karpik Opublikowano 25 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 to w koncu mozna edytowac czy nie? OFICJALNE STANOWISKO RADY JEST TAKIE: Można, pod warunkiem, że sam wyedytujesz zmiany w arkuszu i na forum. Jeśli tylko na forum, to te zmiany nie będą ważne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 25 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Pelicans 14 13 Timberwolves 14 13 Thunder 15 12 Lakers 21 6 Clippers 14 13 January Ci na konto wjechał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 26 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 sorry za opóznienie, na urlopie byłem i zapomniałem o głosowaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 26 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 sorry za opóznienie, na urlopie byłem i zapomniałem o głosowaniu To jeszcze popraw te bilanse, bo część drużyn ma 25 spotkań rozpisanych, a część 29 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 26 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 ok, a powinno byc ile? To jeszcze popraw te bilanse, bo część drużyn ma 25 spotkań rozpisanych, a część 29 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 26 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 ok, a powinno byc ile? 27 dla każdej drużyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryko Opublikowano 26 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 ok, a powinno byc ile? 27 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 26 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 dobra tak myslałem, coś mi się walnęlo już na to pacze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 26 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 (edytowane) dobra tak myslałem, coś mi się walnęlo już na to pacze Jeszcze masz 2 W za duzo dane, a 2 L za mało Edytowane 26 Lutego 2018 przez Tomek9248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 26 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Jeszcze masz 2 W za duzo dane, a 2 L za mało kurde a mysłałem że juz się obudziłem zaraz poprawie odetnę Lakersom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 26 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 joe young dostepny za jakikolwiek spadajacy kontrakt, pilne Young ma TO, to jest de facto spadający kontrakt ;] Miałeś błędnie w arkuszu wpisane, że ma PO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 26 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Mam teraz po wymianie z tecu wolnego slota. Ktoś mądry w CBA rozpisze mi teraz jakie mam możliwości zakontraktowania looneya lub korkmaza ? W sensie na jakich kontraktach mogę ich podpisać ? Jak są różne warianty to proszę o rozpisanie ich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 26 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Mam teraz po wymianie z tecu wolnego slota. Ktoś mądry w CBA rozpisze mi teraz jakie mam możliwości zakontraktowania looneya lub korkmaza ? W sensie na jakich kontraktach mogę ich podpisać ? Jak są różne warianty to proszę o rozpisanie ich. Minimalna umowa, max 2 lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryko Opublikowano 26 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Lonney jest dostępny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 26 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Mogę go odsprzedać Eryko jak coś Jest u mnie na two way contract . Minimalna umowa, max 2 lata Jak podpisze teraz Looneya a korkmaza będę chciał dopiero latem, wtedy tylko 1 rok minimum mu przysługuje ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 26 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Mogę go odsprzedać Eryko jak coś Jest u mnie na two way contract . Jak podpisze teraz Looneya a korkmaza będę chciał dopiero latem, wtedy tylko 1 rok minimum mu przysługuje ?? Latem też możesz dać 1+1TO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 26 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 (edytowane) Oki dzięki za podpowiedzi. PS. Rozumiem ze looneyowinteraz tez mogę dać 1+TO? Edytowane 26 Lutego 2018 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 26 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Nie jest to w moim interesie, ale co myślicie o potencjalnej liście shut Down? Osiem klubów tankuje, a ostatnie mecze pokazują jak Sixers-Bulls czy Suns-Blazers, że na wojnie wszystkie chwyty dozwolone. Nie braknie też ograniczonych minut dla dobrych graczy i dziwnych rotacji. Planuje coś takiego przedstawić i włączyć do tabelki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 26 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Korkmazowi chyba więcej - zarówno teraz jak i w offseason nope. Bez shutdownow, pisane to było wiele razy, zły pomysł. Chodzi mi o shutdowny jakie będą w RL NBA...jak np. twój Marc Gasol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 26 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 To jak z tym looneyem, drugi tok mogę Zrobić team option, prawda ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi