gimmie Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 6 godzin temu, elwariato napisał: ja za to uwielbiam, posiadanie własnej szambiarki to było zawsze moje mażenie a teraz jeszcze z logo Jazz będzie pierdziele jakies simsy, nigdy w to nie grałem co bede na starość zaczynał, plus tu mam ziomali, z @Qcin_69 nawet w dywizji bede i będe mógł go cisnąć az zacznie kwiczeć, no po prostu tak musi być takiej jest przeznaczenie i chce Jazz bede dedykowany sprawie kufa @elwariato człowiek z Twoją pasją będzie miał gdzie się odnaleźć i namieszać. Wbijaj do simbasketu. Mamy rok 2031. Gra w lidze 2 wcielenie - 35 letni Stockton. Gra Malone. Gra Kirilenko. Jeden minus Jazz nie oddam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 6 minut temu, january napisał: Ej nudno straszliwie, może skoro obecnie mamy tabelę po 2 trymestrach (53 mecze każdy), to zrobimy dodatkowy mini-okres ocen do 63 spotkań (tyle minimum każda ekipa ma), czyli 10 meczową mini-namiastkę trymestru? Normalnie wiadomo, że pomysł oceniania 10 spotkań można by wywalić do kosza jako zajęcie dla chorych świrów, ale teraz to nie ma co robić + przerwa się zrobi czasowo między pierwszymi 10+- meczami trymestru, a ewentualną końcówką masakryczna, ciężko będzie to potem wyceniać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 7 minut temu, january napisał: Ej nudno straszliwie Jakieś fajne fantasy by się przydało, bo te ~dwa (?) miesiące to będzie grubszy dramat... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Może zróbcie all time fantasy. Z chęcią bym poczytał o pojedynkach Jordana - LeBrona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 26 minut temu, BMF napisał: Jakieś fajne fantasy by się przydało, bo te ~dwa (?) miesiące to będzie grubszy dramat... Chodź do simki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 3 minuty temu, Tecu napisał: Może zróbcie all time fantasy. Z chęcią bym poczytał o pojedynkach Jordana - LeBrona Wszystko masz w archiwum, bodaj 3 duże ATFy. To spore przedsięwzięcie, wątpie by to teraz pykło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 1 minutę temu, ignazz napisał: Chodź do simki Jest, Sunsow prowadzi, ale niezbyt aktywnie komentuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 2 minuty temu, SlaKB napisał: Jest, Sunsow prowadzi, ale niezbyt aktywnie komentuje Teraz widzę. Czemu się gm nie udziela tam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Teraz, LeweBiodroSmoka napisał: Wszystko masz w archiwum, bodaj 3 duże ATFy. To spore przedsięwzięcie, wątpie by to teraz pykło. Raczej właśnie teraz mogłoby pyknąć, jesteśmy przecież na początku tych wszystkich kwarantann i lockdownów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 @BMF aż wstyd ze nie zauważyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 3 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał: Wszystko masz w archiwum, bodaj 3 duże ATFy. To spore przedsięwzięcie, wątpie by to teraz pykło. Ludzie są spragnieni Ja się nie piszę, bo nie mam wiedzy, ale myślę, że można spróbować zebrać, nie wiem, 16 osób? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 (edytowane) 4 minuty temu, Tecu napisał: Ludzie są spragnieni Ja się nie piszę, bo nie mam wiedzy, ale myślę, że można spróbować zebrać, nie wiem, 16 osób? tych dinozaurów aktywnych na tyle by się w to wbić jest bardzo mało, jedynie możnaby zrobić jakąś edycje nowożytną, było już coś takiego, np. od 00 czy cuś Edytowane 27 Marca 2020 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Ja w sumie z jednej strony bym zagrał, bo mam niedosyt po ostatnich przegranych finałach, ale z drugiej to nie ma już u mnie tej zajawki na koszykówkę i nie wiem czy chciałoby mi się poświęcać 30min-1h na gameplan (zakładając że dochodzę do finału to pewnie wyszłoby 5-6h) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 my robiliśmy post Jordan era chyba ostatni, można taki lub jeszcze zawężyć, całe alltime imo mało realne, ale jak uważacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Post-Jordan chyba idealnie, zwłaszcza, że od Waszego ostatniego razu doszło kilku wymiataczy na pierwsze opcje (Curry z tym GOAT RS, Harden u MDA, Giannis, Kawhi z tytułem) + sporo allstarów, więc głębia będzie dużo większa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Ja w ATF post-Jordan chętnie wchodzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Lama mnie pobłogosławił, i wyjaśnił czemu to taka ch. ale nie będę tutaj z miejsca jechał po wszystkich userach bo mi na propsach zależy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 98/99 - ten sezon IMHO, zawsze dojdzie Doncic i drugi MVP sezon Giannisa. Graliście dwa lata - to ma plusy i minusy (DPOTY obrona LeBrona w playoffach 15/16 i świetna obrona w playoffach 16/17, ale w finałach już słabo - jak to ocenić i wyciągnąć średnią?), ale to już zdecydujcie z karpikiem, bo chyba obaj graliście, ja nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Zróbcie to, masa ludzi będzie kibicować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 15 godzin temu, elwariato napisał: tym bardziej, ja Jazz nigdy nie pozostawię, szkoda że Mitchella tylko już nie mają bo bym miał przyjemność z pchniecia go odrazu Zapomnij Gdyby nie Mitchell to I runda playoffs to byłby sufit nie tylko C_M , ale i rl Jazz Witamy w BeGM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi