Alonzo Opublikowano 13 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2019 Dokładnie Eld! Bierz OKC, a następnym razem, jak sie wqrwisz, to zrób sobie po prostu tydzień wolnego od be GM. Czekamy Shams na gorące wywiady odnośnie planów drużyn na rynku FA no i może GMowie uchyla rąbka tajemnicy, jakie maja plany w drafcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 13 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2019 Jeżeli Shams ogłosi w 24 ha Elda w OKC to w ramach uznania dla kunsztu dziennikarskiego zdradzę tajniki Draft 2019 spurs w prywatnej rozmowie. Czas. Start Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 14 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 @ignazz @Tecu @Alonzo Panowie Wasza reakcja łechta mile me ego i serdecznie za nie dziękuję, ale nie mnie o tym decydować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 14 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 Teraz, Eld napisał: @ignazz @Tecu @Alonzo Panowie Wasza reakcja łechta mile me ego i serdecznie za nie dziękuję, ale nie mnie o tym decydować. Myślę, że nikt nie będzie miał nic przeciwko jak weźmiesz Thunder. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 14 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 Teraz, karpik napisał: Myślę, że nikt nie będzie miał nic przeciwko jak weźmiesz Thunder. Dokładnie I jak się wkurzysz następnym razem, to zamiast rezygnować pamiętaj - tydzień bez beGM, a jak trzeba, to jeszcze tydzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 14 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 43 minuty temu, Eld napisał: @ignazz @Tecu @Alonzo Panowie Wasza reakcja łechta mile me ego i serdecznie za nie dziękuję, ale nie mnie o tym decydować. Rada - działać. Jest chętny Jak ktoś ma coś przeciwko to niech zgłosi swoje wątpliwości do 17tej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 14 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 13 minut temu, Tecu napisał: Jak ktoś ma coś przeciwko to niech zgłosi swoje wątpliwości do 17tej No hej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 14 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 Gracze Oklahomy mogą mieć coś przeciwko, Eld pół składu tam wytransferował a tak serio to nie mam nic przeciwko, zwłaszcza, że w oklahomie sami menedżerowie widmo już od ponad roku chyba ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 14 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 No to ten. Liberum veto padło tak więc raczej nie ma tematu. Może to i dobrze bo ktoś mógł by dojść do tego że specjalnie, z wyrafinowaniem wyczyściłem OKC z najgorszych kontraktów, zapewniłem tam Nurka, Jaylena, SGA, zrobiłem chryję specjalnie, odszedłem z Bostonu i teraz chcę do OKC świadomie jak tam i picki i młodzi i w ogóle . @Alonzo No gorący łeb jestem czasami. Biję się w pierś. Im dalej w sezon i w PO tym bardziej się okazało jak bardzo się myliłem, jak zaślepiony byłem i co m.in BMF chciał przekazać. OKC to nawet nie ma potencjału na to co potencjalnie mógł Boston osiągnąć a nawet na to co osiągnął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 14 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 To nie liberum veto, jak większość osób będzie chciała Twojego powrotu, to wrócisz, tak działa ta gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 14 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 12 minut temu, Eld napisał: No to ten. Liberum veto padło tak więc raczej nie ma tematu. Może to i dobrze bo ktoś mógł by dojść do tego że specjalnie, z wyrafinowaniem wyczyściłem OKC z najgorszych kontraktów, zapewniłem tam Nurka, Jaylena, SGA, zrobiłem chryję specjalnie, odszedłem z Bostonu i teraz chcę do OKC świadomie jak tam i picki i młodzi i w ogóle . @Alonzo No gorący łeb jestem czasami. Biję się w pierś. Im dalej w sezon i w PO tym bardziej się okazało jak bardzo się myliłem, jak zaślepiony byłem i co m.in BMF chciał przekazać. OKC to nawet nie ma potencjału na to co potencjalnie mógł Boston osiągnąć a nawet na to co osiągnął. Odnośnie lekkiego sprzeciwu BMF, myślę, że wszystko jest do dogadania. Sądzę, że większość GMów jest ZA Twoim powrotem, no i Shams ma sporo roboty przed draftem i letnim FA Najważniejsze Eld, żeby się zanadto nie wkurzać krytyką i niekorzystnymi dla nas wynikami. Osobiście uważam, że miałem szanse i to sporą na II rundę playoffs i w 2T powinienem mieć lepszy bilans, a w 3T niższy, ale looz. Jak głosuje 30 osób to nadaje naszej grze kolorytu i mamy różne postrzeganie pewnych rzeczy. Trzeba to przyjąć do wiadomości i robić swoje. Naturalnie czasami potrzebujemy kilku dni przerwy na ochłonięcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 14 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 Patrzac na wyniki typera Ravena to chyba jednak nie powinnismy glosowac za wynikami tylko oddac to w rece kogos kto sie zna:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 14 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 A fluber bierze Charlotte i mamy komplet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 14 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 2 godziny temu, fluber napisał: Patrzac na wyniki typera Ravena to chyba jednak nie powinnismy glosowac za wynikami tylko oddac to w rece kogos kto sie zna:) Tak tylko przypomnę, że w forumowych zakładach jestem już 300zł do przodu i nigdy jeszcze nie przegrałem A fluber nie wróci. Proponowałem mu nawet 100zł na wybrany cel charytatywny, jeśli podejmie się wyzwania. Taki, właśnie z Niego katolik. Dobro innych ma za nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 14 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 (edytowane) 4 minuty temu, MarcusCamby napisał: A fluber nie wróci. Proponowałem mu nawet 100zł na wybrany cel charytatywny, jeśli podejmie się wyzwania. Taki, właśnie z Niego katolik. Dobro innych ma za nic. Robie to dla dobra @MMM2121 @RonnieArtesticsi @january Edytowane 14 Maja 2019 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 14 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 1 minutę temu, fluber napisał: Robie to dla dobra @MMM2121 @RonnieArtesticsi @january Jak weźmiesz oklahome a nie hornets to nie mam nic przeciwko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 14 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 Teraz, RonnieArtestics napisał: Jak weźmiesz oklahome a nie hornets to nie mam nic przeciwko... Nie dziwię się Ronniemu. Pacers zasłużyli na te PO, Cavs wjechali tylko na impakcie flubera, który co trymestr wycyganił dla Cavs więcej niż powinni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 14 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 Mówcie co chcecie, ale jak dla mnie McCollum pokazał, że potrafiłby zaciągnąć drużynę do playoffs. Oczywiście nie umniejszając impaktowi Flubera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 14 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 26 minut temu, RonnieArtestics napisał: Jak weźmiesz oklahome a nie hornets to nie mam nic przeciwko... Chyba mnie przeceniasz:) nie wyrzuce Cie z playoffs hornetsami za rok chocbym chcial:) 26 minut temu, MarcusCamby napisał: Pacers zasłużyli na te PO, Cavs wjechali tylko na impakcie flubera, który co trymestr wycyganił dla Cavs więcej niż powinni Nie umniejszaj roli @cvbe. Ja prowadzilem ekipe tylko 2 trymestry:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 I had a dream. Fluber and Eld are Back Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi