MMM2121 Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 6 godzin temu, MarcusCamby napisał: NAW przecież poszedł chyba jako 12, a twój Bol Bol jako 14. Dobrze pamiętam, bo NAWa i Nassira miałem jako najlepsze opcje zaraz za Coby White Ja wybrałem NAW-a praktycznie na odchodne. Raczej mało kto się spodziewał ze zostanie wybrany tak wysoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 3 minuty temu, january napisał: Czy @Tecu podpisaniem PJ Washingtona nie rozwalił przypadkiem pewnego muuuuuuuuuuulitiway dealu ? Rozwalić nie rozwalił. Raczej opóźnił o miesiąc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 Musiał to zrobić, żeby się salary zgadzało. Chyba że jebnelismy się w obliczeniach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 Moje źródła sugerują, że ten PJ Washngton to był zaplanowany ruch i konieczny do zrobienia dealu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 55 minut temu, january napisał: Ten Booker w Wolves już jest od tak dawna... że tam nie trafi chyba w końcu xd Co nie @Qcin_69 ? Relaksik, Devin będzie albo za 2 dni albo za 30 w Minnesocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 właśnie Marcus ma rację, na tym to wszystko polegało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 @january extension Bogiemu mogę oferować w 4 rundzie czy w jakimś innym terminie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 @january zadowolony ? Możesz już oficjalnie grillować splash brothers z Minnesoty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 3 minuty temu, january napisał: Strasznie słaby team. Zazdrośnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Czy Lucas właśnie za Bookera dostał Otto, Bogdana i zajebistą I rundę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 1 minutę temu, Eld napisał: Czy Lucas właśnie za Bookera dostał Otto, Bogdana i zajebistą I rundę? Nie, dostanie Tobiasa Harrisa a nie Otto, a za Bogdana dopłacił 1 runda (ale c***owa bo Miami 21:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Ale ma ind/hou better. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 No mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Teraz, Eld napisał: Ale ma ind/hou better. No, zedytowalem tylko to co się nie zgadzało ode mnie dostał Tobiasa Harrisa ,Jordana Bella i tenże pick właśnie - a oddał Okobo ,1runde MIA 21 i 2 rundę CHA 22 za Bogdanovicia Bardzo ładne ruchy Lucasa, ja poszedłem w talent, on w fit, wszyscy zadowoleni, tylko Knicks spaprali xq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Qcin xD. Booker to nie będzie 'odbije Ci się czkawką'. To będzie wieloletnia zgaga. I to jeszcze przy Lillardzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: Porozmawiamy na koniec sezonu Booker-Tatum zostają w Minnesocie do końca kariery , na nich będzie budowany zespół Czyli Lillard już gdzieś leci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 Teraz, Eld napisał: Czyli Lillard już gdzieś leci. Nic takiego nie napisałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: Nic takiego nie napisałem No jak nie. Booker i Tatum do końca kariery. Lillard raczej przypadkiem nie pominięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 (edytowane) 11 minut temu, Qcin_69 napisał: Bardzo ładne ruchy Lucasa, ja poszedłem w talent, on w fit, wszyscy zadowoleni, tylko Knicks spaprali xq bez przesady. sliwka to .w gruncie rzeczy podobny tier do bogdana no i bdb mi fituje do s5. wiec nie napisalbym, ze na dealu sliwka+1 runda za bogdana jestem stratny. a jevona cartera cenie spaprałem to aktualną turę FA (choc nieumyslnie) i poprzednia, przez co bedzie trzeba rzezbic Edytowane 2 Września 2019 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 2 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2019 2 minuty temu, Eld napisał: No jak nie. Booker i Tatum do końca kariery. Lillard raczej przypadkiem nie pominięty. Za Lillarda co rusz pojawiają się oferty , ale wszystkie konsekwentnie są odrzucane , jest tylko 1 zespół do którego mógłbym go oddać, bo zdobyłby wtedy mistrzostwo , a zasługuje na to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi