MarcusCamby Opublikowano 2 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Reggie Bullock ma skuteczność za trzy równo 50% przy 5 próbach na mecz. Ale będą Was Pels dziurawić na łuku w duecie z Hieldem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 2 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 no ale on też gra po 15 mpg. Elite D + trójka + ORB + passing. Naprawdę fajny przechwycony roles za minimum i to na przyszły sezon też. tu sie zgodze, bardzo fajny gracz za minimum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 2 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Tak trochę znikąd wzięty Theis przed sezonem na ładny steal wyrósł. 46% za 3 w 2 trymestrze? Naaajs, Greg Monroe w Celtics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 6 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 Will Barton pozdrawia Śpiących Królewców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 6 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 kiedy robimy opisy na 2 trymestr? co z GMem Nets? Cris ostatni raz na forum był 3 stycznia... moglibyśmy chociaż znaleźć zastępstwo na przedstawienie składu i głosowanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 6 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 Po kolejnych 27 meczach, mialo to wygladac: 28+27+27. Imo nowy gm Nets wobec aktywnosci ludzi w ich temacie chyba by sie znalazl... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 6 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 LAFa też nie ma od 9 stycznia. Panowie, bez pośpiechu. Sytuacja Nets, nie wymaga nerwowych ruchów, a dobrze wiecie, że o dobrego GMa nie łatwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 6 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 LAFa też nie ma od 9 stycznia. Panowie, bez pośpiechu. Sytuacja Nets, nie wymaga nerwowych ruchów, a dobrze wiecie, że o dobrego GMa nie łatwo. Nie chodzi mi o wywalenie czy zmianę, ale o to, żeby ktoś przedstawił skład Nets i zagłosował, żeby był komplet głosów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 6 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 kiedy robimy opisy na 2 trymestr? Można zacząć tydzień przed rozpoczęciem głosowania...czyli za 2 dni ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 6 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 teraz też są opisy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 6 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 teraz też są opisy? Obowiązkowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 8 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Altman postawił wysoko poprzeczkę na trade deadline, tak tylko wspomnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 10 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 Nie chcę być niemiły, ale o ch* Ci chodzi ;d ? Aż specjalnie sprawdziłem i tam jest tylko jeden mój post. Super, wydawało mi się, że wczoraj jeszcze miałeś a na bank wcześniej miałeś kilka. Świetnie, że masz tylko jeden, gratulacje, bez przekleństw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 10 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 Jak wysyłasz takie grube upomnienia to się upewnij po prostu wcześniej, ja po Twoim ostatnim poście (miesiąc temu chyba?) skasowałem poprzednie posty w tamtym temacie.Przepraszam. Upewniałem się, być może błędnie. Mój błąd. Ale mogłeś napisać to jednak trochę przyjemniej: Dzięki za Przypomnienie, już skasowałem, sorry za multi posty. A nie przekleństwa. To Ty jesteś w radzie, nie ja. Ale plus dyskusji jest taki, że może ludzie to zauważą i pousuwają, bo nie tylko wymienione osoby mają z tym problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 10 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 (edytowane) Ok, nie fochaj teraz na tekst "nie chcę być niemiły, ale o ch* Ci chodzi ;d" z przymróżeniem oka przecież Pisałem wczoraj PMy z Borysem, więc jest szansa że pojawi się w końcu ten upragniony mod na ten dział, powinno być to wielkie ułatwienie. Super, dopnij to do końca, niech to będzie ktokolwiek, byle był i używał swoich mocy A najlepiej z dwie osoby. Ale w sumie to jaki Borys ma problem z tym? Nie może po prostu kliknąć? Przecież zna Was wielu i może zaufać, zresztą co może się stać w tym dziale takiego strasznego? Edytowane 10 Lutego 2018 przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 10 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 Dobrze Tecu, że orasz te rozpasłe łżeelity jak January i człowiek morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 10 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 11 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 no i bardzo dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 13 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 gdzieś widziałem terminarz a teraz nie moge znaleźc kiedy zamyka się okienka na deale? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 13 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 Też kiedyś nie mogłem znaleźć http://www.e-nba.pl/topic/5690-begm-important-dates-1718/?do=findComment&comment=538040 gdzieś widziałem terminarz a teraz nie moge znaleźc kiedy zamyka się okienka na deale? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi