Qcin_69 Opublikowano 19 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 9 minut temu, człowiek...morza napisał: przy okazji, moglbym zrobic to, na czym zbudowani zostali aktualni potentaci czyli wolves, miami i mavs. rozsprzedac team, zwolnic salary, pozdobywać picki. ogolnie idealna okazja w najblizszym sezonie. czyli miec dwoch SS, miejsce na kolejnego ss i tabor pickow. ale nie znize sie do tego poziomu. aha, czyli to nie Ty zacząłeś prowadzenie Knicks od oddania Carmelo za picki? No i tabor pickow za Irvinga, już to widzę 9 minut temu, człowiek...morza napisał: przy okazji, moglbym zrobic to, na czym zbudowani zostali aktualni potentaci czyli wolves, miami i mavs. rozsprzedac team, zwolnic salary, pozdobywać picki. ogolnie idealna okazja w najblizszym sezonie. czyli miec dwoch SS, miejsce na kolejnego ss i tabor pickow. ale nie znize sie do tego poziomu. aha, czyli to nie Ty zacząłeś prowadzenie Knicks od oddania Carmelo za picki? No i tabor pickow za Irvinga, już to widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 19 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: aha, czyli to nie Ty zacząłeś prowadzenie Knicks od oddania Carmelo za picki? zrobilem to co knicks w realu, gdziemelo teog chcial, a knicks byli tankerem. wasza sytuacja byla zgoła inna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 19 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 Btw. Wychodzi na to, ze Davis najlepsze warunki to mial Pelicanach W NYK tytul mistrza Play in, 2nd exit, 1st rd exit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 19 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 5 minut temu, człowiek...morza napisał: zrobilem to co knicks w realu, gdziemelo teog chcial, a knicks byli tankerem. wasza sytuacja byla zgoła inna xD Aha Teraz, tangiers napisał: Btw. Wychodzi na to, ze Davis najlepsze warunki to mial Pelicanach W NYK tytul mistrza Play in, 2nd exit, 1st rd exit będzie TR prawdopodobnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 (edytowane) mnie dziwi sprzedaż Simmonsa już teraz po pierwsze tak na gorąco to jego wartość znacząco spadła a po drugie uważnie nasłuc***ę czy Ben nie wyląduje w San Antonio Pop dziadzieje ale jeżeli gdzieś ma poprawić rzut to właśnie tu.... a wtedy pewnie ruszyłbym assety oraz uruchomił spory zapas capu aby poprawić sytuację 76ers taka szybka wymiana sprawiła, że nawet mimo że się zbierałem do napisania PM do @Tecu nie nastąpiło złożenie oferty abstrahując od tego, że mógłbym być niezłym lewarem w rozmowach a rozmawialiśmy już rok temu ale cena była zaporowa teraz myślę że oferta mimo że podobna trafiłaby w punkt ale z drugiej strony jest to przewietrzenie sytuacji i rozumiem obie strony Edytowane 19 Lipca 2021 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 19 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 20 minut temu, tangiers napisał: Btw. Wychodzi na to, ze Davis najlepsze warunki to mial Pelicanach W NYK tytul mistrza Play in, 2nd exit, 1st rd exit no ty poki co luce przez 3 lata nie zapewniles zadnego all-stara, a przechodzisz tylko dzieki kontuzjom rywali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 19 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 Swoją droga, to tez niezła pokazuje, jak wyobrażenie na temat wartości, rozmywa się z tym, co Gm-owie rzeczywiście są w stanie wyłożyć za danego gracza. Dla Tecu dodatki w postaci pickow i jakiegos jednego młodego gracza do Simmonsa, to była zaporowa cena za Currego. Dla Houston, to nawet Brown był nie do ruszenia, wiec to trochę zamykało rozmowę. Dla Minesoty, już sam Booker to było za dużo. A ile się nasłuchałem, ze c***owa oferta to ten Ingram i dodatki. A prawda jest taka, ze nikt nie chce oddawać swoich młodych gwiazd, za nawet top 5 gości ligi po 30. A to ze ujebaliscie ten deal Beal plus Adebayo za Currego, to pokazuje jak w sumie zadziałaliście na szkodę, innej drużyny, przy okazji wyrzucając z gdy solidnego Gm-a. No cóż wizjonerów się nie lubi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 19 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 8 minut temu, człowiek...morza napisał: no ty poki co luce przez 3 lata nie zapewniles zadnego all-stara, a przechodzisz tylko dzieki kontuzjom rywali Ja w tamtym tez musialem grac naprzeciwko Klaya i Simmonsa, ktory podczas PO przeszedl operacje, ale wrocil na serie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 19 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 12 minut temu, ignazz napisał: taka szybka wymiana sprawiła, że nawet mimo że się zbierałem do napisania PM do @Tecu nie nastąpiło złożenie ofert Plotki były od tygodnia w mediach. Przykro mi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 19 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 50 minut temu, fluber napisał: No ale tutaj 76ers z para simmons-embiid mają w ostatnich 4 sezonach 2 razy finał konfy i 2 razy 2 rundę i za każdym razem przegrywali z późniejszym finalista/mistrzem. Na przestrzeni ostatnich 4 lat to najlepsza drużyna w begm W zeszłym roku osiągnęli ECF bez Simmonsa, a w tym roku przegrali między innymi z powodu Simmonsa. I była to porażka z niefinalistą/niemiszczem Także ostatnie 2 lata pokazały raczej u nas to samo, co w real. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 19 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 4 minuty temu, tangiers napisał: Ja w tamtym tez musialem grac naprzeciwko Klaya i Simmonsa, ktory podczas PO przeszedl operacje, ale wrocil na serie brawo, lecz z knicks zdrowymi bys dostal po pizdzie. jak kazdy w tej grze. takze za bramy chamy, nie uczcie ojca dzieci robic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 19 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 4 minuty temu, człowiek...morza napisał: brawo, lecz z knicks zdrowymi bys dostal po pizdzie. jak kazdy w tej grze. takze za bramy chamy, nie uczcie ojca dzieci robic W koncu wrocil! Do tego mix z yt. Klasyk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvbe Opublikowano 19 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 7 minut temu, ignazz napisał: Utah JAzz - San Antonio Jazz In: #38 2021 Jazz out: 2rd 2022 BOS/ORL better, 2rd 2023 SPURS Spurs in: 2rd 2022 BOS/ORL better, 2rd 2023 SPURS Spurs out: #38 2021 @Szulim Czy Jazz mają już wszystkie tegoroczne 2ndy czy ktoś jeszcze coś ma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 19 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 27 minut temu, MMM2121 napisał: Dla Minesoty, już sam Booker to było za dużo. wroc do naszych rozmów gdzieś z okolic grudnia/stycznia! i co pisałem (i co proponowałem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 19 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 5 minut temu, cvbe napisał: Czy Jazz mają już wszystkie tegoroczne 2ndy czy ktoś jeszcze coś ma? XD sprzedałem 42, 43 i 51 także inni też coś mają ja po prostu uderzam w okolice 30 bo tam mam paru rolsów na oku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 19 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 2 godziny temu, MMM2121 napisał: Dla Tecu dodatki w postaci pickow i jakiegos jednego młodego gracza do Simmonsa, to była zaporowa cena za Currego. Wiesz, że nie do końca o to chodziło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 19 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 2 godziny temu, MMM2121 napisał: Dla Tecu dodatki w postaci pickow i jakiegos jednego młodego gracza do Simmonsa, to była zaporowa cena za Currego. Dla Houston, to nawet Brown był nie do ruszenia, wiec to trochę zamykało rozmowę. Dla Minesoty, już sam Booker to było za dużo. A ile się nasłuchałem, ze c***owa oferta to ten Ingram i dodatki. A prawda jest taka, ze nikt nie chce oddawać swoich młodych gwiazd, za nawet top 5 gości ligi po 30. To tylko pokazuje, że bardzo rzadko opłaca się oddawać superstarów po 30-tce. W real superstarzy są oddawani zazwyczaj tylko wtedy, gdy złożą TR, a u nas są właśnie wizjonerzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 19 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 12 minut temu, karpik napisał: To tylko pokazuje, że bardzo rzadko opłaca się oddawać superstarów po 30-tce. W real superstarzy są oddawani zazwyczaj tylko wtedy, gdy złożą TR, a u nas są właśnie wizjonerzy. Ja jestem raczej pewny, ze mniej niż w tym roku, nie osiągnę, jeśli chodzi o playoff, a przy odrobinie dobrych okoliczności nawet zajdę dalej, nie mówiąc już o tym, ze w perspektywie kilku lat, tez ten zespół będzie lepszy. Bo będę miał w końcu te killer matchupy Wiec w sumie ten ruch będzie opłacalny, ale po czasie mało kto się przyzna, ze miał c***owa opinie i był w błędzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 19 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 8 godzin temu, karpik napisał: Rada dużo lepiej prowadziła Nyx, możecie teraz przepraszać @Elda. No i gdzie te przeprosiny? Ja już cały plan miałem na Knicks ułożony z solidnymi graczami i mocnym zejściem z salary. 8 godzin temu, człowiek...morza napisał: prose mnie nie obrazac i prose o stanowcza reakcje adminow!!!!!!!!!!! Fakt. Wiedziałem, że o czymś zapomniałem. Przecież nowi GM mają dwa okienka ochronki. Wrzucam trade na radę. ---------------------- A na serio to jeden z najaktywniejszych dni w beGM, a ja dopiero teraz mogłem usiąść przed kompem. Trzeba co nie co ponadrabiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 19 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 (edytowane) Jakby ktoś tam pisał ze za dużo dałem za pójście o trzy picki w górę, to to nie jest cała wymiana, tylko część wymiany która pójdzie w trakcie FA. Nie chcielismy z Ashigaru komplikować sobie draftu i chcemy po prostu wybrać już swoich zawodnikow zamiast się wymieniać podczas którejś tam tury... Edytowane 19 Lipca 2021 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi