BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 15 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 i tak nie mam nic lepszego do roboty poza trollowaniem w FA bo najbliższe dwa lata u mnie to cały czas development i tankowanie jeszcze może Iguodali zdążę rzucić maksa żeby ownera GSW trochę powkurzać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 15 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 i tak nie mam nic lepszego do roboty poza trollowaniem w FA bo najbliższe dwa lata u mnie to cały czas development i tankowanie jeszcze może Iguodali zdążę rzucić maksa żeby ownera GSW trochę powkurzać Ten Iguodala co mi miejsce w rosterse zajmuje tylko? Nieciekawy typ. Chodzą plotki że ma wideo jak Curry przegrywa w horse z McGee i szantażuje organizacje. Inaczej już bym go wymienił za jakiś spadający kontrakt albo któregoś z top rolesow w lidze z Lac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 15 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 czyli rozumiem, że jak mu dam 60 na 2 lata to nie wyrównasz i zastąpisz jakimś ochłapem za miniMLE? to dobrze bo moja młodzież potrzebuje takiego mentora jak Iggy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 15 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 czyli rozumiem, że jak mu dam 60 na 2 lata to nie wyrównasz i zastąpisz jakimś ochłapem za miniMLE? to dobrze bo moja młodzież potrzebuje takiego mentora jak Iggy ej w sumie mi tez by się przydał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 15 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 czyli rozumiem, że jak mu dam 60 na 2 lata to nie wyrównasz i zastąpisz jakimś ochłapem za miniMLE? to dobrze bo moja młodzież potrzebuje takiego mentora jak Iggy Gdybym nie był taki sympatyczny to bym przytaknął. Ale ze uczynny ze mnie człowiek to nie mogę nie wskazać Matta Barnesa. Dłużej w lidze, grał z Kobe, Shaqiem, zna miasto, oprowadzi jak będzie trzeba. Życiowe doświadczenia są, może przed śliskimi typami przestrzec. Nawet auto rookasom pożyczy Anioł nie człowiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 15 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 to prawda, Barnes jest do rany przyłóż [i nie mówię tego ironicznie ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 No ale ograbić bogatych jest łatwiej. Zespoły typu contender nawet Pick drugirundowy dadzą na zachętę .... Przecież iggy chętnie lepsza kasę przytuli. Kevingston tez. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MJ1 Opublikowano 16 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 Do niedzieli obstawiamy finał play-offów, a żadnego opisu ani głosu jeszcze... myślę, że przez draft wszystkim wypadło to z głowy dlatego chyba warto przypomnieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 16 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 Wszystkich pochlonal draft hahaha :-):-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 w międzyczasie korzystając na tym że posiadam prawa do dwóch graczy którzy mają PO tzn. Wade za $ 23,800,000.000 oraz Pau Gasol za $ 16,197,500.000 opisuję sytuację w klubie San Antonio Spurs aby mogli spokojnie ale szybko podjąć decyzję obaj gracze posiadają bardzo wysokie kwoty PO które powinny na tym etapie kariery być dosyć dobrym wyznacznikiem ich wartości i na powyższym spotkaniu otwarcie opisuję sytuację w klubie. priorytetem jest walka o tytuł z GSW stąd potrzeba dalszych wzmocnień ale utwierdzam obu graczy że core drużyny czyli Leonard i Dragic a może i LMA (?) nie będą wymieniani w to lato aby utrzymać kontynuację konceptu Popa oraz intensywność gry potwierdzam im na spotkaniu, ze obecnie inwestuję bardziej w weteranów a nie młodzież stąd zapewne picki z tego draftu zostaną oddane aby jeszcze bardziej wzmocnić zespół w tym szczególnie deskę i głębię zespołu nie mogę oczywiście zdradzić wszystkich szczegółów rozmowy ale podchodzę do nich z należytym szacunkiem i otwarcie mówię obu że bardzo zależy mi aby na ten jeden rok skorzystali PO. nie staram się ich omamić i rozpościerać wizji zamiany tego kontraktu na kolejne lata stąd nie rozmawiam z nimi o żadnym out and 4 years new deal. oczywiście bardzo uważnie ich słucham i także szczerze i otwarcie mówię, ze w lato 2018 będę chciał jeszcze bardziej poprawić sytuację z FA i chętnie ich oczywiście za niższą kwotę widziałbym w klubie ! tak więc proszę nasze forum o głosowanie nad kwestią: skorzystania przez nich z PO bo o to proszę powyższych zawodników dopiero od ich decyzji postanowię co zrobić z innymi FA czyli Ilyasova i Rodriguez szybka akceptacja obu opcji pozwoli mi kontynuować serię wzmocnień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 16 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 Bądźmy realistami. Nie ma opcji, żeby któryś z tych Panów powiedział "im out, gg, hf". Obaj zgarną ten hajsik, bo gdzie indziej połowa tego byłaby sukcesem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 Głosowanie PO będzie po drafcie. wiem oczywiście warto chyba abyśmy trochę na zasadzie gier RPG dawali opisy co się dzieje w klubach? wyszło z córką karczmarza to może i tu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 16 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 Co do Gasola i Wade'a pytanie, jak bardzo obu zależy na kolejnym pierścieniu. Myślę, że bez telefonu do tych panów się tego nie dowiemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 16 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 Co do Gasola i Wade'a pytanie, jak bardzo obu zależy na kolejnym pierścieniu. Myślę, że bez telefonu do tych panów się tego nie dowiemy DW gdyby chciał pierścień to po pokazaniu faka Patowi wybrałby pewnie Celeveland za grosze, a nie burdel w Chicago za 20 baniek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 16 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 No właśnie też mi się tak zdaje, że Wade nie jest jeszcze aż tak stary, by już wybrać pierścień, wpierw pewnie by chciał ładną kasę zarobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 za rok chętnie wezmę LBJ a jego jako ring chasera za grosze ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 16 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 Dla tych panów to no-brainer, biorą kasę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 16 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 (edytowane) Co do Gasola i Wade'a pytanie, jak bardzo obu zależy na kolejnym pierścieniu. Myślę, że bez telefonu do tych panów się tego nie dowiemy Przecież w ich przypadku musieliby pójść do Warriors, żeby zwiększyć swe szanse na pierścień. Jednak realnie nie mają żadnych szans na przejście do Dubs, ponieważ wg naszego systemu głosowania dostaliby jakąś ofertę, którą by przyjęli zanim Warriors mogliby wykonać jakikolwiek ruch w ich stronę. To samo z Cavs, choć Cavs i Spurs to mimo wszystko ta sama półka. Także sorry, ale rezygnować z 20 baniek w Spurs, żeby podpisać za 10 z przykładowymi Pistons, to nie jest raczej dobry interes. Edytowane 16 Czerwca 2017 przez karpik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 16 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 Po drafcie pojawi się lista FA?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 16 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 a nie ma gdzieś w necie takiej rozpiski, na bank musi być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi