Szak Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Jak już tu jestem, to znów cytacik z zasad :wink: :Po zatwierdzeniu wymiany przez obie strony, czeka ona 2 dni, zanim jej ustalenia (czyli transfer zawodników) wejdą w życie. Ten okres (status "pending trade") nie może ulec skróceniu. To czas dla komisarza, by sprawdził, czy wymiana jest w porządku. Jeśli tak jest, to nie wetuje i pozwala, by wymiana po upływie dwóch dni sama weszła w życie. To odnośnie poganiania komisarzy Oczywiście w momencie, jak to piszę (i widzę datę posta Gimmiegp z ogłoszeniem wymiany), jest to już trochę po czasie, ale tak tylko gwoli przypomnienia. Dziś w nocy piłka już będzie w grze, więc podłączam się pod życzenia sukcesu dla wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitti_8 Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 no to zaczynamy zaczynaja sie szaleńcze wyczyny Kobasa, jednak mnie zaskoczył Manu, ktory walnął dzisiaj 5 stl Pasuuuje powodzenia wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 no to zaczynamy zaczynaja sie szaleńcze wyczyny Kobasa Dlatego dobrze mieć go juz w swoim składzie.. 8) Szkoda ze Kobasem zagrał jeszcze Jazzman ale nagdonimy to dzisiejszym występem Denga i Nowika.. no i nie powiem licze na jakieś 90 fp Terrego pod nieobecność Howarda :wink: A dziś zagrał tylko Aldrigade i zrobił to czego od niego oczekuje.. jeszcze pare piłek wskoczy przy zbiórkach i będzie robił po 90 fp. a wtedy bedzie OK :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 31 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 Mieliśmy dwa trejdziki. Ja wróciłem wczoraj późnym wieczorkiem i były one jeszcze na tablicy więc zdążyłem się pi razy oko przyjrzeć i nie miałem żadnych zastrzeżeń. I. 75,6 fp Tyson Chandler (NO - C) do rimwreckers pitti_8 za 78,5 Chauncey Billups (Det - PG) fp do Basketball Heroes hieronim2007 Oraz coś znacznie większego kalbru: II. 187,7 fp Kobe Bryant (LAL - SG) Caron Butler (Was - SF) do Zmaziuu Green Zmaziuu=Michalik za 176,6 fp Luol Deng (Chi - SG,SF) Dirk Nowitzki (Dal - PF) do Mormons luyka1=jazzmen ps trejdy nie powinny być vetowane jeśli obie strony widzą realne korzyści. Choć dobrze by było żeby tak jak te wyżej były idealnie niemal równiutkie:) ps2 bez popędzania prosim i bez gróżb :!: bo się obrazimy a już nie jest dobrze bo na dzień dobry zamiast pierwszy jestem 4. Tak byc nie powinno :wink: Budujmy FBL3 na zdrowych zasadach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazzmen Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 Szkoda ze Kobasem zagrał jeszcze Jazzman ale nagdonimy to dzisiejszym jaka tam szkoda :wink: szkoda to jest teraz mi że go oddaje :x ale coż musialem to zrobić bo przecież takich popisów jak dziś Okura (-13) nie moge tolerowac :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 bez popędzania prosim i bez gróżb :!: bo się obrazimy a już nie jest dobrze bo na dzień dobry zamiast pierwszy jestem 4. Tak byc nie powinno :wink: Budujmy FBL3 na zdrowych zasadach Wybacz myślałem ze wracasz w środe wieczorem i nie zdąze ułożyc składu.. a tak to nie pozostaje mi nic tylko pogratulować dobrej roboty jaka tam szkoda szkoda to jest teraz mi że go oddaje ale coż musialem to zrobić bo przecież takich popisów jak dziś Okura (-13) nie moge tolerowac No to Cię załatwił.. i to jeszcze gracz z Utah.. trzeba było Paula M. wstawić BTW.. kto by pomyslał Kobe i Wade w jednej drużynie.. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazzmen Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 No to Cię załatwił.. i to jeszcze gracz z Utah.. trzeba było Paula M. wstawić Na millsapa przyjdzie czas, i to chyba już za dwa dni, pewnie zagra za Josha chyba ze Brewera wystawie :wink: :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 No ja po pierwszym dniu pierwszy i tak chyba powinno zostać już do końca. Chociaż żeby T-Mac przy 30-6-4 nie miał nawet 80 fp to jakiś żart chyba, no ale odbije to sobie w kolejnych meczach. Problem mam dzisiaj i byłbym wdzięczny jakby ktoś mnie poratował. Gasol dzisiaj zagra? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 Problem mam dzisiaj i byłbym wdzięczny jakby ktoś mnie poratował. Gasol dzisiaj zagra? Jednak zagrał Nie spać!!! Gdybyście nie spali to byście Salmons'a nie przegapili :wink: BTW LBJ idzie na 250 fp 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitti_8 Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 :shock: Garnett, James i CAMBY :shock: pojechali dzisiaj lekko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Kurde lipnie zaczął się ten sezon. Wygląda na to, że zostałem nieźle wyruchany przy wymianie z Pittim, a gdy już była okazja, aby ten skład uporządkować, to Hirek w ostatniej chwili zawetował wymianę między nami. Do tego T-Mac przy 30-6-4 nie robi nawet 80 fp, a przy 47-4-4 nie robi 130. WTF? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Kurr... byłem pewny, że wystawiłem Salmonsa.. a tu dupa :x Horford też ładnie się zapowiada, szkoda Forda przespał II kwarte ale za to Kamman pojechał 8) Będzie dobrze.. narazie średnio ponad 80 fp/mecz więc nie ma źle.. tylko, żeby Buttler tak nie tracił.. 7 TO? co to ma być :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazzmen Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 a ja nie mam narazie 70 fp na mecz :? czekam aż coś Okur i Grubas zaczną grać bo jak narazie jest cienizna straszna, dobrze ze Josh już jest odwieszony ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 3 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Tydzień 1 heronim - srednia: 88.16 ( 16 ) [/*:m:398cpmlh] Pitti_8 - srednia: 87.78 ( 16 ) [/*:m:398cpmlh] Viruz - srednia: 85.71 ( 14 ) [/*:m:398cpmlh] Mich@lik - srednia: 81.15 ( 13 )[/*:m:398cpmlh] Gimmie - srednia: 81.14 ( 14 ) [/*:m:398cpmlh] Antek - srednia: 71.61 ( 14 ) [/*:m:398cpmlh] Kily - srednia: 70.76 ( 17 ) [/*:m:398cpmlh] Jazzmen - srednia: 67.93 ( 15 ) [/*:m:398cpmlh] Zajmon - srednia: 66.97 ( 15 ) [/*:m:398cpmlh] Graczem Kolejki w e-NBA FBL #3 został: heronim ps co prawda szybszy był ten tydzień ale taak bywa:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zajmon Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 moi chłopcy wooolno się rozpędzają, ale mam nadzieje że na początku sezomu nie stracę kontaktu z czołówką ps. kurcze dziwnie tak na dole tabeli, nie przyzwyczajony jestem, wieje tu strasznie i ciemno co do free agentów to narazie wszyscy zbierają krótkodystansowców salmons, azubuike powinni przestac szalec jak wróci jackson i bibby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 co do free agentów to narazie wszyscy zbierają krótkodystansowców salmons, azubuike powinni przestac szalec jak wróci jackson i bibby. Ja tam na dłużej go nie potrzebuje tylko na te 5 meczy na których Ron jest jeszcze zawieszony, potem zastąpie go Dywanem 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 No jak nikt nie chce tego Haywooda to ja go wezme.. Liczylem ze po 1,2 meczach wysiądzie a tu widać brak konkurencji na C w Washinghtonie pozytywnie wpływa na niego.. sprawdzenie nic nie kosztuje.. Ale Salomns ładnie dziś zaczyna od faulu i straty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitti_8 Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 ja wzialem Dunleavego z FA i 2 mecze srednio 80 fp i do tego na pozycjach, ktore mi bardzo przeszkadzaja gra... Pitti_8 - srednia: 87.78 ( 16 ) 8) Zajmon - srednia: 66.97 ( 15 ) :mrgreen: :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 W miare udana noc. Tzn była by super, gdyby Big Ben zagrał chociaz słabo, a nie fatalnie (juz po raz 3 w sezonie). Średnia z tej nocy to 96.6, a gdybym zostawil Bena na ławce to bylo prawie 120. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Taa Antek dziś mam to samo.. Po co wstawiałem Horforda to tylko ja wiem - nawalił całe 35 fp :wink: Zniszczył fajną srednią dnia.. Ogólnie nie jest źle.. mam chyba najmniej rozegranych meczy a tylko 300 fp do odrobienia.. Licze na kontunuacje formy Kamman (BTW to jest gość :shock: ) stabilizacje Carona (zostało mu 5 meczy potem nie wiem kim będe grywał na SF), mniej strat LMA i będzie dobrze.. Gdyby ktoś potrzebował jakiegoś centra piszcie mam paru (Haywood, Kamman, Al J., LMA, Horford - chętnie się podziele 8) ) Wracająć do dziś to niewiem jak to sie stało ale ten pierwszy (Kamman) do przerwy miałe całe 29 fp a Ford 21.. a w drugiej połowie explozja talentu - szkoda, że całe mecze nie grają tak jak po przerwie :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi