kolader Opublikowano 19 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2023 Godzinę temu, karpik napisał: Ode mnie też chciałeś 2 x 1st rounder za Aldamę, także jakoś wersja koldera do mnie bardziej przemawia. Patrzac na takie wyceny to puściłbys Herberta Jonesa za 5 x 1st rd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 19 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2023 ehhhh xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 19 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2023 I trymestr praktycznie bez wymian, teraz blisko trzy strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 20 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 8 godzin temu, january napisał: Ja za zrzutkę Jareda Butlera (umowa prawie minimum 2,3/2,4 jakoś) dostałem w pierwszej ofercie żądanie tegorocznego picku Spurs, więc wersja koladera nie jest mi obca Ja za zrzutkę noela miałem dać 5x2nd, to chyba kurde tanio, mogłem jednak na to iść..:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 20 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 (edytowane) 48 minut temu, RonnieArtestics napisał: Ja za zrzutkę noela miałem dać 5x2nd, to chyba kurde tanio, mogłem jednak na to iść..:( XD Widze inflacja zawedrowala i do beGM. Edytowane 20 Lutego 2023 przez Reikai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 20 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 10 godzin temu, MarcusCamby napisał: Pomijając Aldamę za którego wpadły trzy 2nd round picki to LAF dziś na mikrotransakcjach ugrał dodatkowe trzy 2nd roundery za graczy, którzy chodzili za darmo. Fajna robota. Szkoda tego zamieszania z Qcin. Jeśli chodzi o mój deal to ja płaciłem nie tylko za wzmocnienie na III trymestr i play-offs (a już tutaj zamiana praktycznie niegrających Harklessa i Kieffa) na DSJ(PG!), Aldamę i Diallo jest sporą nadwyżką, ale również za zrzucenie tych dwóch słabych umów na kolejny sezon. Harkless i Morris mają PO , które zapewne podejmą , a pierwszy z nich pewnie będzie poza ligą, Kieffa to niewiadoma, ale też bardzo prawdopodobne że już jest na wylocie. Przykład Hitlera czy Noela pokazuje, że zrzucenie takich umów nie jest proste i ma swoją cenę. Więc ja z wymian jestem zadowolony:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 25 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2023 @january coś oprócz te spóźnionej wymiany wolves nuggets blazers do anulowania? Bo zaczynam klepanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 25 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2023 Wymiany wrzucę dzisiaj, ale nowe TPE będą pojawiać się stopniowo podczas trymestru. Tak widzę, że w tej wymianie Lakers Bulls. Bulls nie mogą oddać 2nd 27 bo go nie mają @january @Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 25 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2023 19 minut temu, ozzy110 napisał: Wymiany wrzucę dzisiaj, ale nowe TPE będą pojawiać się stopniowo podczas trymestru. Tak widzę, że w tej wymianie Lakers Bulls. Bulls nie mogą oddać 2nd 27 bo go nie mają @january @Pablo81 W dniu 11.02.2023 o 10:09, Qcin_69 napisał: Bulls-Timberwolves CHI out:P.George CHI in:K.Middleton, D.Nix, TOR or (OKC/MIL/DEN - worst) - better 1st 23’, NYK/SAC - worse (top 5 protected)* 26’ 1st (niewykorzystany przechodzi w SAC 27’ 1st unp, SAS 24’ 2nd, CHI 27’ 2nd, GSW 28’ 2nd, DET (46-60)2nd 25’(niewykorzystany przechodzi w MEM 27’ 2nd (31-50) MIN out: K.Middleton, D.Nix, TOR or (OKC/MIL/DEN - worst) - better 1st 23’, NYK/SAC - worse (top 5 protected)* 26’ 1st (niewykorzystany przechodzi w SAC 27’ 1st unp, SAS 24’ 2nd, CHI 27’ 2nd, GSW 28’ 2nd, DET (46-60)2nd 25’(niewykorzystany przechodzi w MEM 27’ 2nd (31-50) MIN in: Paul George @Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 25 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2023 Teraz, Pablo81 napisał: Git. Tasiemca zostawiłem na koniec I wszystko jasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 25 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2023 6 minut temu, ozzy110 napisał: Git. Tasiemca zostawiłem na koniec I wszystko jasne A podpisy TW graczy też będziesz dziś robił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 25 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2023 5 minut temu, kuba2419 napisał: A podpisy TW graczy też będziesz dziś robił? Bardzo możliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 25 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2023 W dniu 12.02.2023 o 20:23, LAF napisał: Ogólnie nie chce mi się rozpisywać dokładnie czemu oni odeszli , ale chodzi o to aby jak najszybciej chce się wbić w F.A bez hard capu Czy ja dobrze widzę że dopierdoliles hornets prawie 134 miliony tymi wymianami które miały na celu jak najszybciej się wbić w fa bez hard capu? Jak się koledze znudzi to nikt nie weźmie tego teamu przez lata bo nie będzie czego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2023 5 godzin temu, LAF napisał: xD Czepianie się o 4M w momencie gdy obok w rubryce jest -41 jest na miejscu. Jak widać dump 8 M miał na celu bardziej kolejny RS bo z tym to i tak już się nie da nic zrobić. Wbicie na rynek F.A będzie szybciej niż to się może wydawać. Pisanie że się oddaje Alvarado z kontraktem na 3 miliony rocznie żeby zejść z hc to jest xd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 26 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2023 39 minut temu, january napisał: Ozzy, a z wymianami już fertig? Bo w arkuszu Sota ma tylko 12 graczy na umowach i jak wszystko jest ready to im trza będzie jakiś deal cofnąć/jakoś to ogarnąć inaczej, więc mam nadzieję, że coś się zgubiło... Zostały mi tylko picki do uzupełnienia, ale zawodnicy są tam grze powinni być @january wystarczy podpisać McLaugha z TW i jednego gościa z FA i będzie ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 26 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2023 19 minut temu, ozzy110 napisał: Zostały mi tylko picki do uzupełnienia, ale zawodnicy są tam grze powinni być @january wystarczy podpisać McLaugha z TW i jednego gościa z FA i będzie ok podpisujemy 2 graczy z FA lub 3 wiec easy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 26 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2023 7 minut temu, january napisał: Nie jestem w Radzie, więc nie jestem od rozdzielania kar, poniżej pewnej liczby graczy w rosterze nie można zejść, a to zrobiła Sota, więc tu decyzja Rady co z nimi zrobić @Szulim @RonnieArtestics co Ty gadasz, można mieć 12 graczy w rosterze, mam czas do uzupełnienia do końca FA, patrząc na moja ławkę to chyba nie będzie problemem dla graczy szukających gry i powinienem być faworytem w przypadku wszystkich graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 26 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2023 Teoretycznie nie można, ale robiąc teraz okienko w trakcie opisów a nie podczas FA jak wcześniej to nie widzę problemu. Jeśliby nie podpisali nikogo na FA to wtedy by były kary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 26 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2023 A to kolejność się nie liczy? Bo w druga stronę jak przekroczysz za dużo to wymiana zawsze upadała? I tłumaczenie ze zaraz za chwilkę za momencik kogoś wyrzucę nie było do przyjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 26 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2023 Też mi się wydaje, że Qcin złamał regulamin. @january @karpik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi