Cris155s Opublikowano 22 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Wpisałem sobie tylko swoją, w arkuszu masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 23 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Czy Clippers mają na rozkładzie jakichś miłośników czołgów? W przeciwnym wypadku tu ciężko o jakieś wygrane przez ten miesiąc może być No ale nie oszukujmy się. To że Paul wyleci gdzieś w sezonie to było pewne i każdy o tym wspominał LAFowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 23 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Ding, ding. Kolejna ekipa ma problem (po Clippers i Jazz). Pacers grają jakimś szrotem na PG-SG. PG do Bucks jak znalazł Tak na serio to szkoda, bo byłem bardziej za tym by George został w Indianie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 24 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Na ile wypadnie ten teo? PS. Depth charty robimy na koniec okresu dopiero czy już teraz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 24 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 PG do Bucks jak znalazł Tak na serio to szkoda, bo byłem bardziej za tym by George został w Indianie. W Indianie MCW show przez 48 minut, żeby im nie umarł tylko z wycieńczenia bo przypominam, że Norris Cole w realu stacjonuje w TelAvivie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 24 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 (edytowane) W Indianie MCW show przez 48 minut, żeby im nie umarł tylko z wycieńczenia bo przypominam, że Norris Cole w realu stacjonuje w TelAvivie Jak widzisz więcej taki Norrisow w arkuszu to poprzekreslaj ich. Ja część graczy zaznaczyłem, ale na pewno kilku pominąłem, bo poza NBA to ja tylko ogarniam halę koło domu Edytowane 24 Października 2017 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 24 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Jak widzisz więcej taki Norrisow w arkuszu to poprzekreslaj ich. Ja część graczy zaznaczyłem, ale na pewno kilku pominąłem. no właśnie skreśliłem trzeba się naradzić co z tym problemem, jakaś aktualizacja rosterów i podpisywanie scrubsów na koniec ławki by się przydała bo to dziwnie wygląda u niektórych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 24 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Zwalniać i podpisywać przy pierwszej przerwie. Nets zwalniali przed startem sezonu tych niepodpisanych i dobierali nowych. Każdy tak mógł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 24 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 no racja, niektórzy się po prostu zgapili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 24 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 A co z tymi, którzy podpisali w RL two-way contract? Jak są traktowani widniejąc u Nas w roster? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 24 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 (edytowane) A co z tymi, którzy podpisali w RL two-way contract? Jak są traktowani widniejąc u Nas w roster? chyba będzie im się zaliczać tylko gry na które zostaną powołani do NBA na te maks 45 dni i coś zagrają ale raczej dużego impaktu na win/loss to nie będzie miało, no chyba że jakieś linsanity się wydarzy Edytowane 24 Października 2017 przez BothTeamsPlayedHurd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 24 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 No muszą grać żeby ocenić jakkolwiek ich. Samo podpisanie kontraktu w Dleague to tak samo jak podpisanie w Izraelu czy Chinach. Różnica jest szansa, że jednak zagrają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 24 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Chodziło mi bardziej o sprawę czystą techniczną, bo mamy chyba dwa takie przypadki i np. Cook jest skreślony. Czyli rozumiem, że graczy z two way traktujemy jakby byli po za NBA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 24 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Skreśliłem Ochefu, Canaan, Humpries, KJ McDaniels ( jak można było tak upaść... ), Barnes, Motley, Jordana Crawforda ( chociaż tutaj to raczej długo nie potrwa ), Bolomboya. Teraz chyba są wszyscy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 24 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 przy rookie extension może być kontrakt opadający? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Holiday to sg. I nie wiem gdzie Ci ten Kipatrick biega, ale chyba nie po boisku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 O pany nie było mnie tu przez tydzień albo i lepiej Zaraz będę ogarnial Póki co Fox, Mitchell, Tatum i Gordon tak wymiataja że jeszcze do PO wejdę na tym marnym wschodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 No i nie mogę go sobie na PG wystawić czy co ??jasne ze będzie mniej efektywny ale sobie poradzi.. lepiej niż Cole no o to chodzi, że nie za bardzo, bo na jakiej podstawie w ogóle stwierdzasz, że sobie tam poradzi skoro nawet nas sg nie wychodzi z 30%fg? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi