Wielo18 Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 (edytowane) Ciekaw jestem kto wskoczy w miejsce Love do ASG. Whiteside mógłby tym bardziej, że Miami ostatnio ładnego win streak'a przyjebało. Edytowane 14 Lutego 2017 przez Wielo18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 14 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Melo będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 oficjalnie Melo za Love - i bardzo dobrze ostatnimi występami zasłużył sobie nawet w moich oczach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Melo będzie Wiedziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Kolejny który żyje na poldyszce i dalej... ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kao chen Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Ja od 2-3 lat nawet skrótu meczu gwiazd nie jestem w stanie się zmusić by obejrzeć. Ktoś ma podobnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Elwood Opublikowano 16 Lutego 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Ja od 2-3 lat nawet skrótu meczu gwiazd nie jestem w stanie się zmusić by obejrzeć. Ktoś ma podobnie?Lillard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wygnaniec Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 czemu Melo, a nie taki Bradley Beal, który chyba gra najlepszy sezon w życiu i jest drugim najlepszym zawodnikiem 3 drużyny swojej konfy, a nie 12 jak Melo. A jak nie Beal to chociaż ten Whiteside Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 16 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Jak myślicie pęknie 200pts? Może kiedy się to wreszcie tej bandzie głupców uda zluzuja poslady i za rok da się choć 5 minut wytrzymać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 czemu Melo, a nie taki Bradley Beal, który chyba gra najlepszy sezon w życiu i jest drugim najlepszym zawodnikiem 3 drużyny swojej konfy, a nie 12 jak Melo. A jak nie Beal to chociaż ten Whitesidepoważnie pytasz? Abstrahując od poziomu sportowego to ny nie ma nikogo a Melo jest w cholerę bardziej medialny niż ktokolwiek inny (w ogóle na wschodzie to tylko lbj jest bardziej?). A przecież o to chodzi Silverowi. Nie rozumiem dlaczego się dziwisz i rzucasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wygnaniec Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 poważnie pytasz? Abstrahując od poziomu sportowego to ny nie ma nikogo a Melo jest w cholerę bardziej medialny niż ktokolwiek inny (w ogóle na wschodzie to tylko lbj jest bardziej?). A przecież o to chodzi Silverowi. Nie rozumiem dlaczego się dziwisz i rzucasz zobacz sobie ile Melo dostawał głosów do ASG. W ostatnich latach ledwo ledwo się łapał, więc nie jest tak bardzo medialny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalias Opublikowano 18 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Szkoda ,że w konkursie rzutów za trzy punkty nie będzie J.J.Redicka ja nie wiem jak ta liga wybrała ,że nie wzięła go czy Curry'ego Curry pewnie nie chcial, nie ma opcji zeby liga go nie zaprosila. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcelW. Opublikowano 18 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Oglądając wczorajszy mecz utwierdziłem się w przekonaniu, że weekend gwiazd powinien zamknąć się w dwóch dniach ( no dobra, niedzielę przeznaczyć na jakieś eventy z gwiazdami przypominające polskie festyny majówkowe ). Piątek - konkursy, sobota mecz gwiazd - chociaż by człowiek spokojnie meczyk obejrzał bez tracenia przytomności w robocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielo18 Opublikowano 18 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 (edytowane) Wczorajszy mecz a w zasadzie dzisiejszy to była porażka, aż dziwne bo pare lat temu albo chociażby rok temu to jakoś trzymało poziom i fajnie wyglądało, ale w tym roku ? Gdyby nie Jonathan Simmons to jeszcze większe gówno do oglądania niż było... tragedia co za słaby poziom w tym roku O.o Jestem jednym z nielicznych, którzy lubia ASG ale to co zobaczyłem od młodych to alleluja -.-To przy okazji typy na szybko : Skills Challenge : ThomasThree-Point Contest : McCollum Slam Dunk Contest : Derrick Jones Jr.All Star Game : East Edytowane 18 Lutego 2017 przez Wielo18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalias Opublikowano 18 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 ja to nawet meczu nie ogladam bo jakos nie wiem k**** mimo ze sa jakies akcje efektowne to ten meczyk jest przewaznie nudny, jedyny sluszny i ciekawy dzien to dzien konkursow, jedyne co ogladam zawsze od poczatku do konca skills challenge to taki fun, z przymruzeniem oka sie na to patrzy i jest okej konkurs 3 najlepszy konkurs i najciekawszy no i potem te wsady gdzie trzeba podchodzic po prostu tak, ze nie ma sie zadnych oczekiwan albo jak najnizsze wtedy czlowiek sie pozytywnei moze zaskoczyc tylko i jest git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 18 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Skills był ciekawy na samym początku. Później go spieprzyli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 18 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Mógłby ktoś tak na szybko podać wszystkich zawodników, którzy wystąpią dziś w poszczególnych konkursach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszan Opublikowano 18 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Tak z ciekawości: naprawdę ktoś ogląda ASW????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 18 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Tak z ciekawości: naprawdę ktoś ogląda ASW????? Każdego roku jedynie Saturday Night. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 18 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Tak z ciekawości: naprawdę ktoś ogląda ASW????? Technodrwale, jadący na rapsy do Jarocina i prawie 4,5 miliona gruzinów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi