Eld Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 @Borys - dziękuję w imieniu całej naszej trzydziestki! Już nie nazywamy się All-Time Fantasy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 23 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 (edytowane) yo takie pytanie w kwestii technicznej - da się wrzucać gotowe png z dysku do posta czy trzeba wszystko jeszcze przez upload mielić? ok już wiem, opcja dodaj pliki działa jak złoto, nie jestem fanem tego nowego forum dużo bugów ma, ale bardzo ułatwia pisanie, to muszę przyznać ;] Edytowane 23 Lutego 2020 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 Będą jakieś jeszcze opisy i poczekać czy zrobić pierwsze głosy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 23 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 W dniu 23.02.2020 o 16:37, ignazz napisał(a): Będą jakieś jeszcze opisy i poczekać czy zrobić pierwsze głosy? Rozwiń na pewno będą, deadline dopiero jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 24 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 W dniu 24.02.2020 o 17:17, Regis napisał(a): Jutro wieczorem wrócę i postaram się dodać starszy plus rotację z uwzględnieniem absencji. Rozwiń Obawiam się, że możesz nie mieć okazji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 24 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 W dniu 24.02.2020 o 21:26, Ashigaru napisał(a): Portland Trail Blazers Opis z rana... przepraszam, ale mam przeprowadzkę... Rozwiń W dniu 24.02.2020 o 21:56, kucio napisał(a): Panowie, z powodów osobistych, dziś się nie wyrobie. Jutro wrzucę. Przepraszam. Rozwiń Jutro będzie futro. Za kilkadziesiąt minut temat zamyka się automatycznie. Tym razem specjalnie nie poganiałem, nie tagowałem jak to miało miejsce w T1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 24 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 W dniu 24.02.2020 o 22:06, Eld napisał(a): Tym razem specjalnie nie poganiałem, nie tagowałem jak to miało miejsce w T1. Rozwiń Ale z głosami to przyciśnij. Kiedyś była zasada, że deadline deadlinem, ale cała "30" musi zagłosować. Każdy głos oddany mniej, zwiększa wartość głosu oddanego przez Marcusa, a @tangiers nie może do tego dopuścić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 24 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 W dniu 24.02.2020 o 22:26, MarcusCamby napisał(a): Ale z głosami to przyciśnij. Kiedyś była zasada, że deadline deadlinem, ale cała "30" musi zagłosować. Każdy głos oddany mniej, zwiększa wartość głosu oddanego przez Marcusa, a @tangiers nie może do tego dopuścić Rozwiń Każdy głos oddany mniej, zwiększa ilość. Punktów karnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 24 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 W dniu 24.02.2020 o 22:29, Eld napisał(a): Punktów karnych. Rozwiń ja mam już 3, nie? czyli jedna oferta mniej na całe (jedno) FA? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 24 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 W dniu 24.02.2020 o 23:44, LeweBiodroSmoka napisał(a): ja mam już 3, nie? czyli jedna oferta mniej na całe (jedno) FA? Rozwiń Plus tracisz jednego gracza. Ekipa która będzie miała najgorszy bilans ma prawo zabrać 1 gracza. Musi zrobić jednak po sezonie do 1 lipca miejsce w sałary ;)))))))) To takie expansion Draft jak w Vancouver kiedyś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 24 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 W dniu 24.02.2020 o 23:54, ignazz napisał(a): Plus tracisz jednego gracza. Ekipa która będzie miała najgorszy bilans ma prawo zabrać 1 gracza. Musi zrobić jednak po sezonie do 1 lipca miejsce w sałary ;)))))))) Rozwiń Portis nie może się doczekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 25 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 W dniu 24.02.2020 o 23:55, LeweBiodroSmoka napisał(a): Portis nie może się doczekać Rozwiń Blisko ale jednak pomyliłeś się o jakieś 3.000 kalorii. A wiesz jakie wypasione są paczkarnie w NY ( nets) lub ŁA (CLIP) jakby na nich trafiło? I sałary tez by się samo zrobiło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 25 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 W dniu 24.02.2020 o 23:54, ignazz napisał(a): Plus tracisz jednego gracza. Ekipa która będzie miała najgorszy bilans ma prawo zabrać 1 gracza. Musi zrobić jednak po sezonie do 1 lipca miejsce w sałary ;)))))))) To takie expansion Draft jak w Vancouver kiedyś Rozwiń W ciul dobry pomysł. Stwórzmy 31 drużynę, pozwólmy się odrodzić legendarnym SuperSonics których GMem zostanę ja i wg tzw 'disaster rule' ( jest chyba nawet w NBA ) każdy team zastrzega sobie 5 graczy a ja wybieram z reszty. Na OKC znajdę GMa sam wtedy a chętnego bym miał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 25 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 W dniu 25.02.2020 o 00:06, Eld napisał(a): W ciul dobry pomysł. Stwórzmy 31 drużynę, pozwólmy się odrodzić legendarnym SuperSonics których GMem zostanę ja i wg tzw 'disaster rule' ( jest chyba nawet w NBA ) każdy team zastrzega sobie 5 graczy a ja wybieram z reszty. Na OKC znajdę GMa sam wtedy a chętnego bym miał. Rozwiń Teraz mi głupio ze z Wigginsa zrobiłem 6th mana. Taka strata Karane by były zespoły bez gwiazd ale szerokie składy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 W dniu 25.02.2020 o 00:08, ignazz napisał(a): Teraz mi głupio ze z Wigginsa zrobiłem 6th mana. Taka strata Karane by były zespoły bez gwiazd ale szerokie składy Rozwiń instant go away Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 25 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 W dniu 25.02.2020 o 00:06, Eld napisał(a): W ciul dobry pomysł. Stwórzmy 31 drużynę, pozwólmy się odrodzić legendarnym SuperSonics których GMem zostanę ja i wg tzw 'disaster rule' ( jest chyba nawet w NBA ) każdy team zastrzega sobie 5 graczy a ja wybieram z reszty. Na OKC znajdę GMa sam wtedy a chętnego bym miał. Rozwiń Parzyście musi być, więc wyprzedzamy NBA i robimy zespół z Europy. Dla pierwszej europejskiej drużyny w NBA mógłbym pomyśleć o zmianie Suns xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 25 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 W dniu 25.02.2020 o 00:26, Lucas napisał(a): Parzyście musi być, więc wyprzedzamy NBA i robimy zespół z Europy. Dla pierwszej europejskiej drużyny w NBA mógłbym pomyśleć o zmianie Suns xD Rozwiń Proszę, niech to będą Hawajskie Koszule Żory! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 25 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 W dniu 25.02.2020 o 00:30, cvbe napisał(a): Proszę, niech to będą Hawajskie Koszule Żory! Rozwiń Pączki z Somboru i czekanie na UFA Jokicia. Sorry @LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 25 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 W dniu 25.02.2020 o 00:33, Lucas napisał(a): Pączki z Somboru i czekanie na UFA Jokicia. Sorry @LeweBiodroSmoka Rozwiń ? (nie złapałem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 25 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 W dniu 25.02.2020 o 00:42, LeweBiodroSmoka napisał(a): ? (nie złapałem) Rozwiń No że Jokic uciekłby Ci z Denver wtedy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi