem, że Milsapp odejdzie, może błędnie, ale bez urazy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Właśnie zauważyłem, że z pierwotnego składu zostali mi tylko Embiid, Simmons, Holmes i Covington. A to wszystko w niecałe pół roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 a jeszcze w kwestiach organizacyjnych: kiedy zaczynamy FA i kto jest komiszem spoza gry? bo salary cap zostanie oficjalnie podane w memo jakoś w okolicach 1-3 lipca, chyba lepiej poczekać na dokładą kwotę, ale z drugiej strony już jakieś deale w real nba pewnie wjadą do tego czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Właśnie zauważyłem, że z pierwotnego składu zostali mi tylko Embiid, Simmons, Holmes i Covington. A to wszystko w niecałe pół roku to jeszcze nic, mi został tylko Gordon i DJ Augustin (bo CJ Miles pewnie skorzysta z PO) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Salary sezonu 17-18 ustalono na poziomie 99mln$ a tax line na 119mln$. Najpierw mówiono o 108mln, 103, 101 a na koniec obcieli do 99. NBA chyba nie chce supeteamów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Salary sezonu 17-18 ustalono na poziomie 99mln$ a tax line na 119mln$. Najpierw mówiono o 108mln, 103, 101 a na koniec obcieli do 99. NBA chyba nie chce supeteamów to jeszcze nie jest ostateczna dokładna kwota, ale pewnie już dużo się nie zmieni przez te kilka dni - ciekawe czy kogoś u nas w grze te dwa miliony mniej mogą udupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Ja sobie szacowałem 102 i przyznam, że każdy milion jest na wagę złota. kiedy oficjalne dane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Ja sobie szacowałem 102 i przyznam, że każdy milion jest na wagę złota. kiedy oficjalne dane? po 1 lipca, ale to już będą groszowe sprawy,kwestia kilkuset tysięcy maks, pytanie czy czekamy z FA na to dokładne memo czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Wg mnie czekamy i startujemy 1 lipca jak bedzie znana ostateczna kwota. Na kazda ture dac tydzien czasu. Akurat caly lipiec bedzie do zrobienia. 1-3 normalne tyry, 4 na uzupelnienie rosteru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Draft ogarneliśmy, ale FA to będzie rzeźnia Sam jestem ciekaw jakie kwoty będą latały, ale coś myślę, że będziemy bardziej skąpi i powściągliwi niż w real NBA. Czy będą u nas Dengi i Mozgovy? Udowodniliśmy, że nie ma takiego kontraktu, którego nie da się opchnąć Była masa pytań, ktoś ogarnie je w jakiś FAQ? Jeszcze jedno - spróbujmy to robić kulturalnie - jak ktoś na moją opcje nie zagłosuję to nie mścijmy się. Załóżmy, że wszystkie nasze decyzje są basketball reasons Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi