cvbe Opublikowano 24 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2022 Teraz, Szulim napisał: a skąd Magic jak Rivers u mnie? No w arkuszu jest w Magic, przed chwilą go ogłaszałeś na sprzedaż, teraz ogłaszasz Snella... Wszystko pasuje do teorii że Rivers teraz w Lakers, a dealu na linii Magic-Lakers się nie spodziewałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 24 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2022 nie wiem po co Lakers Rivers, chyba, że ktoś do niego dopłacił żeby sobie w LA przezimował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 24 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2022 17 minut temu, cvbe napisał: No w arkuszu jest w Magic, przed chwilą go ogłaszałeś na sprzedaż, teraz ogłaszasz Snella... Wszystko pasuje do teorii że Rivers teraz w Lakers, a dealu na linii Magic-Lakers się nie spodziewałem bo dealu na linii LAL - ORL nie było są za to deale na liniach ORL - UTA i UTA - LAL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 24 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2022 Teraz, Szulim napisał: bo dealu na linii LAL - ORL nie było są za to deale na liniach ORL - UTA i UTA - LAL Biedny Rivers, rzucany jak worek ziemniaków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 24 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2022 Teraz, cvbe napisał: Biedny Rivers, rzucany jak worek ziemniaków myśle że szczęśliwy że trafił do tegorocznego faworyta pokazać się przed offseason Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 24 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2022 Teraz, Szulim napisał: myśle że szczęśliwy że trafił do tegorocznego faworyta pokazać się przed offseason Wcześniej rozumiem, że był w słabej drużynie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 24 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2022 6 minut temu, cvbe napisał: Wcześniej rozumiem, że był w słabej drużynie? oj, tego nie powiedziałem - proszę o nie nadinterpretowanie myślę że Magic mają za dużo zawodników do grania na pozycja 1-2 więc chcieli dać szansę pograć mu gdzieś indziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 24 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2022 14 minut temu, cvbe napisał: Biedny Rivers, rzucany jak worek ziemniaków a mógłby dowolnej drużynie dać +3W bo ma dwie nogi i fajne dziary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 24 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2022 1 minutę temu, LAF napisał: W ogóle Ja sobie spojrzałem to niezły zjazd ma od momentu opuszczenia LAC Także LA mu służy ; ] Przypomni sobie jak się gra przypomni sobie jak to jest być 12 graczem wyboru, typ pomimo niezłej skuteczności w T2 robi atak na poziomie 104 ortg, przez cały sezon jest to poziom mniej więcej top250-300 ligi, więc raczej zapomnij, że Jasiek da mu powąchać parkiet poza ostrymi blowoutami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 25 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2022 Wklepałem wszystkie głosy. Ci którzy mają błędy zostali oznaczeni przeze mnie w Power Rankingu. Brakuje głosów: @Principe, @kolader, @człowiek...morza, @Tecu, @LONGER01, @Pablo81, @ozzy110, @eMeS, @fluber, @tangiers, @Sylvinho., @Regis, @kuba2419, @LeweBiodroSmoka, @Ashigaru, @shevcu i Warriors. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 25 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2022 2 minuty temu, Eld napisał: Wklepałem wszystkie głosy. Ci którzy mają błędy zostali oznaczeni przeze mnie w Power Rankingu. Brakuje głosów: @Principe, @kolader, @człowiek...morza, @Tecu, @LONGER01, @Pablo81, @ozzy110, @eMeS, @fluber, @tangiers, @Sylvinho., @Regis, @kuba2419, @LeweBiodroSmoka, @Ashigaru, @shevcu i Warriors. poprawiłem te 3 W Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 25 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2022 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: poprawiłem te 3 W Komu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 25 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2022 1 minutę temu, Eld napisał: Komu? bux,wiz,hou Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 25 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2022 2 minuty temu, Qcin_69 napisał: bux,wiz,hou Teraz jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 25 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2022 3 godziny temu, Eld napisał: Wklepałem wszystkie głosy. Ci którzy mają błędy zostali oznaczeni przeze mnie w Power Rankingu. Brakuje głosów: @Principe, @kolader, @człowiek...morza, @Tecu, @LONGER01, @Pablo81, @ozzy110, @eMeS, @fluber, @tangiers, @Sylvinho., @Regis, @kuba2419, @LeweBiodroSmoka, @Ashigaru, @shevcu i Warriors. Oddam głosy i przechodzę w stan spoczynku na jakiś czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 26 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2022 15 godzin temu, Eld napisał: Wklepałem wszystkie głosy. Ci którzy mają błędy zostali oznaczeni przeze mnie w Power Rankingu. Brakuje głosów: @Principe, @kolader, @człowiek...morza, @Tecu, @LONGER01, @Pablo81, @ozzy110, @eMeS, @fluber, @tangiers, @Sylvinho., @Regis, @kuba2419, @LeweBiodroSmoka, @Ashigaru, @shevcu i Warriors. Eld ode mnie będzie jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 26 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2022 W dniu 25.02.2022 o 22:00, kolader napisał: Oddam głosy i przechodzę w stan spoczynku na jakiś czas. Bardzo dobre głosy imo. klasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 27 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 9 minut temu, january napisał: Radnych pogoń No i @człowiek...morza będzie latem płakał, że nie może ofert składać Ja właśnie wracam z ciasta i kawki u babci to zaraz wrzucę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 27 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 8 minut temu, ozzy110 napisał: Ja właśnie wracam z ciasta i kawki u babci to zaraz wrzucę Nawet jakbyś nie wrzucił bilansów to jesteś usprawiedliwiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 27 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 41 minut temu, january napisał: Radnych pogoń No i @człowiek...morza będzie latem płakał, że nie może ofert składać I będzie to oczywiście wina Rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi