Dnc Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 To jest QO ;] Kontrakt na 2 lata. wracasz? czy to tylko gościnne odwiedziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Wraca, wraca. Nie bój nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Wraca, wraca. Nie bój nic kiedy jakaś konferencja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 kiedy jakaś konferencja? Moja czy Karpia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 kiedy jakaś konferencja?teraz tylko gruszkę konferencje mogę dać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Moja czy Karpia? Karpia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 czy jest gdzieś lista dostępnych jeszcze graczy podczas 4 tury? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Dobra, gdzie zaczac? Chetny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 (edytowane) Legitnie jak dla mnie. Edytowane 11 Sierpnia 2017 przez TuPalnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Właśnie. Do kiedy ustaliliśmy termin ofert 4 tury? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Właśnie. Do kiedy ustaliliśmy termin ofert 4 tury? Do czasu jak się duże dzieci dogadają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2017 wracasz? czy to tylko gościnne odwiedziny Gościnnie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Może ktoś mi zedytować skład po ostatnim tradzie? Nie mam aktualnie dostępu do kompa a z komórki jakoś nie umiem. Z góry dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 (edytowane) Może ktoś mi zedytować skład po ostatnim tradzie? Nie mam aktualnie dostępu do kompa a z komórki jakoś nie umiem. Z góry dziękuję Spoczko, polecam apkę arkusze google Edytowane 12 Sierpnia 2017 przez TuPalnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Dajcie xnac na priva, jesli akceptujecue!ja teraz jestem z dala od domu wiec i dostep przez pare dni inny, ale cos bym poczytal, w sklady zajrzal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Dajcie xnac na priva, jesli akceptujecue!ja teraz jestem z dala od domu wiec i dostep przez pare dni inny, ale cos bym poczytal, w sklady zajrzal. Chyba ogólnie wszyscy są za, ale ostatecznie musi zaakceptować cię January którego tydzień nie ma. Camby, Tomek chyba można Memento dac linka do excela, co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Jestem za, myślę, że wszyscy są za i january także. Oficjalnie musimy poczekać na wodza, ale myślę, że nie będzie miał nic przeciwko by już wprowadzać nowego gracza do gry. Ktoś na ochotnika do wprowadzenia memento? Poczytaj regulamin, co prawda ma jeszcze luki, ale będziesz wtedy wiedział o co chodzi. Aktualnie jesteśmy przed 4 tą rundą FA. Popatrz kto został na rynku, jakie masz możliwości kontraktowe i kogo potrzebujesz do uzupełnienia składu. Przemyśl czy chcesz coś potradowac i ewentualnie uzupełnij graczy do handlu w temacie tablica i rozeslij privy do ewentualnego handlu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Chyba ogólnie wszyscy są za, ale ostatecznie musi zaakceptować cię January którego tydzień nie ma. Camby, Tomek chyba można Memento dac linka do excela, co? Dodałem do zbiorczego wątku. Dalej jednak nie mam jakichkolwiek chęci do podejmowania polemiki dotyczącej rozgrywki. PS LAF już robi sralnik, a nawet czytać ze zrozumieniem nie potrafi i dalej tworzy swoją mgłę. Pozdrawiam wszystkich, witam memento, cieszę się, że dołączasz. Over, papatki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 PS 2. Palnik, Camby, Tecu, ktokolwiek. Jak już się coś ruszy i 4 runda będzie ON to, proszę, dajcie znać w tym wątku na PW gdzie jesteśmy wszyscy. Wtedy mail wpadnie i nikt nie przeoczy. Z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Do koedy 4 tura panowie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi