Gość Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 dziwna wymiana Tangiersa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tangiers Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 2 minuty temu, polishllama69 napisał: dziwna wymiana Tangiersa Łata mi rotacje pod koszem i profilem gry pasuje do zestawu Morris/Vuc/Holmes, choc z tym ostatnim boje sie, ze mu zrobia shutdown do konca roku, wiec jakos musialem sie zabezpieczyc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 Baynesa trzeba było brać, też by było taniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 Portis jest tak zly w tym sezonie... swietny deal dla @LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 1 minutę temu, MMM2121 napisał: GSW in: 2 mln Cash GSW out: 2ndTOR 2021, 2nd better (ATL/NYK - worse, GSW/PHI - worse) 2021 PHI in: 2ndTOR 2021, 2nd better (ATL/NYK - worse, GSW/PHI - worse) 2021 PHI out: 2 mln Cash Czekam na rozszerzenie, ale jeśli Warriors oddali za 1mln dwa picki, to będzie weto z mojej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 W życiu nie było takich wycen. Ale nie mieszam się w te wymiany. Jak ktoś ma powód sprzedać nie będę zabraniać czy wetować. Wolność rynku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 9 minut temu, MarcusCamby napisał: Czekam na rozszerzenie, ale jeśli Warriors oddali za 1mln dwa picki, to będzie weto z mojej strony. Jutro będzie dalsza cześć ruchów, wszystko oczywiście w trosce o finanse GSW. Jeśli po jutrzejszych ruchach, będzie dalej taka sama opinia to możecie wetować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 Teraz, january napisał: Hmm, pisałem GMowi Warriors by się z cash do czerwca nie spieszył, ale gwoli ścisłości to są 2 mln za dwa chu*opicki xD to będą akurat słabiutkie 2nd roundery, w sumie chodziło to rok temu po +-1mln takie late 2nd. 2mln cash to po karencji 1mln. Ja wiem, że sam ocyganiłeś kungfubestie za mocnego 2nd roundera na podobnym dealu, ale te deale są po stokroć haniebne. Serio zaczynam sądzić, że powinno się zaniechać możliwości handlowania gotówką. To są regularne deale, gdzie doświadczeni GMowie skubią mniej obytych. I to jest moi Państwo oficjalne weto z mojej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 Ja swoja droga dalej nie kumam jak można Harta za 3mln oszczędności oddawac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 Biorąc pod uwagę ze każdy dostanie 200.000 to odpowiedz jest oczywista. Ale z tym wetowaniem bym nie przesadzał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 (edytowane) 7 minut temu, ignazz napisał: Biorąc pod uwagę ze każdy dostanie 200.000 to odpowiedz jest oczywista. Ale z tym wetowaniem bym nie przesadzał. Nie lubisz układów tak jak ja, więc dam Ci mały przykład. Co byłoby jakby Regis i MMM2121 byli dobrymi kumplami i ten pierwszy wiedząc, że zaraz jego miliony ulecą do wirtualnego właściciela dał 10mln cash za prawo do stasha z 1998? Byłoby to warte weta? Źle wygląda te handlowanie gotówką w naszej grze i powody są tego różne i ja myślę czy w niedzielę nie pisać ustawy na forum rady, odnośnie albo znaczących poprawek na tym polu albo nawet całkowitego zakazu handlowania nią. Edytowane 28 Lutego 2020 przez MarcusCamby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 portis to leszcz, fatalny trade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 handel gotówką w wymianach jest rzeczą normalną i nie rozumiem po co zabijać realizm gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 Patrząc na kontrakty to zaraz mało kto będzie miał ten cash. Wiem o co chodzi z tym przekazem @MarcusCamby wiec instytucje taka bym zachował ale cytuje „ nie przesadzałbym „. jestem zaszokowany ze wymiana tak się potoczyła ale teraz „psując” ja byłbym nieuczciwy w stosunku do @Tecu który wyczekał cash i go użył regulaminowo. To ze wycena jednym się podoba innym mniej ma drugorzędne znaczenie. jakbym miał cash dałbym 3 melony. Ktoś inny może 4. Ale nie mam wiec oferta Philly w tym aspekcie była lepsza. a jeżeli potwierdzi się zarzut @january o nielegalności to oferta była dla ligi wręcz zdecydowanie NAJLEPsza ;)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 16 minut temu, january napisał: Tak ogólnie to jest dylemat. Cofnąć ten deal Sixers-Warriors, czy wrzucić @Tecu dokładnie taką samą karę jaką dostał czlowiek morza, ponieważ Sixers nie mogą oddać 2mln cash. Liczyłem i wyszło mi, że oddałem do tej pory 2,7 mln. Gdzie popełniłem błąd? Co mnie ominęło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 9 minut temu, polishllama69 napisał: handel gotówką w wymianach jest rzeczą normalną i nie rozumiem po co zabijać realizm gry w RL jakbyś dał zarobić właścicielowi 30mln to sam odczułbyś spore profity z tego. Zwłaszcza, że właściciel też chcę jak najwięcej zarobić i nakłada na Ciebie presje, często niejako kosztem zespołu. U Nas właściciel to tylko forma kontroli mająca urealnić wydatki. Ten jego zarobek to prostu stracone pieniądze z perspektywy BeGM. Ciężko porównywać te realia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 4 minuty temu, MarcusCamby napisał: w RL jakbyś dał zarobić właścicielowi 30mln to sam odczułbyś spore profity z tego. Zwłaszcza, że właściciel też chcę jak najwięcej zarobić i nakłada na Ciebie presje, często niejako kosztem zespołu. U Nas właściciel to tylko forma kontroli mająca urealnić wydatki. Ten jego zarobek to prostu stracone pieniądze z perspektywy BeGM. Ciężko porównywać te realia. z drugiej strony daje też jakiś margines błędu a u nas to nie istnieje (czytaj np. nowy GM dostaje kredyt zaufania a nie tak jak tutaj zaraz cięzki kutas w dupę, albo też daje czas na inwestycje jak np. WAS a nie rozlicza po sezonie przejściowym), ale każdy wie na co się godzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 32 minuty temu, january napisał: #340 Sixers - Nets PHI out: Dirk Nowitzki, 1,5 mln $ cash #386 Wolves-Warriors-Jazz-Sixers-Thunder-Suns Phi out: Pj Washington, Maker, K. Thomas, 2nd Tor 21, 2nd Pho (45-60) 2022 + 2 mln cash #403 Warriors-Sixers PHI out: 0,5 mln cash #404 Sixers-Clippers PHI out: 0,2 mln cash + Ch. Randle Wydawało mi się, że sprawdzałem dwa razy Do tej pory nie rozumiem dlaczego te deale w czasie draftu, mimo, że są przed resetem, liczą się do następnego sezonu. I chyba nie zrozumiem. Poddaję się oczywiście karze i czekam z pokorą na wyrok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 29 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 10 godzin temu, january napisał: Nie no, masz granicę 30 czerwca/ 1 lipca jak chodzi o sezon, chyba sam z koladerem ten deal celowo robiłeś już w lipcu, bo albo już nie mogłeś dać kasy w sezonie 18/19, albo kolader przyjąć, nie wiem, nie pamiętam. Nie kojarzę byśmy się zastanawiali kiedy zrobić ten deal. Pojawiła się oferta, dogadaliśmy się, tyle. Czy była w tym celowość? Wątpie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 29 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2020 5 minut temu, eMeS napisał: ATL in: Gibson, Swanigan ATL out: Jones, Tim Hardaway Jr. MIL in: Jones, Tim Hardaway Jr. MIL out: Gibson, Swanigan jaki ten deal ma sens dla Hawks? Spoku ruch Bucks. niedobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi