ozzy110 Opublikowano 28 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 Mógłbyś sprawdzić skrzynkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 31 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 What? Gracze ze stash chyba nie przepadają tylko trzeba ich podpisać potem za wartość pełnego MLE - casus Bogdanovica. No właśnie nie ;P casus Bogdanovicia tylko, gdy za długo przeczeka tu jest taki casus Saricia bardziej, który podpisał według rookie scale, ale Brooks był 2nd rounderem, więc mogę go podpisać za minimum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 31 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 No właśnie nie ;P casus Bogdanovicia tylko, gdy za długo przeczeka tu jest taki casus Saricia bardziej, który podpisał według rookie scale, ale Brooks był 2nd rounderem, więc mogę go podpisać za minimum Zaraz zaraz. To znaczy, że mogę graczy zestashowanych podpisywać za minimum ( czyli w moim przypadku Yabusele, Bradley, Zizic )? Tzn za ile? Idzie na to wyjątek? MLE? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 31 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 Zaraz zaraz. To znaczy, że mogę graczy zestashowanych podpisywać za minimum ( czyli w moim przypadku Yabusele, Bradley, Zizic )? Tzn za ile? Idzie na to wyjątek? MLE? Jeśli zostali wybrani w 2.rundzie, to podpisuje się ich za minimum, czyli w Twoim przypadku Tony Bradley może zostać podpisany na minimum (1+TO bez żadnych restrykcji, na dłuższy to jedynie z właściwego wyjątku/capspace, o ile masz). Natomiast jeśli chodzi o 1st rounderów, to jeśli chcesz, to musisz ich podpisać według rookie scale, czyli według pieniędzy dla wybranego numeru w drafcie (tak jest u Yabusele i Zizicia). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 31 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 (edytowane) Wciąż się człowiek uczy. Dzięki chłopaki. Do końca III rundy jeszcze trochę czasu, więc się zastanowię. @edit Na szybko ile wynosi minimum 1+1 TO? Edytowane 31 Lipca 2018 przez Eld Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 31 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 Wciąż się człowiek uczy. Dzięki chłopaki. Do końca III rundy jeszcze trochę czasu, więc się zastanowię. @edit Na szybko ile wynosi minimum 1+1 TO? 1. rok to 838 464$ w przypadku Bradley'a, drugi rok (opcja drużyny) nieco ponad 1,4 mln$. Mając taxpayera jako wyjątek możesz dać na 3 lata, ale wtedy zmniejszysz sobie pieniądze możliwe do wydania z wyjątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 LBS, chyba masz zapełnioną skrzynkę. Opróżnij, z łaski swojej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 zrobione LBS, chyba masz zapełnioną skrzynkę. Opróżnij, z łaski swojej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 (edytowane) Przestańcie spamować na PW. Shevcu, już któryś raz to robisz, a już Ci tłumaczyłem i prosiłem. To nie jest miejsce na to i dostawanie maili bezwartościowych z powiadomieniami raczej nikogo nie cieszy Założenie jest proste -> "pika" beGM i przychodzi mail to znaczy, że trzeba coś zrobić. A tak potem ludzie wychodzą przez to. Edytowane 3 Sierpnia 2018 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Czy można prosić radę o uzupełnienie July Moratorium po 2 turze? Oczywiście nie naciskam a ładnie proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 49. 49 dni nie pilem. Dzis pepkowe. Zapraszam na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 refleks: 1:Tomek 2:Eld 3:Fluber reszt jutro, bo nie widze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 refleks: 1:Tomek 2:Eld 3:Fluber reszt jutro, bo nie widze To masz w czym wybierac:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Napisz o 2 w nocy "potwierdzam" Jaki to deal Ci wyślę nie zdradzę, ale pewien "fan Lakers od dziecka" widząc co robi jego GM zażądał wymiany do Lakers PS : Miłego oh Jaziu, cenie Twoj romantyzm, intuicje w drafcie i c***owe decyzje personalne, z Toba zawsze sie.dogadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 To masz w czym wybierac:) Ja już zdążyłem ofertę złożyć z czegoś co może będę miał w przyszłym tygodniu Mooooże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Ja już zdążyłem ofertę złożyć z czegoś co może będę miał w przyszłym tygodniu Mooooże Nic z tego nie bedzie, az tak pijany nie jest:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 100% confirmed, bo w przyszłym tygodniu jest głosowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Co confirmed? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Nowe profilowe Qcin dla Ciebie All rights reserved. Ale za drugo rundo protected 31-32 jest avek Twój Qcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 eee, tyle, że mi bardziej chodziło o to, że nie ma szans na Melo w Denver, choćby za minimum, no chyba żeby podpisać i zaraz wyjebać(rozmarzyłem się), ale nie będę odbierał innym szansy na taki "steal" I to pisze fan Denver Nuggets? Klubu, który na pewno zawiesi koszulkę Melo pod kopułą? Który poprowadził ich do najlepszego wyniku w historii organizacji? Jokic to jest nikt przy Melo... No k****, kto jak kto, ale taki tekst od Ciebie to jest po prostu wstyd. R30 czy Chytruz tu nie zagląda, by rzucać taki debilne teksty pod tanie like... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi