BMF Opublikowano 27 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2019 11 minut temu, Qcin_69 napisał: strzelilbym ze Aytona, ale obawiam się ze Rybak zrobi 2:0 tego lata i nawet Aytona nie puści poza Aytonem człowiek...morza nic nie ma, więc może być znowu cringe jak coś wyjdzie na jaw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 27 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2019 6 minut temu, Eld napisał: A co za Browna poszło to się wkrótce dowiesz :). Ja jestem zadowolony i to bardzo. O powodach i cenie puszczenia Jaylena napiszę jak deal zostanie ogłoszony. No i git. To tylko potwierdza tezę, że kontrahenci z dealów ze mną wychodzą zadowoleni Cieszę się, że mogłem pomóc i że relacje na naszej linii uległy ociepleniu. 3 minuty temu, BMF napisał: poza Aytonem człowiek...morza nic nie ma, więc może być znowu cringe jak coś wyjdzie na jaw. a twój pick to co? Nie zapowiada się ażebyś szybko podniósł Clippers z dna :))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 27 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2019 4 minuty temu, człowiek...morza napisał: a twój pick to co? Nie zapowiada się ażebyś szybko podniósł Clippers z dna :))))) Z dna już ich podniosłem, mocny team zrobi za jakiś czas ktoś inny. Brown jest tricky, bo za rok dostanie dużo kasy, ale dobrze grał w playoffach, więc może być śmiesznie. No ale zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 27 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2019 Może jeszcze rok, bo mam ~dwa razy większą szansę na first pick niż miałem w tym roku, a to zawsze motywacja do śledzenia draftu, a potem zrobię manerw na kolokwialnego 'Rybaka'. :] Clippers to świetny przykład jak odrealnione są te przepisy finansowe, a moje drobne propozycje chyba zostały olane. Oddałbym #7 za Browna, więc ciekawe, co dostanie Eld. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 27 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2019 3 minuty temu, BMF napisał: Oddałbym #7 za Browna, więc ciekawe, co dostanie Eld. wincyj dostanie. btw jakie extension zaakceptowalby brown? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2019 Teraz, człowiek...morza napisał: wincyj dostanie. btw jakie extension zaakceptowalby brown? Maksymalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 27 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2019 Teraz, fluber napisał: Maksymalne za co kuhwa. toz to rezerwowy chyba ze barzdiej precyzyjnie. jaka najnizsza dlugoletnia umowe klepnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 27 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2019 80/4 na rynku luźno dostanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 27 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2019 58 minut temu, BMF napisał: 80/4 na rynku luźno dostanie. Czytając to czuję ulgę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 27 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2019 ----------------------------------------------------------------------------------- Z tym Brownem to generalnie śmieszna sprawa. Za czasów Bostonu jak go tylko objąłem to pierwszą osobą jaka się do mnie odezwała w sprawie trejdu był właśnie CM po Browna. Cierpliwa bestia. Czekała, czekała i się doczekała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 27 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2019 Ja bym mimo wszystko albo zostawił Elda na głosowanie albo poszukał zewnetrznego skarbnika spoza gry totalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 28 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 https://www.hoopsrumors.com/2019/03/hoops-rumors-glossary-cap-holds-3.html 300% to mają gracze wybrani w pierwszej rundzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 28 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 https://www.hoopsrumors.com/2018/05/2018-nba-offseason-salary-cap-digest-toronto-raptors.html Co śmierdzi? W zeszłym roku jego cap hold wynosił 1,699 więc ile miałby wynieść w tym roku jeżeli nie 1,931? skoro rozegrał u nas tyle samo sezonów co np Isiah Taylor, Cheick Diallo itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 30 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 https://basketball.realgm.com/wiretap/254546/NBA-Finalizes-19-20-Salary-Cap-At-$10914M-Tax-Line-At-$132627M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 30 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 jutro oficjalnie wbija u nas nowy sezon (19/20 w kontraktach) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 30 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 Rada nie przesuwała dziś na 18.00, czyli startujemy zapewne o północy. Czekam jeszcze tylko na potwierdzenie do kogo ostatecznie (Eld?) i od kiedy (minuta po północy 2 lipca?) mam wysyłać propozycję kontraktu dla mojego franchise playera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 30 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 Na biednego nie trafiło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 30 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 Dlaczego Johnathan Williams jest RFA a nie drugi rok two-way? Przeciez to jego pierwszy sezon byl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 30 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 Tam są moje błędy, postaram się poprawić po powrocie. coś tam widziałem rozmowę o zbieraniu ofert. Będzie to dalej robił julek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 30 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 spoczko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi