Qcin_69 Opublikowano 7 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2022 1 minutę temu, człowiek...morza napisał: jak iverson gral to ty nie widziales nic innego poza grubaskami na torunskim rynku a na chleb mowiles beb Iverson zawsze był petem w obronie, a to ze waliles konia bo na telegazecie ci wyskoczyło ze zrobił 2 przechwyty to inna sprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 7 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2022 1 minutę temu, człowiek...morza napisał: do kogo ja dzwonilem z beasleyem? chyba do wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 7 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2022 Teraz, Qcin_69 napisał: Iverson zawsze był petem w obronie, a to ze waliles konia bo na telegazecie ci wyskoczyło ze zrobił 2 przechwyty to inna sprawa 265 stronka cyk chyba u prababki z grajewa Teraz, LeweBiodroSmoka napisał: chyba do wszystkich chodzilo mi o porowannie do bookera i all-time mac gif malika dalej cenie. niemniej nie chcialem zeby za 2 lata za free spierodlil a bertans wroci do formy w mavs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 7 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2022 1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał: Klay nie był dobrym scorerem? nigdy nie był pierwsza opcja na dużym volumenie, on chyba nigdy nawet nie zbliżył się do 25 pkt na mecz w sezonie 2 minuty temu, człowiek...morza napisał: 265 stronka cyk chyba u prababki z grajewa chodzilo mi o porowannie do bookera i all-time mac gif malika dalej cenie. niemniej nie chcialem zeby za 2 lata za free spierodlil a bertans wroci do formy w mavs kochałem się kiedyś w dziewczynie z Grajewa, była najpiękniejsza na ziemi, Gosia miała na imię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 7 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2022 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: nigdy nie był pierwsza opcja na dużym volumenie, on chyba nigdy nawet nie zbliżył się do 25 pkt na mecz w sezonie raz w PO mial 24, no jeśli uznamy +25ppg jako kryterium to nie najważniejsze, że cm tym Iverem zaorał dyskusje, bo mnie już łęb boli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2022 4 minuty temu, Qcin_69 napisał: nigdy nie był pierwsza opcja na dużym volumenie, on chyba nigdy nawet nie zbliżył się do 25 pkt na mecz w sezonie kochałem się kiedyś w dziewczynie z Grajewa, była najpiękniejsza na ziemi, Gosia miała na imię Gosia z Grajewa co szybko dojrzewa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 7 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2022 Teraz, LeweBiodroSmoka napisał: raz w PO mial 24, no jeśli uznamy +25ppg jako kryterium to nie najważniejsze, że cm tym Iverem zaorał dyskusje, bo mnie już łęb boli im większa rola w ofensywie tym ciężej o allnba defensywę, stad taki Tatum, Leonard, Jordan, Kobe, Lebron to wyjątkowo gracze, których można porównywać w jakiś sposób, ale reszta z tych nazwisk trochę z pizdy/sentymentu/potrzebyhipserstwa Teraz, ignazz napisał: Gosia z Grajewa co szybko dojrzewa? Byku ona była niesamowita, jak ja zobaczyłem to się zakochałem i jedyne co chciałem to n nią patrzeć i pisać wiersze (plus marszczyć freda, takie to były czasy z fotka.pl) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 7 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2022 (edytowane) 8 minut temu, Qcin_69 napisał: kochałem się kiedyś w dziewczynie z Grajewa, była najpiękniejsza na ziemi, Gosia miała na imię k**** tez znam gosie stamtad. dobra sztukencja razem telegazete ogladalismy Edytowane 7 Marca 2022 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 7 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2022 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: Kobe, Lebron tutaj jedynie były przebłyski raczej, Lebron najlepszą obronę grał ponoć dopiero w Lolkers, obrona all-def Kobiego to już dłużśza historia, trochę mem się zrobił z tego ostatecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 7 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2022 12 minut temu, człowiek...morza napisał: k**** tez znam gosie stamtad. dobra sztukencja razem telegazete ogladalismy daj pierwsza literę nazwiska! serio ja kochałem, a potem wyjechała do warszawy i zaczęła pracować w varze i już c*** 12 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: tutaj jedynie były przebłyski raczej, Lebron najlepszą obronę grał ponoć dopiero w Lolkers, obrona all-def Kobiego to już dłużśza historia, trochę mem się zrobił z tego ostatecznie czyli zostają Jordan i Tatum, elegancko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 7 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2022 2 minuty temu, Qcin_69 napisał: czyli zostają Jordan i Tatum, elegancko no i Kałaj, choć bankowo mogę tu kogoś gubić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 7 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2022 Teraz, LeweBiodroSmoka napisał: no i Kałaj, choć bankowo mogę tu kogoś gubić niech stracę i się zgodzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 7 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2022 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: niech stracę i się zgodzę ten Durant też nie jest jakimś typem z dupy chyba, wszystko zweryfikuja PO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 7 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2022 Teraz, LeweBiodroSmoka napisał: ten Durant też nie jest jakimś typem z dupy chyba, wszystko zweryfikuja PO jo Durant tez by pasował, choć jego D jednak przehypowana by dorównać legendzie LBJ imo, ale c***, nie będę się się kłócił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 7 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2022 (edytowane) 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: jo Durant tez by pasował, choć jego D jednak przehypowana by dorównać legendzie LBJ imo, ale c***, nie będę się się kłócił Jimmy B. no jest ich trochu Durant miał świetny peak defensywny w Dubs, to nie byle co było Edytowane 7 Marca 2022 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 7 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2022 Teraz, LeweBiodroSmoka napisał: Jimmy B. no jest ich trochu no Jimmy Butler scorer w c*** xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 7 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2022 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: no Jimmy Butler scorer w c*** xd oj może nie typowy, ale nie ignorował bym tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 7 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2022 (edytowane) 26 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: tutaj jedynie były przebłyski raczej, Lebron najlepszą obronę grał ponoć dopiero w Lolkers, obrona all-def Kobiego to już dłużśza historia, trochę mem się zrobił z tego ostatecznie LeBron zagrał epickie finały, także w defensywie, kiedy robił mistrza z Cavs. Kobe też był świetny two-way, nie mówię, że aż tak jak pokazują jego wyróżnienia, ale hejterzy to za to mocno przesadzają w drugą stronę. Obaj również spokojnie przed Tatumem. Edytowane 7 Marca 2022 przez Braveheart22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 7 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2022 Teraz, Braveheart22 napisał: Obaj również spokojnie przed Tatumem na razie, spokojnie. obaj Ci gracze mieli łatkę "bronię kiedy mi się zachce" trochę mi się to gryzie, ale spoko, mówimy o przestrzeni 20lat+ vs 2-3 miesiące, trochę przesadziłem, ale na pewno nie można wykluczyć dalszego progresu JT w tej materii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 7 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2022 4 minuty temu, Braveheart22 napisał: Obaj również spokojnie przed Tatumem. sentymental Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi