Dnc Opublikowano 26 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 a i jeszcze jedno pytanko w drugiej rundzie jaki jest minimum które musimy zaproponować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 26 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 Szukasz SFa? BMF właśnie kogoś zestretchował! szukam i nie widzę kogo BMF zrzucił? Masz zbiorczego priva, masz temat beGM oficjalny regulamin. Trochę ogarnięcia i zaangażowania nie zaszkodzi. wydaje mi się, że odpowiedz na pytanie zabrałyby Ci mniej czasu i mniej napisanych znaków ale dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 26 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 (edytowane) szukam i nie widzę kogo BMF zrzucił? A kto jest rozłożony w dead money? Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka Edytowane 26 Lipca 2018 przez ozzy110 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 26 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 pytanko z Townsem to ja już moge podpisać extension? ktoś mógłby mi dać namiar jaki jest maksymalny hajs dla niego? rozumiem, że jesli bym teraz podpisał to zarabia jeszcze w przyszły sezonie te prawie 8 mln a dopiero potem wchodzi nowy kontkrakt? Dla niego max jest chyba na poziomie Bookera o ile sie nie myle. Bogut dal Bookerowi maxa to mozesz obczaic wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 26 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 Nie jest na poziomie Bookera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 26 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 KAT jeśli chodzi o maxa powinien dostać 30% salary bo był w 3rd All-NBA team, więc jakieś 32,7 mln w pierwszym roku umowy czyli wyjdzie ok 189,66mln/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 27 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 (edytowane) O panie kupa kasa, do kiedy mam się zdecydować na extension? Edytowane 27 Lipca 2018 przez Dnc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 O panie kupa kasa, do kiedy mam się zdecydować na extension? W trakcie każdej z tur FA można proponować swoim własnym graczom przedłużenie oraz renegocjację trwających kontraktów zgodnie z zasadami CBA. W przypadku renegocjacji cała kwota oferowanej podwyżki w rozpoczynającym się sezonie jest blokowana w momencie złożenia oferty renegocjacyjnej i nie można jej użyć do podpisu innego zawodnika. Przykładowo drużyna x ma 25 mln cap space oraz chce dać podwyżkę graczowi y w wysokości 8 mln. Te 8 mln jest blokowane, a drużyna x jest traktowana w trakcie tury, w której złożyła ofertę renegocjacji jakby miała tylko 17 mln cap space. Ofertę przedłużenia bądź renegocjacji umowy można złożyć jednemu graczowi tylko 2 razy w trakcie jednego offseason. Oferty przedłużenia kontraktu i/lub renegocjacji nie są traktowane jako oferta w danej turze FA, w związku z czym nie wpływają na ilość ofert, jakie można przedstawić wolnym agentom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 28 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 Pisz częściej w tym temacie, brakowało Cię! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 28 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 To ile by tam było tego salary? 200 mln? XD Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 28 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 To ile by tam było tego salary? 200 mln? XD Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka Przecież to była jego drużyna i nikt nie miał prawa mu się wpierdzielać w jego decyzje. Po co się przejmować wydatkami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 28 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 Wszystko pokrylo by mistrzostwo zdobyte przez Clippers dzięki obecności Reddicka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 28 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 wstrzymuje cykl wywiadów ,który przyjął się tutaj ciepło (pozdro Ignazz) Przecież napisałeś jakiegoś gównoposta, którego chyba nawet usunąłem z czystej przyzwoitości, gdzie piszesz że Ignazz okazał się tchórzem i nie wywiązał się z ustaleń czy coś takiego. Przestań trollować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 28 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 Wszystko pokrylo by mistrzostwo zdobyte przez Clippers dzięki obecności Reddicka.Reddicka raczej nie ale Redicka jak najbardziej ;P Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 28 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 To są fakty nie opinie bo nie powiem ,że deszcz pada gdy się pluje na mnie. Przesrane masz że na każdym kroku plują na ciebie. Co pojawia się jakiś twój post to o pluciu. Ja też cię kiedyś oplułem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 28 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 (edytowane) Wszystko pokrylo by mistrzostwo zdobyte przez Clippers dzięki obecności reddicka. Jedno z drugim mogło być powiązane Edytowane 28 Lipca 2018 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 28 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 Słyszałeś o czymś takim jak dżentelmeńskie zachowanie ? Dlatego jak dalej będziesz pisał głupie posty i zaczepiał ludzi to będę je po prostu kasował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 Halo. Byłem jedynie poinformowany przez Ciebie aby do któregoś tam wtorku zrobić wywiad z 4 pytaniami. Myślałem ze temat umarł a nie ze Ty masz do mnie jakieś pretensje. Jestem wręcz zdziwiony. Jak Rozan o północy. Ja zacząłem? Przecież ja się do niczego nie odniosłem bo nawet nie wiedziałem ze nasz coś do mnie. Wskoczyłes jak Cybulski do pociągu i zaczynasz akcje. Przecież ja nawet przypominajki w PM nie dostałem. A umówieni byliśmy dużo przed trejdem Leonarda w realu Wiec nawet dobór czasu był taki sobie. Teraz już wiemy więcej o Leonardzie czyli nic poza tym ze może zagra w Toronto A w grze bym głosował w lato na Clippers jakbyś ich prowadził. Wujek Dennis by chętnie się przykleił do twojego portfela. Ps. Chyba nawet Cuebie nigdy na forum nie atakowalem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 28 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 Naprawdę nie ma powodu do tłumaczenia się komuś kto raz na 3 miesiące loguje się na to konto i próbuje zrobić zamieszanie atakując do 2gą osobę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 28 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 To on zaczął , mógł po prostu napisać sorry ale nie. Rozumiem ,że jak jakiś GM zgodzi się na trade po czym nagle odmówi a okaże się ,że mu się odechciało i ten trade był uzależniony od innego i któryś z GMów napisze o tym publicznie to będziesz kasował te posty i stwierdzisz ,że tak w ogóle to ten GM któremu odmówiono ma brak kultury ? W razie czego GM Cavs z radością udzieli wywiadu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi