Qcin_69 Opublikowano 25 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 20 minut temu, fluber napisał: No to @Qcin_69 po cholerę wrzucasz trade, który wiadomo, że nie przechodzi?:) @Eld przez Was osiwieje:) Lol, nie sprawdzałem części Knicks z Bostonem, uznałem ze GOAT zna podstawowe zasady- w razie co spokojnie sobie to rozbijemy w inny sposób bez udziału Bostonu i Knicks- choć tak jest po prostu znacznie szybciej, bez zbędnego kombinowania i z pominięciem 10 mikrowymian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 25 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 Teraz, Qcin_69 napisał: Lol, nie sprawdzałem części Knicks z Bostonem, uznałem ze GOAT zna podstawowe zasady- w razie co spokojnie sobie to rozbijemy w inny sposób bez udziału Bostonu i Knicks- choć tak jest po prostu znacznie szybciej, bez zbędnego kombinowania i z pominięciem 10 mikrowymian To chyba sprawdźcie dalej, bo jak na moje oko, to Celtics przyjmują w wymianie grubo powyżej 125%, które mogą przyjąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 25 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 3 minuty temu, fluber napisał: To chyba sprawdźcie dalej, bo jak na moje oko, to Celtics przyjmują w wymianie grubo powyżej 125%, które mogą przyjąć Masz racje, ogarnę jak wrócę:) jak mówiłem, miałem to dokładnie rozpisane wczesniej 30 minut temu, january napisał: Drummond robi -46 netrtg w onoff na razie w tych Cavs z tego co na TT widziałem xd Butler z tego co widziałem na TT tez miał 0,5 na minusie za 2 trymestr a pisałeś o tym jak uzależnieni od niego są Heat :] Wiadomo ze losy Drummonda potoczyły się zgoła inaczej niż chciałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 25 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 15 minut temu, january napisał: Plus wiadomo. Deal przechodzi po potwierdzeniu przez wszystkich dopiero i jeśli jest prawidłowy. @karpik bądź tam deal Nazi jak możesz:) Ja głównie z tel operuję w tym tygodniu, nie jest wtedy łatwo o bycie deal nazi W Bytomiu zaś internetu brakło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 25 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 17 minut temu, karpik napisał: Ja głównie z tel operuję w tym tygodniu, nie jest wtedy łatwo o bycie deal nazi W Bytomiu zaś internetu brakło? Nie zgadza się cześć GOATa, ogarnę to jak wrócę do domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 25 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 45 minut temu, fluber napisał: To chyba sprawdźcie dalej, bo jak na moje oko, to Celtics przyjmują w wymianie grubo powyżej 125%, które mogą przyjąć Potwierdzam powyższe. Celtics nie mogą przyjąć tyle kasy, albo muszą jeszcze kogoś puścić w drugą stronę dodatkowo. Patty Mills i przechodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 25 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 4 minuty temu, Eld napisał: Potwierdzam powyższe. Celtics nie mogą przyjąć tyle kasy, albo muszą jeszcze kogoś puścić w drugą stronę dodatkowo. Patty Mills i przechodzi. Panowie spokojnie, wrócę do domu to to ogarnę, nie siejecie paniki, Valentine może iść po prostu w innej części wymiany, to są naprawdę detale- w domu usiądę nad tym na spokojnie i sobie przypomnę jak to miało iść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 25 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 @Eld apeluje o jakis porzadek.bo Twoje wymiany z nop nie przechodza bo deal celtics nie przechodzi wiec tego picku tez nie mozesz jeszcze wymienic:) I przyznaje Ci racje ze 1 dzien na wymiany to o wiele za malo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 26 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 2 minuty temu, MarcusCamby napisał: Wciąż dostępny jest Valanciunas grający znakomity sezon. skoro kozak (według Ciebie) drummond jest wyceniany przez ligę na 2-rundowy pick, to na ile myślisz, że jest wyceniany valanciunas? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 26 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 53 minuty temu, człowiek...morza napisał: skoro kozak (według Ciebie) drummond jest wyceniany przez ligę na 2-rundowy pick, to na ile myślisz, że jest wyceniany valanciunas? To pytanie na ile wyceniany jest Whiteside xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 26 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 4 minuty temu, ozzy110 napisał: To pytanie na ile wyceniany jest Whiteside xd no u marcusa to minimum dwa picki 1-rundowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 26 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 @MarcusCamby robimy deala. Załatwię ci Waitersa z Milwaukee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 26 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 Wolałbym dać dwa first picks za Hassana niż za Marcusa Morrisa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 8 minut temu, MarcusCamby napisał: Wolałbym dać dwa first picks za Hassana niż za Marcusa Morrisa. w suie obaj mocno przereklamowani, aczkolwiek Morrisa typowałbym do miana najwiekszej czarnej dziury w lidze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 27 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 @polishllama69 ten deal, który potwierdziłeś jest nielegalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 27 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 Ktoś mi wytłumaczy Czemu Josh hart idzie za kompletnie darmo? Mysle ze większość ligi a na pewno ja bym oddał jakieś 2nd za niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 27 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 5 minut temu, RonnieArtestics napisał: Ktoś mi wytłumaczy Czemu Josh hart idzie za kompletnie darmo? Mysle ze większość ligi a na pewno ja bym oddał jakieś 2nd za niego. Ale to pi****lenie Ogłaszałem publicznie ze chce go opchnąć i pisałem do kliku osób na priv. A Golden potrzebują oszczędności przede wszystkim, mógłbyś mi pozwolić na nim zaoszczędzić chociaż 3 miliony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 27 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 Wkradło się drobne nieporozumienie, ale zostanie to zmodyfikowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 27 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 3 minuty temu, MMM2121 napisał: Ale to pi****lenie Ogłaszałem publicznie ze chce go opchnąć i pisałem do kliku osób na priv. A Golden potrzebują oszczędności przede wszystkim, mógłbyś mi pozwolić na nim zaoszczędzić chociaż 3 miliony? Jak oddajesz 24 latka z 2,5 roku experience, który gra grube minuty w realu i jest niezły za darmo, po to zeby zaoszczędzić,o zgrozo, aż 3 mln, to to nie jest mądry ruch wg mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 27 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 2 godziny temu, MMM2121 napisał: Ogłaszałem publicznie ze chce go opchnąć i pisałem do kliku osób na priv. potwierdzam Hart jest może i fajny, ale nie ma żadnej pewności, ze za rok też będzie w tym samym miejscu, a jednak trochę waży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi