MarcusCamby Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Teraz, cvbe napisał: U mnie git, chyba że excel pomylił 88W-88L jak rozumiem jest odpowiednie? Dobrze by było wstawić w arkusz. Może to ogarnę potem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2020 3 minuty temu, january napisał: U nas BMF niestety też złożył rezygnację. Już nie pierwszą, więc wstrzymałbym konia Nie wierzę w odejście BMFa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2020 7 minut temu, january napisał: (ewentualnie, kobita mu się wbiła na konto wnerwiona, że tyle czasu marnuje na NBA, ale jak na tyle ogarnia w temacie NBA, że wie co to beGM i simka na forum e-nba pod rezygnacje, to nie wiem o co by jej mogło chodzić) Mogła się wkurwić jak zobaczyła skład LAC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Nie No umowmy sie, rezygnacje danym userow przed pewnymi twrminami nie powinny byc uwzgledniane : 1)Camby-przed końcem kontraktu Walla 2)Ashigaru-przed uzyskaniem prawa wyborow 1-30 obojetnie w ktorym roku 3)Wariat-przed rozlozeniem sie z assetami dla wielkiej Minnesoty 4)BMF-nim Garland nie skonczy w glosowaniu na MVP przed Morantem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2020 22 godziny temu, MarcusCamby napisał: Wyczyść skrzynkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Godzinę temu, Eld napisał: Wyczyść skrzynkę. Zostaw w spokoju ten #3 SGA z Ballem chcesz parować? Strzelca nie dostaniesz bo pójdzie szybciej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2020 Czas na głosowanie jest do niedzieli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 7 godzin temu, Eld napisał: Wyczyść skrzynkę. Już I składać normalne oferty, bo na zapytania co bym chciał dostać za ten pick to odpowiem, że wypolerować mi jajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 6 godzin temu, MarcusCamby napisał: Już I składać normalne oferty, bo na zapytania co bym chciał dostać za ten pick to odpowiem, że wypolerować mi jajka Camby nadal nie może otrzymywać wiadomości .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 41 minut temu, Eld napisał: Camby nadal nie może otrzymywać wiadomości .... Po co jak mu ktoś się zgodził na wypolerowanie. Pick jest jeden a jajka .... gdyby było odwrotnie to może by i skrzynkę wyczyścił. A tak to zrobił miejsce na ten jedyny PM i widocznie ktoś wysłał ofertę nie do odrzucenia. W drafcie okaże się kto to był bo przecież wybierze ktoś #3 No chyba ze jest ten drugi scenariusz to Marcus skrzynkę wyczyści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Jako że olałem temat bąbla to nie zamierzam głosować bo głosowanie z dupy nie ma sensu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 6 minut temu, kolader napisał: Jako że olałem temat bąbla to nie zamierzam głosować bo głosowanie z dupy nie ma sensu Głosuj spokojnie u nas najgorsza obrona na Wschodzie dostaje 7-1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 2 minuty temu, Alonzo napisał: Głosuj spokojnie u nas najgorsza obrona na Wschodzie dostaje 7-1 Nawet tego nie zgadnę więc nie ma sensu. Jak to ma być głosowanie z musu to dam każdemu 4-4 i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 4 minuty temu, kolader napisał: Nawet tego nie zgadnę więc nie ma sensu. Jak to ma być głosowanie z musu to dam każdemu 4-4 i tyle I to może być najuczciwsze głosowanie u nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 4 godziny temu, Eld napisał: Camby nadal nie może otrzymywać wiadomości .... Zapomniałem, że dałem Ci ignora Amnestia dla Ciebie i @człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 2 minuty temu, january napisał: Nie no bez żartów, wypacza to wyniki, sorry @kolader, ale to 22 x 4-4 nie będzie uwzględnione. A Ty Alonzo widzę dalej robisz absolutnie wszystko by grać w 1R z Knicks;) A możesz mi i -1 wpisać za nie oglądanie bąbla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 2 minuty temu, january napisał: Nie no bez żartów, wypacza to wyniki, sorry @kolader, ale to 22 x 4-4 nie będzie uwzględnione. A Ty Alonzo widzę dalej robisz absolutnie wszystko by grać w 1R z Knicks;) Czemu Jasiu ingerujesz w głosy innego GMa? Wypowiedź była dłuższa, ale wykasowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Dostałem małpiego rozumu głosując wszystkim 4-4. Przepraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 1 minutę temu, january napisał: Kolader uczciwie napisał, że nie chce nieuczciwie (cytuję - "z dupy") oceniać, a z tego co widzę to zachęciłeś go komentarzem do oddania takich głosów jakich nie chciał. Więc ja odpisuję teraz - nie, lepiej nie oddawać głosów niż oddawać takie totalnie z "musu" 22 x 4-4 (i akurat fajnie, że GM Nets od razu napisał co i jak, nie bajerował). Bo takie 22 x 4-4 wypaczać może w pewnych wypadkach wyniki. Jak choćby w pogoni Heat za Magic. Przecież Najgorsza Obrona Wschodu (może nie licząc Chicago, chociaż w sumie nie jestem pewien) i tak mnie wyprzedzi i to w Orlando w 8 meczach - to jest dopiero wypaczenie. Gram u siebie i spadam w 8 meczach o 2 miejsca. 4-4 Koladera jest uczciwsze niż 7-1 dla Doncicia, który w bąblu wygrał tylko 2 mecze, ale jak tam chcecie. Uderz w stół, a nożyce się odezwą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi