ignazz Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Ja się cieszę ze matek odchodzi. Wczoraj nazwał mnie idiota. Myli mu się moderowanie z byciem zaślepionym fanem lakers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 co fajnie było wczoraj płaczesz jak to się ludzie nie potrafia wyluzowac, a dziś odchodzisz bo Ci post usuneli? Nie zrozumiałeś mnie. Wpadnie Borys i mnie posprząta. Nie zostawię z własnej woli Fasolowa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Nie zrozumiałeś mnie. Wpadnie Borys i mnie posprząta. Nie zostawię z własnej woli Fasolowa! taaa, wpadnie Borys... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Borys jest OK i na pewno nie zrobi nic pochopnego. A by musiał w takim przypadku skasować GM Bostonu i Spurs razem bo bym nie odpuścił wtedy. # EldwithYou Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 To co jeszcze trochę i zamykamy biznes? Bo w tą stronę to wszystko idzie. Rozumiem, że niektórzy mają beefy z innymi w głównej części forum, mają inne wyceny graczy i swoje humorki, ale nie oznacza to, że z BEGM macie się zegnać. Ty mi tu Eld nie odchodź bo cały czas czekam na tego Nurka przy wyprzedaży za 2 lata ;P Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 To co jeszcze trochę i zamykamy biznes? Bo w tą stronę to wszystko idzie. Rozumiem, że niektórzy mają beefy z innymi w głównej części forum, mają inne wyceny graczy i swoje humorki, ale nie oznacza to, że z BEGM macie się zegnać. Ty mi tu Eld nie odchodź bo cały czas czekam na tego Nurka przy wyprzedaży za 2 lata ;P Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka Po co Ci Nurkic jak możesz mieć Noela? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 I to za drugorundowce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Ty mi tu Eld nie odchodź bo cały czas czekam na tego Nurka przy wyprzedaży za 2 lata ;P Tyle razy Ci mówiłem, zainstaluj chrome albo jakiegoś firefoxa a Ty cały czas na internet explorerze jedziesz. Szkoda, że Ci się jeszcze styczniowe trejdy nie wczytały ale Nurka w Bostonie już nie ma . Borys jest OK i na pewno nie zrobi nic pochopnego. A by musiał w takim przypadku skasować GM Bostonu i Spurs razem bo bym nie odpuścił wtedy. # EldwithYou Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Tyle razy Ci mówiłem, zainstaluj chrome albo jakiegoś firefoxa a Ty cały czas na internet explorerze jedziesz. Szkoda, że Ci się jeszcze styczniowe trejdy nie wczytały ale Nurka w Bostonie już nie ma . Oddanie nie oznacza, że nie możesz go odzyskać. Przeglądarkę akurat mam sprawną, tylko myśli zostały jeszcze w poprzednim okienku Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Oddanie nie oznacza, że nie możesz go odzyskać. Przeglądarkę akurat mam sprawną, tylko myśli zostały jeszcze w poprzednim okienku Krążą plotki, że co nie halo z jego kolanem i dlatego RL Blazzers szukają coś na 5. Oby to tylko plotki bo Kucio mnie dojedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Krążą plotki, że co nie halo z jego kolanem i dlatego RL Blazzers szukają coś na 5. Oby to tylko plotki bo Kucio mnie dojedzie. Musiałby najpierw zajrzeć do tematu żeby cię dojechać ;P Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 W poniedziałek pierwszy team z RL NBA kończy 2 trymestr, szybko zleciało:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Czy LTP jest już nowym GM Bulls? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Czy LTP jest już nowym GM Bulls?To chyba pytanie do rady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Czy LTP jest już nowym GM Bulls?Powinien się odezwać na dniach. Obecnie kuruje się z choroby Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 To chyba pytanie do rady. Ja nie będąc radnym zaangażowałem niejednego GMa i wprowadziłem do gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 (edytowane) Ja nie będąc radnym zaangażowałem niejednego GMa i wprowadziłem do gry Doceniam. Też mogę? Edytowane 1 Lutego 2019 przez Tecu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Doceniam. Też mogę? Z tego co wiem, to twój człowiek, więc proszę bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Z tego co wiem, to twój człowiek, więc proszę bardzo LTP to nie znam. Kojarzę z fantasy, ale nie miałem przyjemności zagrać a przynajmniej nie pamiętam Mam kandydata, ale jakoś nikt nie chciał się nad nim pochylić, choć ręczę za niego. Mam nadzieję, że jest chociaż na Waszej short liście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Dobra, to czekam na nowego GM Bulls bo mam kilka propozycji wymian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi